MENU

Deals365

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής! Μάθε περισσότερα
Γυμναστείτε & διασκεδάστε και επιλέξτε χορό, γυμναστική, pilates κ.α.!
Γυμναστείτε & διασκεδάστε, για έναν ή δύο μήνες, και επιλέξτε χορό, γυμναστική, pilates, μαχητικά αθλήματα ή πολεμικές τέχνες και δώρο δύο ιδιαίτερα μαθήματα αυτοάμυνας, στον  ''Παμμακεδονικό Γυμναστικό Όμιλο Wu-Shu Θεσσαλονίκης'' - Έκπτωση έως 86%!!!!
- 12€ για ένα μήνα μαθημάτων χορού (latin, salsa, oriental, hip hop κ.α.) ή Pilates & Ορθοσωμικής ή για πολεμικής τέχνης Hapkido, αρχικής αξίας έως 80€
- 17€ για ένα μήνα μαθημάτων μαχητικών αθλημάτων Kick Boxing, Sanda, Savate, M.M.A. & Cross Training ή πολεμικών τεχνών Kung Fu, Taichi & Chikung, αρχικής αξίας 100€
- 29€ για δύο (2) μήνες μαθημάτων μαχητικών αθλημάτων Kick Boxing, Sanda, Savate, M.M.A. & Cross Training ή πολεμικών τεχνών Kung Fu, Taichi & Chikung, αρχικής αξίας 200€
Ισχύει για περιορισμένο αριθμό κουπονιών!!!
20 αγορές
80€
-85%
12€
To deal έχει λήξει
 • Γυμναστείτε διασκεδάζοντας με προγράμματα που συνδυάζουν γυμναστική με χορό σε latin, salsa, oriental, bollywood, hip-hop ή ρυθμούς, δυναμώνοντας το σώμα και συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη γράμμωση των μυών!
 • Το pilates και η ορθοσωμική άσκηση βελτιώνουν τη δύναμη των μυών και τη μυϊκή αντοχή, αναπτύσσουν και διαπλάθουν τους μύες & τους τένοντες και δυναμώνουν το μυοσκελετικό σύστημα. Έτσι βελτιώνουν σημαντικά τη στάση και την ευκαμψία του σώματος ενώ προκαλούν άμεση χαλάρωση και έλεγχο του άγχους!
 • Τα μαχητικά αθλήματα (Κick Boxing, Κung Fu, Ηapkido κ.ά) είναι μέθοδοι αυτοάμυνας και επιβολής επί του αντιπάλου, χρησιμοποιώντας το σώμα και ευδοκίμησαν ιδιαίτερα στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Οι τέχνες ξεφεύγουν από τα στενά όρια της μονοδιάστατης εκπαιδευτικής λογικής και γίνονται ένα πολύτιμο βοήθημα ζωής που μπορεί να προσφέρει υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση!
 • To κουπόνι των 12€ περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε μηνιαία προγράμματα ομαδικών μαθημάτων:
  -χορού με επιλογή από Latin & Salsa ή Oriental (Belly Dance) & Bollywood χορού ή Hip Hop (Μπορείτε να διαλέξετε να κάνετε το ένα είδος χορού κάθε τμήματος ή και τα δύο είδη αλλά αυστηρά να είναι από το ίδιο τμήμα π.χ. τμήμα Latin & Salsa! Για περισσότερα τμήματα αγοράζετε αντίστοιχα κουπόνια)  ή
  - Pilates & Ορθοσωμικής ή
  - πολεμικής τέχνης Hapkido
 • Το κουπόνι 17€ περιλαμβάνει: ένα μήνα μαθημάτων πολεμικών τεχνών Kung Fu, Tai Chi & Chi Kung ή ένα μήνα μαθημάτων μαχητικών αθλημάτων Kick Boxing, Sanda, Savate, M.M.A. & Cross Training (μπορείτε να συμμετέχετε σε όλα τα είδη του κάθε τμήματος ή σε όποια σας αρέσουν). Εάν επιθυμείτε να κάνετε και πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα, αγοράζετε δύο κουπόνια!
 • Το κουπόνι των 29€ περιλαμβάνει: δύο μήνες μαθημάτων μαχητικών αθλημάτων Kick Boxing, Sanda, Savate, M.M.A. & Cross Training ή πολεμικών τεχνών Kung Fu, Tai Chi & Chi Kung (μπορείτε να συμμετέχετε σε όλα τα είδη του κάθε τμήματος ή σε όποια σας αρέσουν). Αν επιθυμείτε να κάνετε και πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα, αγοράζετε δύο κουπόνια!
 • ΔΩΡΟ δύο ιδιαίτερα μαθήματα αυτοάμυνας, διάρκειας 60' έκαστο, που περιλαμβάνουν θεωρία και πράξη σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω επιλογές!
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιανουαρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία εγγραφής).
 • Τα μαθήματα ισχύουν για ένα μήνα ή δύο αντίστοιχα από την ημερομηνία εγγραφής.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - με το κουπόνι των 12€: ένα μήνα μαθημάτων χορού (latin, salsa, oriental, hip hop κ.α.) ή Pilates & Ορθοσωμικής ή για πολεμικής τέχνης Hapkido
  - με το κουπόνι των 17€: ένα μήνα μαθημάτων μαχητικών αθλημάτων Kick Boxing, Sanda, Savate, M.M.A. & Cross Training ή πολεμικών τεχνών Kung Fu, Taichi & Chikung
  - με το κουπόνι των 29€: δύο (2) μήνες μαθημάτων μαχητικών αθλημάτων Kick Boxing, Sanda, Savate, M.M.A. & Cross Training ή πολεμικών τεχνών Kung Fu, Taichi & Chikung
 • Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται και η εγγραφή στη σχολή!
 • Τα μαθήματα είναι ομαδικά και το κάθε ένα έχει διάρκεια 60'.
 • Στα μηνιαία προγράμματα η συχνότητα των μαθημάτων για ορθοσωμική, πιλάτες και χορούς ειναι 2 μαθήματα/εβδομάδα, για την πολεμική τέχνη Hapkido 3 μαθήματα/εβδομάδα, ενώ για τα μαχητικά αθλήματα και τις πολεμικές τέχνες είναι 5 μαθήματα/εβδομάδα.
 • Η προσφορά δεν ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές της  σχολής.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 -20:00  στα τηλέφωνα 2310826672, 6942893379
Παμμακεδονικός Γυμναστικός Όμιλος Wu-Shu Θεσσαλονίκης
Ιακώβου Πολυλά 13
Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
2310826672 - 6942893379
Η σχολή ''Παμμακεδονικός Γυμναστικός Όμιλος Wu-Shu Θεσσαλονίκης'' είναι Αθλητικό Σωματείο και ιδρύθηκε στις 18 Αυγούστου 1995 με έδρα Ιακώβου Πολυλά 13 Τ.Κ. 54248 με τηλ. & φαξ: 2310 826 672.
 
Είναι αναγνωρισμένο από την Γ.Γ.Α. με αριθμό Πρωτ. Γ/13268/95 Γ/1326 και σύμφωνα με το καταστατικό του καλλιεργεί μεταξύ των άλλων Thai Boxing, Kick Boxing, Savate, διάπλαση σώματος και τα αθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου (Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ.), τα οποία είναι με τη σειρά τους αναγνωρισμένα από την Γ.Γ.Α., καθώς επίσης και τα αθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαβάτ (Ε.Ο.Σ.) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Μ.A.). Ο Σύλλογος έχει να δείξει μεγάλο έργο από την ίδρυση του ακόμα.
 
Μεταξύ άλλων διοργανώνει εκδηλώσεις όπως κοπή πίτας με απονομή (διπλωμάτων, μεταλλίων, κυπέλων), για διακρίσεις στην αθλητική ομάδα.
Διοργανώνει σεμινάρια για την επιμόρφωση διδακτέας ύλης στο εκάστοτε άθλημα διαιτησίας, προπονητικής (παραδοσιακές φόρμες, οπλασκία, μάχη, κ.α.). Επίσης σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, τραυματολογίας, κατάγματα, κ.τ.λ.
Έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία αγώνες φιλικούς, διασυλλογικούς, τουρνουά, επίλεκτους!
 
Οι αγώνες KingOfTheRing-K1 Sanda, είναι επίσης διοργάνωση του συλλόγου σε συνεργασία με την προπονήτρια του συλλόγου και διοργανώτρια -παραγωγό των αγώνων Κυρία Μαρία Παντελίδου. Εφημερίδες και περιοδικά έχουν γράψει κατά καιρούς για τις δραστηριότητες του Συλλόγου!Ανέδειξε τους σημαντικότερους διαιτητές στα αθλήματα του Σαβάτ και του Γου Σου Κουνγκ Φου.
 
Μέχρι και σήμερα καλύπτουν τους αγώνες σε όλη την Ελλάδα στα επίσημα Πρωταθλήματα, για παράδειγμα Κύπελο Ελλάδος, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Επίλεκτοι Αγώνες! Έχει δημιουργήσει τράπεζα αίματος στο Ιπποκράτειο, για την κάλυψη αναγκών τόσο των μελών του Σωματείου όσο και δωρεάς σε όποιον το χρειαστεί.Διοργανώνει φιλανθρωπικές δραστηριότητες τα έσοδα των οποίων πάνε σε ιδρύματα.
 
Η Αθλητική ομάδα έχει αναδείξει πολλά ταλέντα στα παραπάνω αθλήματα με πολλές διακρίσεις από την αρχή της λειτουργίας του Συλλόγου. Στο έργο αυτό πρωταγωνιστής ο προπονητής κύριος Χαυτίκης Κωνσταντίνος ο οποίος με την πολυετή πείρα του ( 37 χρόνια) και το μεράκι του έχει φτάσει το όνομα του Συλλόγου μεταξύ των πιο γνωστών στην Ελλάδα! Εν συνεχεία έχει αναδείξει πολλούς Πρωταθλητές καθώς και σπουδαίους προπονητές όπως την Κυρία Παντελίδου Μαρία, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια έχει αναλάβει επίσημα να προπονεί την Αθλητική Ομάδα του Συλλόγου και έχει χαρίσει αμέτρητα μετάλλια και διακρίσεις.
 
Το έργο είναι επίπονο και κοπιαστικό, αλλά με υπομονή και επιμονή συνεχίζει να δουλεύει η ομάδα και να προσφέρει διακρίσεις και πάνω από όλα ήθος και αξιοπρέπεια!
ΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μαθήματα χορών Salsa, Bachata, Cha cha, Zumba κ.ά για ένα μήνα!
Μαθήματα χορών Salsa, Bachata, Cha cha, Zumba κ.ά για ένα μήνα!
HOBBY
10€
-86%
Μαθήματα χορών Salsa, Bachata, Cha cha, Zumba κ.ά για ένα μήνα!
Χτίστε κορμί με μηνιαία συνδρομή στα γυμναστήρια Viva La Vita!
Χτίστε κορμί με μηνιαία συνδρομή στα γυμναστήρια Viva La Vita!
ΣΏΜΑ / ΑΔΥΝΆΤΙΣΜΑ / ΑΠΟΤΡΊΧΩΣΗ
19€
-62%
Χτίστε κορμί με μηνιαία συνδρομή στα γυμναστήρια Viva La Vita!
Αλλάξτε ΤΩΡΑ το σώμα σας με πρόγραμμα γυμναστικής και Power Plate!
Αλλάξτε ΤΩΡΑ το σώμα σας με πρόγραμμα γυμναστικής και Power Plate!
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ
25€
-90%
Αλλάξτε ΤΩΡΑ το σώμα σας με πρόγραμμα γυμναστικής και Power Plate!
Εκρηκτικός συνδυασμός άσκησης, χορού & αισθησιασμού με Pole Dancing!
Εκρηκτικός συνδυασμός άσκησης, χορού & αισθησιασμού με Pole Dancing!
HOBBY
25€
-50%
Εκρηκτικός συνδυασμός άσκησης, χορού & αισθησιασμού με Pole Dancing!
Κορμί πανέτοιμο για το καλοκαίρι με συνδρομή στο Peak Fitness Hall!
Κορμί πανέτοιμο για το καλοκαίρι με συνδρομή στο Peak Fitness Hall!
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ
79€
-62%
Κορμί πανέτοιμο για το καλοκαίρι με συνδρομή στο Peak Fitness Hall!
Miha Bodytec: το νέο απόλυτο σύστημα εξάσκησης που καίει το λίπος!
Miha Bodytec: το νέο απόλυτο σύστημα εξάσκησης που καίει το λίπος!
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ
14€
-53%
Miha Bodytec: το νέο απόλυτο σύστημα εξάσκησης που καίει το λίπος!