Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19€
από
έκπτωση
κέρδος

36€
47%
17€

Η προσφορά έληξε
17
Αγορές

Φαγητό & διασκέδαση στο φημισμένο μεζεδοπωλείο Πηνελόπη και Μνηστήρες!

19€ για ένα απολαυστικό δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή πιάτων του σεφ Άγγελου Λαμπρόπουλου, αρχικής αξίας 38€ στο ξεχωριστό & φημισμένο μουσικό μεζεδοπωλείο "Πηνελόπη και Μνηστήρες", ένα εστιατόριο με εμπειρία 15 ετών που παντρεύει αρμονικά τη γεύση με τη διασκέδαση - έκπτωση έως 53%!!
- 36€ για μενού 4 ατόμων με ελεύθερη επιλογή πιάτων αξίας 76€
Τι αγοράζετε:
 • Tο 'Πηνελόπη και Μνηστήρες', είναι ένα δημοφιλές μουσικό στέκι που εδώ και 15 χρονιά μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διασκέδασης!
 • Φέτος μεταφέρεται στην καρδιά της πόλης και πραγματοποιεί ένα νέο βήμα που έρχεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας!
 • Σε ένα εντυπωσιακό, ζεστό και φιλικό περιβάλλον σας υποδέχεται με την γνωστή συνταγή, την ίδια φιλοσοφία και υπόσχεται να σας χαρίσει αυθεντική διασκέδαση! Με τις καλύτερες ελληνικές επιτυχίες να ηχούν στο Πηνελόπη & Μνηστήρες και την φοβερή ορχήστρα του, δημιουργεί μια ασυναγώνιστη ατμόσφαιρα που θα αποτελέσει το ομορφότερο σημείο συνάντησης της χειμερινής σεζόν!
 • Παράλληλα θα δοκιμάσετε την εξαιρετική κουζίνα του εστιατορίου, που επιμελείται ο σεφ Άγγελος Λαμπρόπουλος, και βασίζεται σε μια μεγάλη ποικιλία συνταγών από όλα τα μέρη της Ελλάδας που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο εκπαιδευμένους ουρανίσκους!
 • Δείτε το menu του φημισμένου εστιατορίου εδώ!
 • Κάθε Πέμπτη απολαύστε μετά φαγητού θεατρικές παραστάσεις στον χώρο του μεζεδοπωλείου!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2015, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη & Κυριακή.
 • Το Deal δεν ισχύει 24, 25 & 31 Δεκεμβρίου και 1 & 6 Ιανουαρίου.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει:
  - με το κουπόνι των 19€: 
  μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή πιάτων αξίας 38€
  - με το κουπόνι των 36€: μενού 4 ατόμων με ελεύθερη επιλογή πιάτων αξίας 76€
 • Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται αναψυκτικά, ποτά και επιδόρπια.
 • Δείτε το μενού του εστιατορίου εδώ
 • Στην περίπτωση που η αρχική αξία της παραγγελίας σας ξεπερνά το ποσό, η διαφορά που προκύπτει εξοφλείται απευθείας στο εστιατόριο.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα έως για 8 άτομα άνα τραπέζι (δηλαδή έως 4 κουπόνια των 2 ατόμων ή 2 κουπόνια των 4 ατόμων)
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2-3 μέρες πριν για κράτηση και τουλάχιστον 1 μέρα πριν για αλλαγή κράτησης στο 2103422886 ή 2107568555.
 • Ωράριο Εξυπηρέτησης: Πέμπτη - Παρασκευή 22.00 - 02.00 και Κυριακή 17.00 - 20.00.
Πηνελόπη και Μνηστήρες

Ανδρονίκου κα Τζαφέρη 11
Γκάζι - Αττική
2103422886


Ιστοσελίδα


Πηνελόπη και Μνηστήρες
Το 'Πηνελόπη και Μνηστήρες', το δικό σας μουσικό στέκι που εδώ και 15 χρονιά μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διασκέδασης, φέτος μεταφέρεται στην καρδιά της πόλης και πραγματοποιεί ένα νέο βήμα που έρχεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Το μαγαζί που αγαπάτε και στηρίζετε τόσα χρόνια στεγάζεται πλέον στο Γκάζι. Το σημείο δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τον πιο ιστορικό χώρο διασκέδασης στην Αθήνα, το πρώην Villa Mercedes.

Σε ένα εντυπωσιακό, ζεστό και φιλικό περιβάλλον σας υποδέχεται με την γνωστή συνταγή, την ίδια φιλοσοφία και υπόσχεται να σας χαρίσει αυθεντική διασκέδαση! Με τις καλύτερες ελληνικές επιτυχίες να ηχούν στο ΠΗΝΕΛΟΠΗ & ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ και την φοβερή ΟΡΧΗΣΤΡΑ του, δημιουργεί μια ασυναγώνιστη ατμόσφαιρα που θα αποτελέσει το ομορφότερο σημείο συνάντησης της χειμερινής σεζόν.

Παράλληλα θα δοκιμάσετε την εξαιρετική κουζίνα του εστιατορίου, που επιμελείται ο ΣΕΦ Άγγελος Λαμπρόπουλος, βασίζεται σε μια μεγάλη ποικιλία συνταγών από όλα τα μέρη της Ελλάδας που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο εκπαιδευμένους ουρανίσκους!!! Να θυμάστε πως η διασκέδασή σας, είναι υπόθεση δική μας!

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook