Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 129€
από
έκπτωση
κέρδος

365€
65%
236€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Συνδρομή γυμναστηρίου και Personal Training στην Καλλιθέα!

129€ για 1 χρόνο συνδρομή γυμναστηρίου με ελεύθερη χρήση οργάνων και 5 συνεδρίες Personal Training, για πραγματικά και άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σας, στο ολοκαίνουργιο και υπέροχο ''Personal Fitness Gym'' στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 365€
Έκπτωση 65%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ένας χρόνος γυμναστική με ελεύθερη χρήση οργάνων και 5 συνεδρίες Personal Training!
 • Εάν ξέρετε απο Personal Training, τότε θα ξέρετε ότι η προσφορά από το ολοκαίνουργιο Personal Fitness Gym με το Deals365 είναι εκπληκτική, μοναδική!
 • Με ατομική αλλά και ομαδική εργασία, ο personal trainer θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει:
  -  Στην κατανόηση του πώς η παραμονή στη ζώνη άνεσής σας μπορεί να είναι και ακριβώς αυτό που σας κρατά πίσω
  - To life coaching μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να μείνετε στην ενεργειακή ζώνη σας και πώς να κάνετε την διαφορά στη ζωή σας για να πετύχετε τους στόχους σας.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 29 Φεβρουαρίου 2016 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης προγράμματος).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει: έναν (1) χρόνο συνδρομή γυμναστηρίου με ελεύθερη χρήση οργάνων, με 5 συνεδρίες (1 ώρα / συνεδρία) Personal Training.
 • Η εξαργύρωση του κουπονιού γίνεται με την προσκόμισή του στο Γυμναστήριο και την εγγραφή σας. Οι προσωπικές προπονήσεις γίνονται κατόπιν ραντεβού με τον γυμναστή που θα σας αναλάβει.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να εξαργυρώσει έως 1 κουπόνι και να αγοράσει απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους-συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
 • Ωράριο λειτουργίας γυμναστηρίου: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 23:00. Σάββατο: 11:00-17:00
Personal Fitness Gym

Δημοσθένους 69
Kαλλιθέα - Αττική
2111845318Personal Fitness Gym
Ένας personal trainer and life fitness coach είναι ένα άτομο που συνεργάζεται μαζί σας για να επικεντρωθεί στην "εδώ και τώρα" ζωή δημιουργώντας το δικό σας μέλλον.

Με αυτή την λογική δημιουργήσαμε έναν χώρο που θα καλύψει τις ανάγκες για προσωπικές προπονήσεις όλων των ανθρώπων. Ανεξαρτήτως επιπέδου εκγύμνασης που έχουν!

Στο γυμναστήριό μας θα βρείτε σύγχρονα όργανα γυμναστικής, αποδυτήρια, χώρο για μασάζ και φυσικά γνώσεις και εμπειρία απο άρτια καταρτισμένους γυμναστές!