Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
82%
41€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Αντίο στα περιττά κιλά & καλωσόρισμα στο νέο σώμα με Kundalini Yoga Βurns!

9€ για 4 μαθήματα Kundalini Yoga Burns! για να χάσετε μόνιμα και εύκολα τα περιττά κιλά, χωρίς εξαντλητική δίαιτα, χωρίς μηχανήματα, χωρίς παρενέργειες, χωρίς σωματικές ασκήσεις υπερβολικής καταπόνησης σε κλειστά τμήματα ασκούμενων με τον ίδιο σκοπό που απαιτούν από 10 ως 51 λεπτά την μέρα που γίνονται και στο σπίτι, στο "Μy Yoga" στη Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 50€
Έκπτωση 81%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Aπλές ασκήσεις αναπνοής που αυξάνουν τον μεταβολισμό και καίνε λίπος!
 • Έξι απλές σωματικές ασκήσεις μεταβλητής δυσκολίας για μόνιμο αποτέλεσμα! Διαλογισμός για να ενισχυθεί η θέληση και να επιτευχθεί μακροχρόνιο αποτέλεσμα χωρίς πισωγυρίσματα!
 • Και οι 9 ασκήσεις μπορούν να γίνουν και στο σπίτι μετά το πέρας των μαθημάτων και απαιτούν από 10 ως 51 λεπτά!
 • Όλες οι δίαιτες και τα προγράμματα αδυνατίσματος θα αποτυγχάνουν όσο δεν συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας σαν ολότητα σώματος, νου και ψυχής. Η κατάλληλη προσαρμογή αυτής της ολότητας μας δημιουργεί μόνιμες αλλαγές!
 • Τα πλεονεκτήματα της Kundalini Yoga:
  - Καίει το λίπος και αναμορφώνει το σώμα
  - Επιταχύνει τον μεταβολισμό
  - Μεγιστοποιεί την ευεξία και fitness
  - Αυξάνει την ενέργεια, ζωτικότητα και σθένος
  - Θεραπεύει ασθένειες συνδεδεμένες με το υπερβολικό βάρος
  - Καθάρει τα αρνητικά συναισθήματα για να δημιουργήσει Συναισθηματική ισορροπία
  - Αναπτύσσει το νευρικό, αναπνευστικό και πεπτικό σύστημα.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 17 Ιανουαρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία πρώτου μαθήματος).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Για την εγγραφή σας απαιτείται η συμπληρωση της φόρμας ΕΔΩ με όνομα, τηλέφωνο, email, κωδικό κουπονιού και πιθανή ημερομηνία έναρξης (13/12 και 17/1).
 • To Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει 4 μαθήματα Kundalini YogaBurns (δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των μαθημάτων εδώ)
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς (1 σε κάθε όνομα)
 • Η προσφορά δεν ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές της σχολής
 • Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη σχολή μεσω mail στο deals365@myyoga.gr
My Yoga 2 (Θεσσαλονίκη)

Τσιμισκή 35 & Αριστοτέλους
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
211403218


Ιστοσελίδα


My Yoga 2 (Θεσσαλονίκη)
Η γιόγκα είναι μία ολοκληρωμένη επιστήμη της ζωής. Είναι το αρχαιότερο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης στον κόσμο, ανάπτυξης που περιλαμβάνει το σώμα, το νου και το πνεύμα. Η ιστορία της γιόγκα χάνεται στα βάθη των αιώνων. Τα πρώτα γραπτά κείμενα βρέθηκαν στην Ινδία και χρονολογούνται περίππου στα 2.500 χρόνια π.Χ. Η γιόγκα, όπως διαμορφώθηκε στο σύγχρονο κόσμο, είναι ένα φιλοσοφικό σύστημα για τη ζωή. Μία φιλοσοφία που ανεξάρτητα από το πώς ασκείται, έχει ως βαθύτερο σκοπό να ενώσει το ατομικό εγώ (σώμα,νους) με την καθαρή συνείδηση (πνεύμα). Στο my yoga, η φιλοσοφία μας είναι να σας δώσουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να βαδίσετε πιο άνετα στο δρόμο προς την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την εναρμόνιση με το περιβάλλον σας.