Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

10€
50%
5€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Διασκέδαση για παιδιά με την Τουραντότ, την βασιλοπούλα της Κίνας!

5€ για είσοδο ενός ατόμου στην παιδική μουσική παράσταση ''Τουραντότ, η σκληρόκαρδη βασιλοπούλα της Κίνας'', βασισμένη στην ομώνυμη και συναρπαστική όπερα του Πουτσίνι, σε θεατρική διασκευή για τα παιδιά, στο θέατρο ''Αυλαία'' στον Πειραιά, αρχικής αξίας 10€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Μια μουσική παράσταση για μικρούς και μεγάλους βασισμένη στην όπερα του Πουτσίνι!
 • Ο λόγος για το θεατρικό έργο του Κάρλο Γκότσι που έγινε γνωστό από την ομώνυμη όπερα του Πουτσίνι, σε μια θεατρική διασκευή για παιδιά από τον Γιάννη Καλαντζόπουλο, σε μουσική του Τάκη Μπινιάρη και σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαευσταθίου.
 • Υπόθεση: Η σκληρόκαρδη Τουραντότ, πριγκίπισσα της Κίνας, θα πάρει για άντρα της όποιον απαντήσει σωστά σε τρία μυστηριώδη αινίγματα. Ο νόμος λέει ότι όποιος τα καταφέρει, θα πάρει για γυναίκα του την Τουραντότ. Αλλιώς, τιμωρείται. Η μουσική παράσταση διαδραματίζεται με φόντο την εξωτική Κίνα και το παλάτι του πατέρα της πριγκίπισσας, του Αυτοκράτορα Αλτούμ!
 • Αναλυτικά οι ηθοποιοί:
  - Αυτοκράτορας: Μάρκος Λεζές
  - Καγκελάριος της Κίνας: Σπύρος Ιωάννου
  - Τουραντότ: Μύριαμ Χρονοπούλου
  - Αδέλμα: Κατερίνα Αναστασίου
  - Κάλαφ: Παναγιώτης Κουρτέσης
  - Πανταλόνε: Γιάννης Χριστοφάνης
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal είναι ατομικό και περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο στην παιδική μουσική παράσταση ''Τουραντότ, η σκληρόκαρδη βασιλοπούλα της Κίνας'' στο θέατρο Αυλαία.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν για κράτηση στο 2104522332 ή 2104522387.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες & μέρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 11.00 πμ και 15.00 μμ.
Θέατρο Αυλαία

2ης Μεραρχίας & Κουντουριώτου
Πειραιάς - Αττική
2104522332Θέατρο Αυλαία
Μία μαγευτική θεατρική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους βασισμένη στο διαχρονικό παραμύθι του Carlo Collodi. Ο Πινόκιο σίγουρα είναι ένα απ' τα αγαπημένα έργα των παιδιών.Ο καλόκαρδος, άτακτος, περίεργος, αφελής, και ευκολόπιστος ξύλινος κούκλος, μοιάζει πολύ με πραγματικό παιδί. Αγράμματος και άμυαλος καθώς είναι, παρασύρεται σε περιπέτειες που ούτε καν μπορεί να φανταστεί !!

Πρωταγωνιστούν: ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΥΡΙΝΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΝΗΣ κ.α.
Σκηνοθεσία: ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ