Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 55%
Κέρδος: 110€
89€
από
έκπτωση
κέρδος

199€
55%
110€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

89€ για την βρύση Καταρράκτης για μοντέρνο design για το μπάνιο σας

Μοντέρνο design για το μπάνιο σας! 89€ για την καλαίσθητη βρύση Καταρράκτης, που θα χαρίσει διακεκριμένη κομψότητα σε κάθε σπίτι που κοσμεί, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από την Universal Exports, αρχικής αξίας 199€
Έκπτωση 55%
Τι αγοράζετε:
 • Η βρύση Καταρράκτης έχει κατασκευαστεί με τέλεια λειτουργία, ποιότητα και απαράμιλλο στυλ και αποτελεί ιδανική επιλογή για να ανακαινίσετε το μπάνιο σας ή για να την δωρίσετε στους φίλους σας!
 • Η βρύση Καταρράκτης έχει ένα μόνο μοχλό που ρυθμίζει την ροή αλλά και την θερμοκρασία του νερού,διαθέτει κρυστάλλινο γυαλί ασφαλείας που είναι ανθεκτικό στο νερό, ενώ διαθέτει βαρύ σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα επικαλυμμένο με χρώμιο!
 • Ο γυάλινος δίσκος αυτής της βρύσης είναι σύγχρονος και σχεδιασμένος για καθημερινή και πρακτική χρήση και ο δίσκος γυαλιού επιτρέπει το νερό να τρέχει στην επιφάνεια του νεροχύτη όπως ένας καταρράκτης!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές:
   -Ενιαία λαβή με περιστροφή 360 μοιρών και μια τρύπα για την εγκατάσταση 
  - Στέρεο ορειχάλκινο μαζί με γυάλινο στόμιο 
  - Ανθεκτική βαλβίδα για την αποφυγή διαρροών
  - Μήκος βάσης: 18cm 
  - Διάμετρος γυαλιού δίσκου: 17.5cm
  - Φινίρισμα: χρώμιο
  - Μία (1) ενιαία λαβή
  - Μια (1) τρύπα για εγκατάσταση
  - Κεραμική βαλβίδα
  - Υλικό σώματος: ορείχαλκος
  - Γυάλινο στόμιο βρύσης
  - Βάρος (kg): 1.24
  - Κάθε βρύση έχει δοκιμαστεί σε υψηλή πίεση νερού 1.6Mpaγια να εξασφαλιστεί ότι είναι ανθεκτική και έχει υψηλή ποιότητα.
 • Εύκολη και απλή εγκατάσταση!
 • Παραλάβετέ την βρύση Καταρράκτης κατευθείαν στο χώρο σας χωρίς επιπλέον έξοδα κατευθείαν από την Αμερική!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Τo Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα (που θα βρείτε κατά τη διαδικασία αγοράς) για την αποστολή της βρύσης από την UniversalExports.
 • Το Deal περιλαμβάνει: μία (1) βρύση καταρράκτης .
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς (*** σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με 1 βρύση, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία αγοράς όσες φορές θέλετε).
 • Η αγορά και η συμπλήρωση της διεύθυνσης αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Χρόνος παράδοσης: 7-10 εργάσιμες μέρες, από την λήξη της προσφοράς, στην διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας universalexportsdc@gmail.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!