Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 55%
Κέρδος: 55€
45€
από
έκπτωση
κέρδος

100€
55%
55€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

OnLine Φροντιστήριο για όλη τη σχολική χρονιά σε μεγάλη προσφορά!

45€ για πλήρη φροντιστηριακή κάλυψη on line ενός μαθήματος της επιλογής σας για μαθητές από Ε΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Λυκείου που περιλαμβάνει παροχή του εκπαιδευτικού υλικού (μαθήματα-ασκήσεις-test-υπενθυμίσεις-επαναλήψεις-παραδείγματα) για ολόκληρη το σχολική χρονιά από "to-frontistirio.gr", αρχικής αξίας 100€
Έκπτωση 55%!!
Τι αγοράζετε:
 • Δώστε τώρα στο παιδί σας τη σωστή γνώση και εκπαίδευση απευθείας από το σπίτι σας!
 • Με ωριμότητα και σύνεση στοχεύοντας στην καλύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των μαθητών, η Σχολική Επιμόρφωση δημιούργησε ένα σύστημα εκπαίδευσης από απόσταση εξ ολοκλήρου πάνω στο Internet!
 • Η εμπειρία χρόνων στην παροχή εκπαίδευσης από απόσταση σε συνδυασμό με το δυναμικό των νέων τεχνολογιών κάνουν τώρα δυνατή την παροχή μαθημάτων μέσω του Internet. Εύκολα - Γρήγορα - Αποτελεσματικά!
 • Η Σχολική Επιμόρφωση OnLine προσφέρει απ ευθείας μέσω Internet:
  - Εγγραφή σε μαθήματα.
  - Ελεγχόμενη πρόσβαση στα μαθήματα που εγγράφηκε ο μαθητής.
  - Παροχή του εκπαιδευτικού υλικού (Μαθήματα-Ασκήσεις-Τεστ)
  - Πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας καθηγητών και μαθητών μέσω πινάκων ανακοινώσεων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  - Δυνατότητα στον μαθητή να ενημερώνεται για την πρόοδό του.
 • Πλεονεκτήματα της Σχολικής Επιμόρφωσης OnLine:
  - Ταχύτητα στην παροχή του εκπαιδευτικού υλικού, δεδομένου ότι το εκπαιδευτικό υλικό μεταφέρεται μέσω της εφαρμογής πλήρως στον Η/Υ του μαθητή.
  - Μειωμένο κόστος όσον αφορά τη χρήση του Internetδεδομένου ότι ο μαθητής δε χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος με την εφαρμογή για την εκμάθηση του εκπαιδευτικού υλικού.
  - Δυνατότητα για άμεση ενημέρωση του μαθητή μέσω πινάκων ανακοινώσεων (τάξης και μαθήματος) αλλά και προσωπικού πίνακα ανακοινώσεων.
  - Δυνατότητα στον μαθητή να ενημερώνεται μέσω της εφαρμογής για τις επιδόσεις του και να λαμβάνει τα αποτελέσματα των εργασιών και τεστ.
 • Μαθήματα 
  - Το κάθε μάθημα που προσφέρεται από τη Σχολική Επιμόρφωση είναι αναλυμένο σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις του ΥΠΕΠΘ.
  - Κάθε μάθημα υποστηρίζεται από πολλούς έμπειρους καθηγητές.
  - Κάθε μάθημα είναι αναλυμένο και ακολουθεί μια εκπαιδευτική μεθοδολογία η οποία περιλαμβάνει:
  *Ανάλυση της θεωρίας
  *Ανάλυση κύριων σημείων
  *Παραδείγματα και λυμένες ασκήσεις
  *Ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης
  *Ανάθεση ολοκληρωμένων εργασιών
  *Τεστ αξιολόγησης
  *Διαγωνισμούς
  *Παρουσίαση σωστών λύσεων τεστ και διαγωνισμάτων.
 • Με την εγγύηση και την εμπειρία ετών του "to-frontistirio.gr"!
 • Σημαντικό: Μπορείτε να αγοράσετε όσα κουπόνια θέλετε για να αποκτήσετε όσα μαθήματα θέλετε!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2016 (καταληκτική ημερομηνία εξαργύρωσης).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: Σχολική Επιμόρφωση On Line μέσω Internet για το μάθημα online που θα επιλέξετε από όλα τα μαθήματα της εκάστοτε τάξης καλύπτοντας όλη τη διδακτέα ύλη της σχολικής χρονιάς για τάξεις από Ε' Δημοτικού έως Γ' Λυκείου και περιλαμβάνει παροχή του εκπαιδευτικού υλικού (Μαθήματα-Ασκήσεις-Τεστ), πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας καθηγητών και μαθητών μέσω πινάκων ανακοινώσεων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δυνατότητα στον μαθητή να ενημερώνεται για την πρόοδό του.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση (για να αποκτήσετε όσα μαθήματα θέλετε) ή για δώρο σε φίλους ή συγγενείς.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο email: 4delta.epe@gmail.com και στο τηλέφωνο 2310533458
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή 13:30 - 21:30 
to-frontistirio.gr

Ολύμπου 39
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310552440 -2310533458


Ιστοσελίδα


to-frontistirio.gr
Έχοντας υπόψη τον προβληματισμό και την αγωνία που διακατέχει σχεδόν όλους τους γονείς σχετικά με την επιλογή του καταλληλότερου και πλέον αποδοτικότερου φροντιστηρίου για τα παιδιά τους, προσδιορίζουμε παρακάτω την ταυτότητα του εκπαιδευτικού οργανισμού, τον τρόπο λειτουργίας του και τη βοήθεια που παρέχει στους μαθητές.
 
1. Ποιοι Είμαστε;
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός "Δ.Τσιάρας - Σχολική Επιμόρφωση" λειτουργεί από το έτος 1984, μ' ένα επιτελείο άριστων και εξειδικευμένων καθηγητών - μεταξύ αυτών και διακεκριμένων καθηγητών πανεπιστημίου - και παρέχει σημαντική και ουσιαστική βοήθεια σε χιλιάδες μαθητές σ' όλη την Ελλάδα από την Ε' Δημοτικού έως και τη Γ' Λυκείου, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες ενός αδύνατου ή μέτριου μαθητή, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται πλήρως και στις απαιτήσεις των αριστούχων μαθητών.
 
2. Ποιες ανάγκες των μαθητών καλύπτουμε;
Τα προβλήματα των μαθητών, όταν γυρίζουν στο σπίτι τους μετά το σχολείο και με τον περιορισμένο χρόνο για διάβασμα που διαθέτουν είναι:
- να καταλάβουν το μάθημα της ημέρας
- να το εμπεδώσουν
- να μην το ξεχάσουν μετά από μια εβδομάδα (όπως συμβαίνει συνήθως, όταν οι μαθητές προσπαθούν να αποστηθίσουν κάτι που δεν καταλαβαίνουν).