Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 43€
από
έκπτωση
κέρδος

86€
50%
43€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

43€ για βιολογικό καθαρισμό 2 στρωμάτων

43€ για βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων (ενός διπλού και ενός μονού) από ακάρεα και άλλους μικροοργανισμούς στο χώρο σας, από τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού "Γκρέζος καθαρισμοί", αρχικής αξίας 86€.
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
  • Καθαρίστε τα στρώματά σας από τα ακάρεα, των οποίων τα περιττώματα μπορούν να προκαλέσουν στον ανθρώπινο οργανισμό κνησμό, δερματίτιδες, τσούξιμο ματιών, χρόνια βρογχίτιδα, βήχα, φτέρνισμα, λαχάνιασμα, έκζεμα!
  • Εξασφαλίστε για σας και την οικογένειά σας ύπνο σε ένα στρώμα υγιεινά καθαρό.
  • Κοιμηθείτε σε ένα στρώμα που δεν το μοιράζεστε με ακάρεα και τα περιττώματά τους, χωρίς να είναι πλέον μια πολυδάπανη διαδικασία!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει από 9 Μαίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2011 (εκτός Αυγούστου).
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
  • Κάθε κουπόνι περιλαμβάνει βιολογικό καθαρισμό ενός διπλού και ενός μονού στρώματος στο σπίτι σας.
  • To Deal ισχύει για όλο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης (Δήμος Θεσσαλονίκης - Τριανδρίας και οι Δήμοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Καλαμαριάς, Ευόσμου, Νεάπολης - Συκεών - Αγ. Παύλου - Πεύκων, Παύλου Μελά - Σταυρούπολης - Πολίχνης - Ευκαρπίας, Πυλαίας - Χορτιάτης - Πανόραμα).
  • To Deal μπορεί να χρησιμοποιηθεί και Σαββατοκύριακα.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 414907, 3 ημέρες νωρίτερα για κλείσιμο ραντεβού και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Γκρέζος καθαρισμοί

Μητροπολίτου Ευσταθίου 20
Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
210414907

Ιστοσελίδα


Γκρέζος καθαρισμοί
Τα συνεργεία καθαρισμού Γκρέζος καθαρισμοί, που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη, με πείρα 20 ετών στο χώρο των καθαρισμών, αρχικών και ειδικών καθαρισμών προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα εγγυώνται τον τέλειο καθαρισμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουν, σας υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση, αφορούν σε καθαρισμούς για σπίτια ή εργασιακούς χώρους, επι τόπου καθαρισμούς στρωμάτων και σαλονιών, καθώς και καθαρισμό και φύλαξη χαλιών.