Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 18€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
40%
12€

Η προσφορά έληξε
18
Αγορές

18€ για ένα πελματογράφημα κατ' οίκον

18€ για ένα πελματογράφημα κατ' οίκον (σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής), ώστε να γνωρίζετε τυχόν προβλήματα των κάτω άκρων και του κορμού σας και να αποκτήσετε ξεκούραστο, άνετο βάδισμα αποφεύγοντας σκελετικές παθήσεις, από τους επαγγελματίες της "Pelmasoft", αρχικής αξίας 30€.
Έκπτωση 40%
Τι αγοράζετε:
 • Η διάρκεια της εξέτασης (ολοκληρωμένο πελματογράφημα τελευταίας τεχνολογίας) δεν ξεπερνά τα 5 λεπτά και γίνεται στο χώρο σας από τους εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους ιατρικούς επισκέπτες της Pelmasoft!
 • Παράλληλα αποκτάτε την δυνατότητα για έκπτωση 20% στα ανατομικά πέλματα και 15% για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας για αγορές μέσα από το site της εταιρίας.
 • Το Πελματογράφημα περιλαμβάνει:

  - Αναλυτική καταγραφή μέσω ψηφιακής πλατφόρμας (πελματογράφος) με χιλιάδες αισθητήρες καταγραφής πιέσεων του πέλματος!
  - Αντικειμενικά και όχι εμπειρικά δεδομένα!
  - Προσδιόριση τύπου πέλματος και συστάσεις για την καλύτερη επιλογή ορθοτικού πέλματος ή ανατομικού υποδήματος για αποφυγή ή βελτίωση παθήσεων!
  - Παροχή αποτελεσμάτων μέσω καταγραφής σε υπολογιστή και διαδραστική συζήτηση με τον εξειδικευμένο ιατρικό επισκέπτη!
  - Απευθείας παραλαβή των αποτελεσμάτων!
  - Εκτύπωση των σχεδιαγραμμάτων πελματογραφήματος του πελάτη και συστάσεις ανατομικών πελμάτων ή υποδημάτων!
 • Μπορείτε να προλάβετε και όχι να… πάθετε!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 16 Μαΐου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει πελματογράφημα κατ' οίκον με άμεση παροχή των αποτελεσμάτων και διαδραστική συζήτηση επί αυτών.
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για ένα άτομο (άνδρα, γυναίκα ή παιδί άνω των 7 ετών).
 • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς!
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ορισμό ραντεβού στο 2108839628.
 • Το Deal ισχύει για όλη την Αττική χωρίς επιβάρυνση.
 • Οι κάτοχοι των κουπονιών έχουν έκπτωση 20% στην αγορά ανατομικών πελμάτων και έκπτωση 15% για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας για αγορές μέσα από το site της εταιρίας.
 • Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από 13:30 – 21:00 μμ.
Pelmasoft
Pelmasoft

Σύρου 19
Aθήνα - Αττική
2112150644 - 6948623396


Ιστοσελίδα


Pelmasoft
Η Pelmasoft είναι μια εταιρεία εξειδικευμένη στην ανάλυση, καταγραφή και κατασκευή ορθοτικών και ανατομικών πελμάτων, για ξεκούραστο και άνετο βάδισμα καθώς και για πρόληψη των σκελετικών παθήσεων.

H Pelmasoft έχει αναπτύξει μια ευρεία σειρά μοναδικών διαμορφώσεων συστημάτων και αισθητήρων, που λύνουν ένα πλήθος προβλημάτων αντίληψης δύναμης και μέτρησης πίεσης. Τα συστήματά μας είναι εύκαμπτα και σε θέση να επεκταθούν, ανάλογα με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Η φιλοσοφία της Pelmasoft μπορεί να παράσχει και να δημιουργεί ιδιαίτερα οικονομικές αποδοτικές βελτίωσης, για να ενισχύσει και να επεκτείνει τη χρησιμοποίηση των προϊόντων μας από τους πελάτες μας.

Η Pelmasoft είναι μια εταιρίας εμπορίας και έρευνας στον χώρο της εμβιομηχανικής. Οι αισθητήρες και τα συστήματα της Pelmasoft χρησιμοποιούνται σε μια πάντα αναπτυσσόμενη σειρά σημαντικών εφαρμογών στη βιομηχανία & στην ιατρική.

Ξέρετε ότι:

- Το 1/4 περίπου των οστών του σώματος βρίσκεται στα πόδια.
- 3 στους 4 ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ζωής τους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τα πόδια τους (πλατυποδία, κοιλοποδία, φλεγμονή στo μετατάρσιο, ραιβοποδία νευροπάθεια από σακχαρώδη διαβήτη, κότσια, κάλους, άκανθα, γόνατα, μέση κ.λπ.
- Πολλά προβλήματα στα πόδια, γόνατα και ισχία, οφείλονται σε κατασκευαστικές δυσαναλογίες και σε λανθασμένη στήριξη του σώματος.
- Περίπου το 5% από εμάς έχουν πρόβλημα με τα νύχια τους
- Τα δύο πόδια είναι διαφορετικά μεταξύ τους
- Οι γυναίκες πάσχουν περίπου 4 φορές περισσότερο από τους άνδρες
- Το ψηλό τακούνι είναι μία από αυτές τις αιτίες
- Πολλές από τις χρόνιες παθήσεις (μυοσκελετικές κ.λπ.) στους ενήλικες, προέρχονται από τις παραμορφώσεις των κάτω άκρων ή όταν υπάρχουν από την παιδική ηλικία δημιουργούν ορθοπεδικά προβλήματα