Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
75%
15€

Η προσφορά έληξε
9
Αγορές

12 Ψυχαγωγικές & εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά ή ενηλίκους!

5€ για να επιλέξετε ανάμεσα σε 12 ψυχαγωγικές & εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά ή ενήλικους: 1. Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά 2 - 4 ετών (4 ώρες), 2. Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά 4 - 7 ετών (4 ώρες), 3. Μουσικοκινητική - Σύστημα Ορφφ για παιδιά 4 - 6 ετών (4 ώρες), 4. Ζωγραφική (Ελεύθερο Σχέδιο) για εφήβους 14 - 18 ετών (4 ώρες), 5. Ζωγραφική (Ελεύθερο Σχέδιο) από 18 ετών & άνω (4 ώρες), 6. Θεατρική Ομάδα από 18 ετών & άνω (4 ώρες), 7. Χορός Hip Hop, R' n' B Junior για παιδιά 3 - 5 ετών (4 ώρες), 8. Χορός Hip Hop, R' n' B Junior για παιδιά 5 - 7 ετών (4 ώρες), 9. Χορός Ρυθμική - Μουσικοκινητική 3 - 5 ετών (4 ώρες), 10. Χορός Ρυθμική - Μουσικοκινητική 5 - 7 ετών (4 ώρες), στον Πολυχώρο ''Art Academy'' στην Αργυρούπολη, αρχικής αξίας 20€
Έκπτωση 75%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ο πολυχώρος ART ACADEMY ("Ωδείο Σύγχρονης Μουσικής Εκπαίδευσης" Αναγνωρισμένο από το Κράτος) από την ίδρυσή του το 1998, λειτουργεί ως φορέας Τέχνης και Πολιτισμού, μυώντας τους σπουδαστές στον κόσμο των Τεχνών, με αγωγή παιδείας και ψυχής, δημιουργώντας ολοκληρωμένους ανθρώπους και καλλιτέχνες!
 • Είναι ένα σύγχρονο, πλήρες, Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που προσφέρει Αναγνωρισμένες Σπουδές υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους τομείς της Μουσικής καθώς επίσης στη Ζωγραφική, το Θέατρο και τον Χορό και αποτελεί ένα δημιουργικό κύτταρο στην πολιτιστική ανάπτυξη των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας.
 • Οι άνετοι και επαρκείς χώροι, η άρτια υλικοτεχνική υποδομή, οι έμπειροι Διπλωματούχοι Καθηγητές, συμβάλλουν στην εκπαίδευση των σπουδαστών με φροντίδα, επαγγελματισμό και άρτια κατάρτιση. Η επιλογή των Καθηγητών έγινε με αυστηρά κριτήρια, συνδυάζοντας αξιόλογες σπουδές με Διδακτική και Καλλιτεχνική δραστηριότητα.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016.
 • Όλες οι προσφορές είναι για συνεχόμενα μαθήματα που πρέπει να γίνουν μέσα σε ένα μήνα από το πρώτο μάθημα. 
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal είναι ατομικό και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - 1. Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά 2 - 4 ετών (4 ώρες)
  - 2. Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά 4 - 7 ετών (4 ώρες)
  - 3. Μουσικοκινητική - Σύστημα Ορφφ για παιδιά 4 - 6 ετών (4 ώρες)
  - 4. Ζωγραφική (Ελεύθερο Σχέδιο) για εφήβους 14 - 18 ετών (4 ώρες)
  - 5. Ζωγραφική (Ελεύθερο Σχέδιο) από 18 ετών & άνω (4 ώρες)
  - 6. Θεατρική Ομάδα από 18 ετών & άνω (4 ώρες)
  - 7. Χορός Hip Hop, R' n' B Junior για παιδιά 3 - 5 ετών (4 ώρες)
  - 8. Χορός Hip Hop, R' n' B Junior για παιδιά 5 - 7 ετών (4 ώρες)
  - 9. Χορός Ρυθμική - Μουσικοκινητική 3 - 5 ετών (4 ώρες)
  - 10. Χορός Ρυθμική - Μουσικοκινητική 5 - 7 ετών (4 ώρες)
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για δήλωση συμμετοχής τουλάχιστον  2 -3 ημέρες πριν.
Art Academy

Μικράς Ασίας 25 (8η Στάση Αργυρούπολης στη Λεωφόρο Κύπρου)
Αργυρούπολη - Αττική
2109600295


Ιστοσελίδα


Art Academy
Ο πολυχώρος ART ACADEMY ("Ωδείο Σύγχρονης Μουσικής Εκπαίδευσης" Αναγνωρισμένο από το Κράτος Αρ. Αδ. Υπουργείου Παιδείας 29068/1998 και Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Ζωγραφικής, Χορού και Θεάτρου) από την ίδρυσή του το 1998, λειτουργεί ως φορέας Τέχνης και Πολιτισμού, μυώντας τους σπουδαστές στον κόσμο των Τεχνών, με αγωγή παιδείας και ψυχής, δημιουργώντας ολοκληρωμένους ανθρώπους και καλλιτέχνες.
 
Είναι ένα σύγχρονο, πλήρες, Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που προσφέρει Αναγνωρισμένες Σπουδές υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους τομείς της Μουσικής καθώς επίσης στη Ζωγραφική, το Θέατρο και τον Χορό και αποτελεί ένα δημιουργικό κύτταρο στην πολιτιστική ανάπτυξη των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας.
 
Στεγάζεται σε σύγχρονο κτίριο, με εμβαδόν 200 m2. Διαθέτει Αίθουσες Διδασκαλίας Ατομικών και Ομαδικών Μαθημάτων, Αίθουσα Συναυλιών και Αίθουσα Χορού. Με τον άρτιο εξοπλισμό του (μεγάλο Πιάνο με ουρά, ακουστικά, ηλεκτρικά και ψηφιακά μουσικά όργανα, computer, internet, πλήρη δισκοθήκη , μεγάλη δανειστική βιβλιοθήκη, στούντιο ηχογραφήσεων) είναι σε θέση να συνεισφέρει στην πνευματική καλλιέργεια των παιδιών με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Οι άνετοι και επαρκείς χώροι, η άρτια υλικοτεχνική υποδομή, οι έμπειροι Διπλωματούχοι Καθηγητές, συμβάλλουν στην εκπαίδευση των σπουδαστών με φροντίδα, επαγγελματισμό και άρτια κατάρτιση. Η επιλογή των Καθηγητών έγινε με αυστηρά κριτήρια, συνδυάζοντας αξιόλογες σπουδές με Διδακτική και Καλλιτεχνική δραστηριότητα.
 
Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας (2-6 ετών) μπορούν να φοιτήσουν στα τμήματα "Μουσικοκινητικής Αγωγής" και Θεατρικού Παιχνιδιού.Τα μαθήματα αυτά γίνονται με την άμεση συμμετοχή της μητέρας (ή του πατέρα του νηπίου).
 
Το ART ACADEMY κάνει μια βαθιά τομή στην Καλλιτεχνική Εκπαίδευση δίνοντας μεγάλη σημασία στις ομαδικές και συνεργατικές δραστηριότητες με Παραστάσεις σε μεγάλα Θέατρα ενταγμένες στο Πρόγραμμα Σπουδών των τμημάτων Μουσικής, Θεάτρου και Χορού και Εκθέσεις των σπουδαστών Ζωγραφικής.