Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 15€
Έκπτωση: 81%
Κέρδος: 1500€
350€
από
έκπτωση
κέρδος

1850€
81%
1500€

Η προσφορά έληξε
9
Αγορές

350€ για την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας

350€ για την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί για την επιχείρησή σας, με απεριόριστες σελίδες, φωτογραφίες, κατηγορίες, φιλοξενία και συντήρηση για 1 έτος, απεριόριστους λογαριασμούς e-mail, Search Engine Optimization (SEO) και πολλές ακόμη δυνατότητες, από τους άρτιους επαγγελματίες της "Altnet", αρχικής αξίας 1850€.
Έκπτωση 81%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Μια άρτια, επαγγελματική ιστοσελίδα που θα δώσει άλλο κύρος στην επιχείρησή σας και θα την κάνει γνωστή στο διαδίκτυο, σε τιμή… απίστευτη!
 • Το πλήρες πακέτο κατασκευής και λειτουργίας της δυναμικής ιστοσελίδας (Joomla), έχει –μεταξύ άλλων - τα εξής χαρακτηριστικά:

  - Μέχρι 3 χρήστες με δικαιώματα επεξεργασίας
  - Συγγραφή άρθρων με επεξεργαστή κειμένου τύπου MS Word
  - Απεριόριστο αριθμό σελίδων
  - Απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών
  - Απεριόριστο αριθμό κατηγοριών
  - Απεριόριστους λογαριασμούς e-mail
  - Φόρμα επικοινωνίας
  - Διαδραστικό χάρτη με την τοποθεσία της επιχείρησης
  - Δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων video-ήχου
  - SEO (Search Engine Optimization που περιλαμβάνει βελτιστοποιημένο και έγκυρο κώδικα, διευθύνσεις φιλικές προς χρήστες και μηχανές αναζήτησης, καταχώρηση λέξεων-κλειδιών ανά άρθρο και κατηγορία, αυτόματη ενημέρωση μηχανών αναζήτησης)
  - Webmail
  - Πλήρη στατιστικά επισκεψιμότητας
  - Όνομα χώρου (domain name) της επιλογής σας για 2 έτη
  - Φιλοξενία και συντήρηση σε ιδιωτικούς server για 1 χρόνο
  - Καθημερινό αντίγραφο ασφαλείας
  - Photo Gallery
  - Ροές RSS
 • Μπορείτε να δείτε το πλήρες πακέτο κατασκευής και λειτουργίας της ιστοσελίδας εδώ.
 • Οι ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν από την Altnet έχουν βοηθήσει τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάστηκε, είναι εύχρηστες, τεχνικά άρτιες και με υψηλή αισθητική!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει από 9 Μαΐου 2011 30 Σεπτεμβρίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Το Deal περιλαμβάνει την κατασκευή πλήρως λειτουργικής δυναμικής ιστοσελίδας με Joomla (έως 3 χρήστες με δικαιώματα επεξεργασίας, απεριόριστες σελίδες, φωτογραφίες, κατηγορίες, SEO, φιλοξενία και συντήρηση για 1 έτος, έως 50 e-mails, πλήρη στατιστικά επισκεψιμότητας κ.α.).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ορισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 2106838954.
Altnet
Altnet

Χαϊμαντά 22
Χαλάνδρι - Αττική
2106838954

Ιστοσελίδα


Altnet
H Altnet, από τη σύστασή της έχει ως κύριο αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών στο διαδίκτυο, με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων. Στόχος των ιδρυτών της είναι να παρέχουν τις κορυφαίες υπηρεσίες στο χώρο. Για να το εξασφαλίσουν αυτό χρησιμοποιούν όλα τα διεθνή πρότυπα για την κατασκευή μίας σωστής ιστοσελίδας.

Ολοκληρώνοντας τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, η Altnet διαγράφει μία συνεχή ανοδική πορεία έχοντας δημιουργήσει ήδη σχέση εμπιστοσύνης με πολλούς πελάτες-συνεργάτες. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν από την Altnet έχουν βοηθήσει στην εδραίωση αυτής της σχέσης μια και είναι εύχρηστες, τεχνικά άρτιες και με υψηλή αισθητική. Η δέσμευση της διοίκησης της εταιρίας είναι αυτή η σχέση να διατηρηθεί και να επεκταθεί στα επόμενα χρόνια.


Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook.