Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 59€
από
έκπτωση
κέρδος

285€
79%
226€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

4μηνη ή ετήσια συνδρομή γυμναστηρίου στο Golden Peak Fitness Hall!

Γυμναστείτε και κερδίστε fit κορμί στην πιό... fit τιμή με ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης σε όργανα, συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα, συνεδρίες power plate & TRX, fit test, sauna και δωρεάν Parking, στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο "Golden Peak Fitness Hall" στο Παλαιό Φάληρο - έκπτωση έως 79%!
59€ για 4μηνη συνδρομή με εγγραφή, απεριόριστη χρήση οργάνων, συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα, 3 TRX, 1 λιπομέτρηση, 3 επισκέψεις στο Infra Red Τherm, διάρκειας 30' η καθεμία, απεριόριστη χρήση σάουνας, συμβουλές διατροφής, δωρεάν πάρκινγκ για τους 30 πρώτους που θα εγγραφούν, από 285€
99€ για ετήσια συνδρομή με εγγραφή, απεριόριστη χρήση οργάνων, συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα, 3 TRX, 5 επισκέψεις στο Infra Red Τherm, διάρκειας 30' η καθεμία, απεριόριστη χρήση σάουνας, 1 λιπομέτρηση, συμβουλές διατροφής και δωρεάν parking για τους 30 πρώτους που θα εγγραφούν, από 420€
Τι αγοράζετε:
 • Απεριόριστη γυμναστική στο πλέον εξειδικευμένο γυμναστήριο των Νότιων Προαστίων!
 • Μία 4μηνη ή 12μηνη συνδρομή στο γυμναστήριο Peak Fitness Hall!!!
 • Με το κουπόνι των 59€ για συνδρομή 4 μηνών:
  - Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου με προπόνηση σε όργανα
  Απεριόριστη συμμέτοχη σε ομαδικά προγράμματα (zumba, yoga, pilates, dance aerobics, δυναμικά προγράμματα από τη radical fitness κ.α.)
  Τρείς (3) Προσωπικές προπονήσεις TRX 
  - 3 επισκέψεις στο Infra Red Τhermδιάρκειας 30' η καθεμία: το Infra Red σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση μέτριας έντασης, επιδρά σημαντικά στην επιτάχυνση της διαδικασίας καύσης και απώλειας λιπώδους μάζας από τον οργανισμό
  1 λιπομέτρηση και συμβουλές διατροφής
  Ελεύθερη χρήση αποδυτηρίων και σάουνας
  Kλειστό Parking για τους πελάτες τις ημέρες που θα προσέρχονται στο γυμναστήριο- ισχύει μόνο για τους 30 πρώτους που θα κάνουν εγγραφή στο γυμναστήριο!
 • Με το κουπόνι των 99€ για συνδρομή 12 μηνών:
  - Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου με προπόνηση σε όργανα
  Απεριόριστη συμμέτοχη σε ομαδικά προγράμματα (zumba, yoga, pilates, dance aerobics, δυναμικά προγράμματα από τη radical fitness κ.α.)
  Τρείς (3) Προσωπικές προπονήσεις TRX
  - 5 επισκέψεις στο Infra Red Τhermδιάρκειας 30' η καθεμία: το Infra Red σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση μέτριας έντασης, επιδρά σημαντικά στην επιτάχυνση της διαδικασίας καύσης και απώλειας λιπώδους μάζας από τον οργανισμό
  1 λιπομέτρηση και συμβουλές διατροφής
  Ελεύθερη χρήση αποδυτηρίων και σάουνας
  Kλειστό Parking για τους πελάτες τις ημέρες που θα προσέρχονται στο γυμναστήριο ισχύει μόνο για τους 30 πρώτους που θα κάνουν εγγραφή στο γυμναστήριο!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η εγγραφή στο γυμναστήριο θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως 29 Φεβρουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει:
  - με το κουπόνι των 59€: 
  4μηνη συνδρομή με εγγραφή, απεριόριστη χρήση οργάνων, συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα, 3 TRX, 1 λιπομέτρηση, 3 επισκέψεις στο Infra Red Τherm, διάρκειας 30' η καθεμία, απεριόριστη χρήση σάουνας, συμβουλές διατροφής, δωρεάν πάρκινγκ για τους 30 πρώτους που θα εγγραφούν
  - με το κουπόνι των 99€: ετήσια συνδρομή με εγγραφή, απεριόριστη χρήση οργάνων, συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα, 3 TRX, 5 επισκέψεις στο Infra Red Τherm, διάρκειας 30' η καθεμία, απεριόριστη χρήση σάουνας, 1 λιπομέτρηση, συμβουλές διατροφής και δωρεάν parking για τους 30 πρώτους που θα εγγραφούν
 •  Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Η προσφορά ισχύει μόνο για νέα μέλη του γυμναστηρίου.
 • Οι χρήστες δε μπορούν να κάνουν "πάγωμα" της συνδρομής.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 2109408140 τουλάχιστον 2 ημέρες πριν για οποιαδήποτε υπηρεσία (εκτός από τα όργανα και τα ομαδικά προγράμματα)
Peak Fitness Hall

Ζησιμοπούλου 68
Παλαιό Φάληρο - Aττική
2109408140Peak Fitness Hall
Το γυμναστήριο Peak Fitness Hall αποτελεί πρότυπο πολυδύναμο κέντρο άσκησης και ευεξίας στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.500τμ σε τρία επίπεδα και είναι το μεγαλύτερο στα Νότια προάστια. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2006 και συνεχίζει να διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία, έχοντας γυμνάσει περισσότερα από 10.000 μέλη. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) και μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (Σ.Ι.Γ.Α.).
 
Το όραμά μας
 
Να δημιουργήσουμε ένα CLUB γυμναστικής, υγείας και ευεξίας με υπηρεσίες που θα τιμούν τον κάθε πελάτη μας. Να εμφυσήσουμε σε όλους το «μικρόβιο» ενός φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής που θα τους δώσει περισσότερα υγιεινά χρόνια και περισσότερη ανθεκτικότητα και χαρά. «Με σεβασμό στους πελάτες μας, να συμβάλουμε κι εμείς στη επίτευξη των στόχων τους με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα» 
 
 
 
Το γυμναστήριο παρέχει:
- Cardio Theatre (40 θέσεις σε αερόβια μηχανήματα)
- Fitness & Weights (100 μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης)
- Personal Training (One to One)
- Παγκόσμια Ομαδικά Προγράμματα (Zumba - U Bound - Radical Power - Oriental - Cross Training - Yoga - Pilates - Mega Danz - Dance Aerobic - Προγράμματα Μυϊκής Ενδυνάμωσης και Τόνωσης)
- Διαιτολογικό Τμήμα (Λιπομετρήσεις - Διαιτολογική Καθοδήγηση)
- Power Plate - Vibration Training
- Infra Red Therm Lipolysis
- Sauna
- Ιδιωτικό κλειστό Parking για τα μέλη του γυμναστηρίου (με ειδική συμφωνία)
- Wi Fi Αrea
- 2 άνετα σαλόνια υποδοχής αναμονής  για τους πελάτες μας
- Υπερσύγχρονα αποδυτήρια 250τ.μ. με 16 υπερσύγχρονες ντουζιέρες, 200 ερμάρια φύλαξης προσωπικών αντικειμένων στο κύριο γυμναστήριο και επιπλέον αποδυτήρια στον 1ο όροφο 130τ.μ.