Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 149€
από
έκπτωση
κέρδος

500€
70%
351€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Ετήσια συνδρομή personal Pilates σε εκπληκτική τιμή προσφοράς!

149€ για μία ετήσια συνδρομή (12 μήνες) για personal Pilates με απεριόριστα μαθήματα καθώς και 1 μήνα Vacuum (12 συνεδρίες) & 1 μήνα συνεδριών (12 συνολικά) με θερμικό κρεβάτι, για να μείνετε έκπληκτοι με τα αποτελέσματα στην εκγύμναση του σώματός σας, στο  "Κέντρο Eυεξίας Pilates Studio" στις Αχαρνές, αρχικής αξίας 500€
Έκπτωση 70%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ζήστε την μοναδική εμπειρία του Pilates για ένα χρόνο και γυμναστείτε με ένα πρόγραμμα απόλυτα εξατομικευμένο στις ανάγκες του σώματος σας!
 • Το ''Pilates'' είναι μία επαναστατική μέθοδος γυμναστικής όπου κάθε μυς συνεργάζεται αποτελεσματικά με τους άλλους και όλοι μαζί δημιουργούν το γυμνασμένο σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!
 • Προσφέρει γράμμωση, σύσφιξη, ισορροπία, ευεξία και εκπληκτική ορθοσωμία από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!
 • Ο συνδυασμός με το Vacuum και το θερμικό κρεβάτι αποτελεί ένα σύνθετο συνδυασμό ασκήσεων που προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα!
 • Το βραβευμένο ως Νο1 μηχάνημα ενεργητικής γυμναστικής Vacu Power που μπορεί να μοιάζει με ένα κλασικό διάδρομο γυμναστικής αλλά το ειδικό κουβούκλιο που αγκαλιάζει το σώμα από τη μέση και κάτω εισχωρεί στις λιπαποθήκες, καίει το περιττό λίπος και ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα!
 • Το Θερμικό Κρεβάτι διάρκειας είναι ένας αυτόματος θερμικός μασέρ που συνδυάζει μασάζ και πίεση με θερμότητα μέσω υπέρυθρων ακτινών (επίδραση moxibustion) με μοναδικά αποτελέσματα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Ιουλίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία εγγραφής για έναρξη της ετήσιας συνδρομής).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: ετήσια συνδρομή (12 μήνες) για personal Pilates καθώς και 1 μήνας Vacuum και 1 μήνας συνεδριών με θερμικό κρεβάτι.
 • Ο 1 μήνας Vacuum και 1 μήνας θερμικό κρεβάτι αφορούν 12 συνεδρίες από το καθένα που πρέπει να πραγματοποιηθουν σε 1 μήνα (3 φορές εβδομαδιαίως)
 • Η συνδρομή ισχύει για 12 μήνες και ενεργοποιείται από την ημέρα εξαργύρωσης του κουπονιού.
 • Μαθήματα pilates γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και δεν υπάρχει περιορισμός μαθημάτων που μπορείτε να παρακολουθήσετε
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα νωρίτερα για κλείσιμο ραντεβού στο 2102442781.
Κέντρο Ευεξίας - Pilates Studio

Αβύδου 8
Αχαρναί - Αττική
2102442781Κέντρο Ευεξίας - Pilates Studio
Το Κέντρο Ευεξίας Pilates Studio και η υπεύθυνη Μαρία Κοσμίδη, σας παρουσίαζουν τις τρέχουσες δραστηριότητες για ενήμερωση και συμμετοχή σας.

To Vacu Power είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει την αερόβια άσκηση και την υποπίεση. Tο σώμα βρίσκεται από τη μέση και κάτω στο θάλαμο υποπίεσης όμως από τη μέση και πάνω τα χέρια, ο κορμός και το κεφάλι βρίσκονται σε κανονικό περιβάλλον. Επομένως, δεν αναπνέετε αέρα διαφορετικής πυκνότητας και περιεκτικότητας, όπως θα συνέβαινε εάν βρισκόσασταν σε διαφορετικές συνθήκες, κάνοντας έτσι πιο ξεκούραστη την άσκηση!

H μέθοδος Pilates, αναπτύχθηκε πριν από 70 χρόνια, στην Aμερική, από τον Joseph H. Pilates, ο οποίος γνωρίζοντας σε βάθος την ανθρώπινη φυσιολογία, θέλησε να δημιουργήσει ένα ποιοτικό και ολοκληρωμένο τρόπο άσκησης. H βασική αρχή, και θεωρητικό υπόβαθρο της μεθόδου είναι ο έλεγχος και η σταθερότητα του κέντρου του σώματος – η κοιλιά, καθώς και το κέντρο βάρους του σώματος σας από το οποίο εξαρτάται η ισορροπία του.

Η Zumba είναι ένα νέο είδος που εμπεριέχει λάτιν ρυθμούς και άπλες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα απίθανο χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα σας ανεβάσει την διάθεση. Με συνδυασμούς χορών όπως salsa, merengue, reaggeton, samba, hip-hop, chacha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς είναι σίγουρο ότι θα την αγαπήσετε!