89€
από
έκπτωση
κέρδος

250€
64%
161€

Αγόρασέ το!
Λήγει σε: 00 ημέρες  00 ώρες  00 λεπτά 
4
Αγορές

Δίπλωμα οδήγησης μηχανής με πρακτικά & θεωρητικά μαθήματα!

89€ για να αποκτήσετε ένα (1) δίπλωμα μηχανής κατηγορίας Α, Α1, Α2 με 14 ώρες πρακτικά μαθήματα και 11 ώρες θεωρίας,  με την έμπειρη καθοδήγηση και επαγγελματικότητα της Σχολής Οδηγών ''Αutodriving'' στη Νέα Σμύρνη, αρχικής αξίας 250€
Έκπτωση 60%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Aπολαύστε τη χαρά του μέσου μεταφοράς που επιθυμείτε με ένα σύστημα εκμάθησης που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες του κάθε υποψηφίου!!
 • Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα διδασκαλίας με τέλεια εποπτικά μέσα για σωστή και ασφαλή μάθηση!!
 • Το κουπόνι για δίπλωμα μηχανής κατηγορίας Α, Α1, Α2 περιλαμβάνει:
  - 14 ώρες πρακτικά μαθήματα
  - 11 ώρες θεωρίας
 • Μάθετε να οδηγείτε σωστά με πλήρη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε μια σχολή με πολυετή πείρα και μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017. (καταληκτική ημερομηνία 1ου μαθήματος).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει 14 ώρες πρακτικά μαθήματα και 11 ώρες θεωρίας για ένα (1) δίπλωμα μηχανής κατηγορίας Α, Α1, Α2.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 6977009385 - 6944363549.
 • Δεν περιλαμβάνονται παράβολα και εξέταστρα.
 • Τιμή εξέταστρων: 70€ απευθείας πληρωτέα στη σχολή οδηγών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 21:00, Σάββατο: 10:00 - 14:00
Σχολή Οδηγών Autodriving Δράκος - Mπεσίρης

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 2 & Kυδωνιών 32
Νέα Σμύρνη - Αττική
6977009385 - 6944363549Σχολή Οδηγών Autodriving Δράκος - Mπεσίρης
H οδήγηση στους ελληνικούς δρόμους είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους νέους οδηγούς, που απαιτεί εκτός από γερά νεύρα, σωστή οδηγική συμπεριφορά, γνώσεις και εγρήγορση. Για να αποκτήσετε αυτά τα σημαντικά για την ασφάλειά σας προσόντα, πρέπει να απευθυνθείτε σε μια σχολή οδηγών με κύρος εμπειρία και υπευθυνότητα.

Η πρότυπη σχολή οδηγών Autodriving με πολλά χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της και μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις, έχει όλα τα εχέγγυα που χρειάζεστε για να γίνετε expert στην οδήγηση. Με ένα σύστημα εκμάθησης που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες του κάθε υποψηφίου μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μάθημα θα είναι και ευχάριστο και αποτελεσματικό.

Ο ευχάριστος χώρος υποδοχής της σχολής οδήγησης Autodriving οδηγεί σε μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα διδασκαλίας με τα τελειότερα εποπτικά μέσα για να μάθετε να οδηγείτε με απόλυτη ασφάλεια και υπευθυνότητα. Στα πρακτικά μαθήματα οι δάσκαλοι οδήγησης θα σας λύσουν κάθε απορία και θα σας δημιουργήσουν ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης στο δρόμο, προετοιμάζοντας σας με τον καλύτερο τρόπο για τη σίγουρη επιτυχία σας στις εξετάσεις!