Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 28€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
60%
42€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

28€ για υπεύθυνη υποβολή φορολογικής δήλωσης

28€ για υπεύθυνη υποβολή φορολογικής δήλωσης με παράδοση αποδεικτικών και αποδείξεων, στο Λογιστικό Γραφείο της Ελένης Φυντριλής στον Πειραιά ή για παραλαβή από τις γύρω περιοχές, αρχικής αξίας 70€
Έκπτωση 60%
Τι αγοράζετε:
 • Αποβάλλετε πια το άγχος και την αγωνία της διαδικασίας της φορολογικής σας δήλωσης, αφήνοντάς την στα έμπειρα χέρια του Λογιστικού Γραφείου της Ελένης Φυντριλή.
 • Συμπληρώστε τη φορολογική σας δήλωση με ασφάλεια και ακρίβεια, αφήνοντάς τη στα χέρια των ειδικών!
 • Τη δυνατότητα να προλάβετε και να υποβάλλετε την φορολογική σας δήλωση, μια διαδικασία που έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου ανεξαρτήτου Α.Φ.Μ!
 • To Deal αφορά συγκεκριμένα:
  - Σύνταξη Φορολογικής Δήλωσης Φυσικού Προσώπου 2012 (έντυπα Ε1, Ε2, Ε9),
  - Υποβολή δήλωσης ηλεκτρονικά
  - Αίτηση για την έκδοση ηλεκτρονικού κωδικού κλειδάριθμου (taxisnet)
  - Ακριβή υπολογισμό φόρου και εκτύπωση έγκυρου εκκαθαριστικού σημειώματος και την αποστολή στο χώρο σας αποδεικτικών υποβολής
 • Υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή από το χώρο σας σε περίπτωση που μένετε στις περιοχές κέντρο Πειραιά και προάστια Νίκαια, Κορυδαλλός, Νέο Φάληρο και τις γύρω περιοχές. Διαφορετικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την έδρα του λογιστικού γραφείου!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Ιουνίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: έλεγχο και παραλαβή αποδεικτικών και αποδείξεων, καταμέτρηση αποδείξεων, συμπλήρωση φορολογικής δήλωσης για το οικονομικό έτος 2012 (έντυπα Ε1, Ε2 και Ε9 όπου υπάρχει), ακριβή υπολογισμό φόρου εισοδήματος βάσει των τελευταίων διατάξεων και δωρεάν αποστολή των εντύπων μέσω Internet, εκτύπωση έγκυρου εκκαθαριστικού σημειώματος.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για διαφορετικές αιτήσεις κωδικών ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2112203770 ή στο 6939895811 για ορισμό ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν ή σε περίπτωση ακύρωσης του ραντεβού πρέπει να έχει γίνει ενημέρωση 1 ημέρα πριν.
 • Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ορθότητα των στοιχείων που παραθέτει και το γραφείο μας για την ορθή υποβολή τους σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Κ. Φ. Ε.
 • Επίσκεψη στο χώρο σας μόνο για Πειραιά, Νίκαια, Παλαιό Φάληρο και γύρω περιοχές κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την επιχείρηση.
Λογιστικό Γραφείο – Ελένη Φυντριλή

Χατζηκυριάκου 178
Πειραιάς - Αττική
2112203770Λογιστικό Γραφείο – Ελένη Φυντριλή
Το πιστοποιημένο λογιστικό γραφείο (από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και  το Υπουργείο Οικονομικών) Φυντριλή Ελένη δραστηριοποιείται από το 2008 στην πόλη της Αθήνας στην οδό Μ.Χατζηκυριακού 178 στον Πειραιά , 5ος όροφος.
Εμπιστευτείτε το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας για οποιαδήποτε εργασία οικονομικής και φορολογικής φύσης:
- Φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων Ε1,Ε2,Ε9 (μισθωτών, συνταξιούχων)
- Φορολογικές δηλώσεις Ε3 (ελευθέρων επαγγελματιών)
- Φορολογικές δηλώσεις Ο.Ε., Ε.Ε., Αστικές, Κοινωφελείς, Κοινοπραξίες, Ε.Π.Ε., Α.Ε.
- Τήρηση βιβλίων Β’ & Γ΄ κατηγόριες (ατομικών επιχειρήσεων και ελ. επαγγελματιών)
- Τήρηση βιβλίων εταιρειών Ο.Ε. Ε.Ε.
- Επενδυτικά προγράμματα (επιδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ και ΟΑΕΔ)
- Παροχή των υπηρεσιών μας με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.