Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7€
από
έκπτωση
κέρδος

14€
50%
7€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Hatha Yoga σε 2 μαθήματα στο χώρο τέχνης 92 Art στη Δάφνη!

7€ για 2 μαθήματα hatha γιόγκα και απολαύστε τις ευεργετικές επιδράσεις των ασκήσεων, των αναπνοών, της χαλάρωσης και του διαλογισμού στο "Χώρο Τέχνης 92 Art" στην Δάφνη (κοντά στο μετρό Αγ. Ιωάννη), αρχικής αξίας 14€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Η Yoga, ως δραστηριότητα άσκησης συνεισφέρει στη σωματική και ψυχική ευρωστία, παρέχοντας θετική επίδραση στην καταπολέμηση μυϊκών, σκελετικών και ορμονικών παθήσεων, στη μείωση του άγχους και της κατάθλιψης.
 • Ο νέος κύκλος των μαθημάτων στοχεύει στην επαφή των ασκούμενων με το βασικό ασκησιολόγιο της παραδοσιακής Hatha Yoga και να εκπαιδευτούν ώστε να γίνει η καθημερινή τους πρακτική τρόπος ζωής.
 • Τα μαθήματα απευθύνονται σε εφήβους και ενήλικες, αρχάριους ή προχωρημένους. Δίνεται βαρύτητα στην προετοιμασία και ενδυνάμωση του σώματος, ώστε να επιτευχθεί ασφαλής εισαγωγή στις ασάνες, ενώ μέσα από κατάλληλες προσαρμογές όλα τα σώματα είναι ευπρόσδεκτα!
 • Η Hatha Yoga είναι ένας τρόπος να αγαπήσει κανείς έμπρακτα τον εαυτό του και να του προσφέρει μία αίσθηση βαθιάς πληρότητας.
 • Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα, μία ζωντανή επιστήμη για τη ζωή, που ενθαρρύνει την εντατική άσκηση και τη σωστή αναπνοή.
 • Η παρατήρηση του σώματος και της αναπνοής κατά τη διάρκεια της άσκησης, επαναφέρει τον «ταραγμένο» νου στο παρόν και τον ηρεμεί.
 • Τα μαθήματα γιόγκα θα πραγματοποιηθούν από την Στεφανιδάκη Αριστέα, δασκάλα Yoga και καθηγήτρια προσαρμοσμένης κινητικής αγωγής. Δείτε το βιογραφικό της ΕΔΩ
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2015 (καταληκτική ημερομηνία εγγραφής).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει: 2 μαθήματα Hatha Yoga
 • Τμήματα Yoga (1 φορά/εβδομάδα με επιλογή ανάμεσα σε 2 γκρουπ):
  Δευτέρα: 12:00-13:15
  Τετάρτη: 18:30-20:00
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 2 κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Δηλώστε συμμετοχή: 2155154944, 6944446690 ή στο email: 92artplace@gmail.comγράφοντας στο θέμα “τμήμα YOGA” . 
 • Τα μαθήματα θα γίνονται στον Χώρο Τέχνης 92 Art, στην Δάφνη (Αρτέμωνος 92). Κοντά στο μετρό Αγ. Ιωάννη.
Χώρος Τέχνης 92 Art

Αρτέμωνος 92
Δάφνη - Αττική
2155154944


Ιστοσελίδα


Χώρος Τέχνης 92 Art
Στον χώρο του Λόγου και της Τέχνης υπάρχουν νέοι αλλά και κάθε ηλικίας άνθρωποι και σχήματα που προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Μπροστά τους όμως ορθώνεται μια συμβατικότητα που ουσιαστικά έχει τα χαρακτηριστικά ενός συντηρητισμού και μιας εργολαβικής αντίληψης για τον πολιτισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα. Ταυτόχρονα υπάρχουν και οι ακριβοί κανόνες της αγοράς που για τους περισσότερους είναι απλησίαστοι και μάλιστα τους νέους δημιουργούς.

Σε αυτό μπορούμε και θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους μα όλους και ιδιαίτερα τους νέους, να δημιουργήσουν και να εκφρασθούν. Να βρουν τον χώρο τους, να τον χρησιμοποιήσουν, να τους αναδείξει και να αναδειχθούν, να επιβιώσουν δημιουργικά μέσα από τις συμπληγάδες. Να στηρίξουμε και να στηριχθούμε. Είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό στην σημερινή εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, να μπορούν να προωθηθούν νέες ποιοτικές δυνάμεις που επιχειρούν να δημιουργήσουν στον χώρο της καλλιτεχνίας.

Σε ένα φιλικό και φιλόξενο Χώρο Τέχνης, στον 92Art καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτό το στέκι. Στην Δάφνη, στην οδό Αρτέμωνος 92 3 λεπτά από τον Σταθμό Μετρό του Αγ. Ιωάννη και με πολλές λεωφορειακές γραμμές να περνούν από την Βουλιαγμένης και την Ηλιουπόλεως είναι ο 92Art. Εδώ μπορούν να γίνονται πολλά και διαφορετικά πράγματα. Παρουσιάσεις δικών μας παραγωγών, Εκθέσεις, παρουσιάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, μαθήματα, πρόβες σχημάτων. Με χαμηλό κόστος που θα περιλαμβάνει την χρήση του χώρου, καφέ και laptop. Κατά περίπτωση εισιτήριο, εθελοντική συνεισφορά, ανταλλακτική είσοδο.