Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 49€
από
έκπτωση
κέρδος

149€
67%
100€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Υπερπροσφορά για συνεδρίες Personal Training στην Καλλιθέα!

Personal Training συνεδρίες για πραγματικά, εξατομικευμένα και άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σας ενόψει καλοκαιριού, στο ολοκαίνουργιο και υπέροχο ''Personal Fitness Gym'' στην Καλλιθέα με έκπτωση έως 69%!!!
- 49€ για 5 συνεδρίες (1 ώρα / συνεδρία) Personal Training και 1 μασάζ διάρκειας 40΄, αρχικής αξίας 149€
- 99€ για έναν ολόκληρο μήνα semi-personal training (1 ώρα / συνεδρία) με ειδική επίβλεψη από εξειδικευμένο γυμναστή, έως και 4 φορές την εβδομάδα, καθώς και 2 λιπομετρήσεις (πριν & μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος), αρχικής αξίας 320€
Τι αγοράζετε:
 • Εάν ξέρετε απο Personal Training, τότε θα ξέρετε ότι η προσφορά από το ολοκαίνουργιο Personal Fitness Gym με το Deals365 είναι εκπληκτική, μοναδική!
 • Εάν βρίσκεστε ανάμεσα σε αυτούς που δυσκολεύονται στην επιλογή ασκήσεων ή η συμπεριφορά και ο τρόπος ζωής σας παρεμβαίνει στην επιτυχή επίτευξη των στόχων στο γυμναστήριο ή στην καθημερινότητα σας, τότε χρειάζεστε personal trainer!
 • Το κουπόνι των 49€ περιλαμβάνει αναλυτικά: 
  - 5 συνεδρίες (1 ώρα / συνεδρία) Personal Training και
  - 1 μασάζ διάρκειας 40 λεπτών
 • Το κουπόνι των 99€ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Έναν ολόκληρο μήνα semi-personal training (1 ώρα / συνεδρία) με ειδική επίβλεψη από εξειδικευμένο γυμναστή που θα βρίσκεται εκείνη την ώρα στο γυμναστήριο, έως και 4 φορές την εβδομάδα και
  - 2 λιπομετρήσεις (πριν και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος)
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 30 Ιουνίου 2015 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης προγράμματος).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε: 
  - Κουπόνι των 49€: 5 συνεδρίες (1 ώρα / συνεδρία) Personal Training και 1 μασάζ διάρκειας 40 λεπτών ή
  - Κουπόνι των 99€: έναν ολόκληρο μήνα semi-personal training (1 ώρα / συνεδρία) με ειδική επίβλεψη από εξειδικευμένο γυμναστή που θα βρίσκεται εκείνη την ώρα στο γυμναστήριο, έως και 4 φορές την εβδομάδα και 2 λιπομετρήσεις (πριν και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος).
 • Η εξαργύρωση του κουπονιού γίνεται με την προσκόμισή του στο Γυμναστήριο και την εγγραφή σας. Οι προσωπικές προπονήσεις γίνονται κατόπιν ραντεβού με τον γυμναστή που θα σας αναλάβει.
 • Οι semi-personal προπονήσεις δεν χρειάζονται ραντεβού αλλά δέχεστε την επίβλεψη του γυμναστή που βρίσκεται εκείνη την ώρα στο γυμναστήριο. 
 • Οι 5 συνεδρίες πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός 1 μηνός από την έναρξη (1η συνεδρία).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να εξαργυρώσει έως 2 κουπόνια και να αγοράσει απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους-συγγενείς (έως 2 στον καθένα).
 • Ωράριο λειτουργίας γυμναστηρίου: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 23:00. Σάββατο: 11:00-17:00
Personal Fitness Gym

Δημοσθένους 69
Kαλλιθέα - Αττική
2111845318Personal Fitness Gym
Ένας personal trainer and life fitness coach είναι ένα άτομο που συνεργάζεται μαζί σας για να επικεντρωθεί στην "εδώ και τώρα" ζωή δημιουργώντας το δικό σας μέλλον.

Με αυτή την λογική δημιουργήσαμε έναν χώρο που θα καλύψει τις ανάγκες για προσωπικές προπονήσεις όλων των ανθρώπων. Ανεξαρτήτως επιπέδου εκγύμνασης που έχουν!

Στο γυμναστήριό μας θα βρείτε σύγχρονα όργανα γυμναστικής, αποδυτήρια, χώρο για μασάζ και φυσικά γνώσεις και εμπειρία απο άρτια καταρτισμένους γυμναστές!