Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 48%
Κέρδος: 176€
189€
από
έκπτωση
κέρδος

365€
48%
176€

Η προσφορά έληξε
9
Αγορές

189€ για ένα σπαστό ποδήλατο Priz PS420

189€ για ένα σπαστό ποδήλατο Priz PS420 (διπλώνει για να το βάζετε ακόμα και στο μετρό ή τρένο), υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας που θα σας χαρίσει οικονομία και ευκολία σε οποιαδήποτε μετακίνηση σας, με δυνατότητα και αποστολής σε όλη την Ελλάδα, από την “Ideal Deal” αρχικής αξίας 365€
Έκπτωση 48%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε ένα σπαστό ποδήλατο, εξαιρετικών προδιαγραφών, που αποτελεί τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο μετακίνησης στην πόλη!
 • Πραγματοποιείστε εύκολες και οικονομικές μετακινήσεις αποκτώντας ένα σπαστό, με πανεύκολο σύστημα αναδίπλωσης, που πραγματικά σας λύνει τα χέρια!
 • Τα σπαστό ποδήλατο αποτελεί το μέλλον των ποδήλατων πόλης! Πάντα δίπλα σας, ξεφεύγει από τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς που αντιμετωπίζουν τα συμβατικά ποδήλατα και επιπλέον χρειάζεται ελάχιστο χώρο αποθήκευσης στο σπίτι, αφού διπλώνει και αποθηκεύεται παντού!
 • Το ποδήλατο Priz PS420 είναι ο ιδανικός σύντροφος για το αυτοκίνητο, το λεωφορείο, το μετρό ή για τις διακοπές σας!
 • Παρά το μικρό του μέγεθος παραμένει αξιόπιστο ποδήλατο, με το οποίο ο αναβάτης μπορεί να κάνει πολλά χιλιόμετρα!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά του ποδηλάτου:
  - 20’’ x1,75’’ ελαστικά
  - V-brake σύστημα 6 ταχυτήτων της παγκοσμίου φήμης εταιρείας Shimano
  - Με κουδούνι
  - Stand στήριξης
  - Φρένα εμπρός και πίσω ζάντας
  - Εμπρός και πίσω προφυλακτήρες
  - Άνετο κάθισμα
  - Ανακλαστήρες ασφαλείας στις ακτίνες και τα υποπόδια.
  - Εμπρόσθιος και οπίσθιος ανακλαστήρας.
  - Πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό βάρους 16 kg
  - Διπλωμένο: 84 x33 x60 cm (μήκος xύψος xπλάτος)
  - Ύψος σέλας μπορεί να ρυθμιστεί από 66 έως 108 εκατοστά
  - Ύψος τιμονιού μπορεί να ρυθμιστεί από 108 έως 120 εκατοστά
  - Μέγιστο φορτίο επιβάτη: 150 kg
 • Το ποδήλατο είναι διαθέσιμο σε μαύρο ή άσπρο χρώμα!
 • Δυνατότητα να δείτε το ποδήλατο από κοντά πριν την αγορά σας, στην αποθήκη της εταιρείας, Τιμολέοντος 13 στην Αθήνα!
 • Δυνατότητα αγοράς με πιστωτική κάρτα και με 2 άτοκες δόσεις!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαΐου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην Ideal Deal.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) σπαστό ποδήλατο πόλης Priz PS420 σε λευκό ή μαύρο χρώμα (το χρώμα εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Δυνατότητα παραλαβής από την εταιρεία (Τιμολέοντος 13, Αθήνα) ή με αποστολή με επιβάρυνση 12€ εντός Αττικής και 18€ περίπου για την υπόλοιπη Ελλάδα πληρωτέα κατ` ευθείαν στον courier.
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στείλτε μας email στο sales@idealdeal.gr αναφέροντας α) το προϊόν που αγοράσατε β) τον κωδικό του κουπονιού σας γ) ονοματεπώνυμο παραλήπτη δ) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα) εάν επιθυμείτε να σας αποσταλεί το προϊόν στο χώρο σας ή εάν επιθυμείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από την εταιρία (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα) μπορείτε να δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email info@idealdeal.gr ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
 • Η παραλαβή γίνεται εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής των απαραίτητων στοιχείων.Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ο μέγιστος χρόνος αναμονής δεν ξεπερνά τις 30 ημέρες.
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.