Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 18€
από
έκπτωση
κέρδος

35€
49%
17€

Η προσφορά έληξε
55
Αγορές

Απολαυστικό μενού 2 ατόμων με κρεατικά στην Πλατεία Μπουρναζίου!

18€ για ένα άκρως χορταστικό και απολαυστικό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από έναν πλούσιο κατάλογο με λαχταριστά πιάτα κρεατικών, σε έναν εξαιρετικό χώρο στην πλατεία Μπουρναζίου, στο νεο εστιατόριο ''Κρεοπωλείο - House of Grill", αρχικής αξίας 35€
Έκπτωση 49%!!
Τι αγοράζετε:
 • Το Κρεοπωλείο - House of Grill είναι το νέο εστιατόριο με εξειδίκευση στο κρέας, στο Περιστέρι, άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγους μήνες και ήδη έχει πάρει καλές κριτικές για την ποιότητα και την νοστιμιά του!
 • Δοκιμάστε ορεκτικά όπως κολοκυθοτυρομπουκιές, μανιτάρια γεμιστά με blue cheese, ρολάκια μελιτζάνας, περικαυτή και άλλα. Δοκιμάστε το γεύμα σας με σαλάτες όπως την "Κρεοπωλείο" (πλούσια σε λαχανικά με ηλιόσπορους και μπαλσάμικο) , "Πανδαισία" με μανούρι σχάρας ή Λάχανο, Καρότο, Πράσινο Μήλο και συνεχίστε με αρνάκι στάμνας ή μια μερίδα από Πικάνια, Τ-Bone, Σταυλίσια Μπριζόλα, Rib Eye, Strip Loin και άλλα διαλεχτά κρέατα της Ελλάδας και του εξωτερικού!
 • Το Κρεοπωλείο είναι ο Παράδεισος του Κρέατος στον οποίον μπορείτε να βρείτε από high end steaks μέχρι κεμπάπ και σουβλάκι!
 • Αποτελεί ήδη το talk of the town και για έναν ακόμα λόγο: Eσείς διαλέγετε από τα ολόφρεσκα κρεατικά της βιτρίνας μας (όπως σε Κρεοπωλείο) και εκείνοι αναλαμβάνουν να σας τα ψήσουν αριστοτεχνικά!
 • Το κουπόνι περιλαμβάνει ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο για 2 άτομα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 15 Μαρτίου 2017.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365. Χωρίς εκτυπωμένο κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο πιάτων συνολικής αξίας 35€ από τον κατάλογο που επισυνάπτεται εδώ.
 • Eξαιρούνται ποτά και αναψυκτικά.
 • Η αρχική τιμή έχει υπολογιστεί με βάση τον οικονομικότερο συνδυασμό του τιμοκαταλόγου για τις επιλογές πιάτων της προσφοράς.
 • Τα κουπόνια δεν λειτουργουν αθροιστικά. Ισχύει 1 κουπόνι ανά 2 άτομα. (Για παράδειγμα, σε παρέες 5 ατόμων μπορούν να εξαργυρωθούν έως 2 κουπόνια).
 • Σε περίπτωση που το μενού σας υπερβεί το ποσό των 35€, εξοφλείτε τη διαφορά που θα προκύψει απευθείας στο εστιατόριο.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τουλάχιστον 2 μέρες πριν για κράτηση και 1 μέρα πριν για αλλαγή κράτησης.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή 14.00- 00.00
Το Κρεοπωλείο - House of Grill

Κωνσταντινουπόλεως 61 & Αγίας Παρασκευής
Πλατεία Μπουρναζίου - Αττική
2105753363Το Κρεοπωλείο - House of Grill
Το Κρεοπωλείο - House of Grill είναι το νέο εστιατόριο με εξειδίκευση στο κρέας, στο Περιστέρι. Άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγους μήνες και ήδη έχει πάρει καλές κριτικές για την ποιότητα και την νοστιμιά του. Δοκιμάστε ορεκτικά όπως κολοκυθοτυρομπουκιές, μανιτάρια γεμιστά με blue cheese, ρολάκια μελιτζάνας, περικαυτή και άλλα. Δοκιμάστε το γεύμα σας με σαλάτες όπως την "Κρεοπωλείο" (πλούσια σε λαχανικά με ηλιόσπορους και μπαλσάμικο) , "Πανδαισία" με μανούρι σχάρας ή Λάχανο, Καρότο, Πράσινο Μήλο και συνεχίστε με αρνάκι στάμνας ή μια μερίδα από Πικάνια, Τ-Bone, Σταυλίσια Μπριζόλα, Rib Eye, Strip Loin και άλλα διαλεχτά κρέατα της Ελλάδας και του εξωτερικού!

Το Κρεοπωλείο είναι ο Παράδεισος του Κρέατος στον οποίον μπορείτε να βρείτε από high end steaks μέχρι κεμπάπ και σουβλάκι! Αποτελεί ήδη το talk of the town και για έναν ακόμα λόγο: Eσείς διαλέγετε από τα ολόφρεσκα κρεατικά της βιτρίνας μας (όπως σε Κρεοπωλείο...) και εμείς αναλαμβάνουμε να σας τα ψήσουμε αριστοτεχνικά!