Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
40%
8€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

"Τσαχπίνικες", μοναδικές γεύσεις στο μουσικό μεζεδοπωλείο Πιατοκαμώματα!

Φαγητό για μερακλήδες!!
12€ για ένα ατομικό μενού με ελεύθερη επιλογή από τον πλούσιο κατάλογο του μουσικού μεζεδοπωλείου ''Πιατοκαμώματα'' στην Ηλιούπολη, που θα σας συναρπάσει με τα προσεγμένα πιάτα του και την διασκεδαστική ζωντανή ορχήστρα, αρχικής αξίας 20€
Έκπτωση 40%!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Ετοιμαστείτε να φάτε αλλά και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας σε έναν χώρο ζεστό και μαζεμένο για καλούς μερακλήδες που περιμένουν το καλύτερο, με ύφος bistro, ζεστά χρώματα & τζάκι!!
 • Δείτε αναλυτικά το μενού εδώ!!
 • Η ορχήστρα θα σας συντροφεύει σε ένα μουσικό ταξίδι με παλιές αλλά και νεότερες μελωδίες, πάντα στο ύφος και την προοπτική να κάνετε όσα καμώματα θέλετε στην παρέα σας!
 • Αυτό που θα σας εντυπωσιάσει ευχάριστα είναι η ζεστή ατμόσφαιρα, το φιλικό και προσεγμένο περιβάλλον και φυσικά τα νοστιμότατα πιάτα!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα ατομικό μενού με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, αξίας 20€
 • Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται αναψυκτικά & ποτά.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το μεζεδοπωλείο στο τηλέφωνο 2109920303, τουλάχιστον 2 μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία κράτησης.
 • Σε περίπτωση που υπερβείτε το ποσό της αρχικής αξίας (20€), εξοφλείται τη διαφορά που θα προκύψει απευθείας στο εστιατόριο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας:Παρασκευή και Σάββατο από τις 21.00 και Κυριακή από τις 14.00.
Πιατοκαμώματα

Αργοναυτών 62
Ηλιούπολη - Αττική
2109920303


Ιστοσελίδα


Πιατοκαμώματα
Εμείς τα πιατοκαμώματα δεν τα ονομάσαμε έτσι τυχαία! Με μεζέδες ναζιάρικους και μια ορχήστρα που ανάβει φωτιές!
 
Σε έναν χώρο ζεστό και μαζεμένο για καλούς μερακλήδες που περιμένουν το καλύτερο, με ύφος bistro, ζεστά χρώματα. Συνοδευτικά και για την επαύξηση του κεφιού καλό κρασί από επιλεγμένους παραγωγούς αλλά και ποτά για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την μουσική!
 
Ένα μαγαζί που ο κόσμος του δεν έχει ηλικία αλλά γούστο, κέφι και διάθεση για καλοπέραση. Φίλοι από παλιά που συστήνουν τον χώρο μας σε νέους φίλους, καλοφαγάδες, εραστές της καλής μουσικής, γνωστοί και άγνωστοι, όλοι μια παρέα!
 
Αυτό που θα σας εντυπωσιάσει ευχάριστα είναι η ζεστή ατμόσφαιρα, το φιλικό και προσεγμένο περιβάλλον και φυσικά τα πιάτα μας και οι τιμές τους!
 
Καλό είναι να έχετε μαζί σας το τηλέφωνο της πεθεράς σας...γιατί θα αργήσετε! Όσο για τους νεολαίους καλό είναι να έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνα των υπολοίπων της παρέας...τελικά όλοι εδώ θα καταλήξουν, εσείς δεν θα φεύγετε με τίποτα...

Δείτε την σελίδα μας στο Facebook