Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 67%
Κέρδος: 37€
29€
από
έκπτωση
κέρδος

66€
67%
37€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

Ενεργειακό τζάκι εως 60%

Αποκτήστε ένα όμορφο ενεργειακό τζάκι ή ένα μυστικό ποτήρι του Φαραώ για να ζεστάνετε το χώρο σας οικολογικά και κυρίως οικονομικά, από την “ Car Gadgets”, κερδίζοντας έκπτωση έως 56%!
- 29€ για ένα μυστικό ποτήρι του Φαραώ, από 66€
- 55€ για οικολογικό τζάκι Romantic Fire, από 99€
- 195€ για ενεργειακό τζάκι Kamin Μaxx, από 400€
- 245€ για ενεργειακό τζάκι Kamin Maxx & ξύλα & αρωματικό & 1 λίτρο αιθανόλη, από 490€
 
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε ένα ενεργειακό τζάκι με όμορφο minimal design για να περάσετε μοναδικές στιγμές στο σπίτι, με αγαπημένα πρόσωπα τις κρύες νύχτες του χρόνου!
 • Το οικολογικό τζάκι χρησιμοποιεί βιοαιθανόλη το οποίο κατά την καύση του απελευθερώνει υδρατμούς και ελάχιστη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα, χωρίς τοξικές ή επιβλαβείς ουσίες!
 • Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε τo μυστικό ποτήρι του Φαραώ που αποτελεί την απόλυτη οικολογική λύση στο συμβατικό κερί κάνοντας βιολογική καύση η οποία είναι άοσμη και δεν δημιουργεί υπολείμματα, ρύπους και στάχτες και είναι οικονομικό!
 • Επιλογή από
  - Mystic Farao Firebox: μυστικό ποτήρι του Φαραώ που σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να μετατρέψει το σαλόνι σας σε μαγικό τόπι, δείτε το αναλυτικά εδώ
  - Οικολογικό Τζάκι Romantic Fire: η οικολογική λύση για ένα ρομαντικό τζάκι που χωράει σε κάθε τραπέζι,δείτε το αναλυτικά εδώ
  - Ενεργειακό τζάκι Kamin Μax: σε ελάχιστα λεπτά δημιουργεί την ρομαντική ατμόσφαιρα που όλοι επιθυμούμε,δείτε το αναλυτικά εδώ, δείτε το αναλυτικά εδώ
  - Τζάκι Kamin Maxx & ξύλα & αρωματικό & 1 λίτρο αιθανόλη, δείτε το αναλυτικά εδώ
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Απριλίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας).
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην Car-Gadgets.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή από: ένα (1) τζάκι Kamin Μax ή ένα (1) τζάκι Kamin Maxx με ξύλα και αρωματικό και 1 λίτρο αιθανόλη ή ένα (1) Mystic Farao Firebox ή ένα (1) οικολογικό τζάκι Romantic Fire.
 • Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής (τα οποία καταβάλλονται στην μεταφορική κατά την παράδοση και είναι 20€ για τα: τζάκι Kamin max & Kamin maxx, 6€ για το ποτήρι Φαραώ και 7€ για το Romantic Fire).
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στείλτε μας email στο info@car-gadgets.gr αναφέροντας α) το προϊόν που αγοράσατε β)τον κωδικό του κουπονιού σας γ) ονοματεπώνυμο παραλήπτη δ)στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα) εάν επιθυμείτε να σας αποσταλεί το προϊόν στο χώρο σας ή εάν επιθυμείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από την εταιρία (Λεωφόρος Ηρακλείου 63, Άνω Πατήσια) μπορείτε να δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email info@car-gadgets.gr ή τηλεφωνικώς στο 2102919108.
Car-Gadgets

Λεωφόρος Ηρακλείου 63
Αθήνα - Αττική
2102919108


Ιστοσελίδα


Car-Gadgets
Για εσάς που είστε λάτρεις των Gadgets και των μοναδικών προϊόντων, το Car-Gadgets είναι το όνομα που μπορεί να σας προσφέρει ό,τι ζητάτε! To νέο Business Unit της Savel Trade Import S.A. έχει έρθει για να σας φέρει απίστευτα οικολογικά - ενεργειακά τζάκια με μοναδικό design & απίστευτες τιμές, μοναδικά Gadgets για το σπίτι,το γραφείο ή το αυτοκίνητό σας, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και πολλά ακόμη, έρχονται να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς!
Περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας, εξερευνήστε προϊόντα που έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα και φτιάξτε τη διάθεσή σας! Κι επειδή πρώτα σκεφτόμαστε εσάς, μην ξεχνάτε πως με τις αγορές σας κερδίζετε points τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε με απίθανα δώρα και φυσικά πως τις αγορές σας μπορείτε να τις εξοφλήσετε με έως και 12 δόσεις!
Ακόμη το σκέφτεστε;