Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 55€
Έκπτωση: 42%
Κέρδος: 40€
140€
από
έκπτωση
κέρδος

1100€
87%
960€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

140€ για κατασκευή προσωπικής ή εταιρικής δυναμικής ιστοσελίδας

140€ για μία δυναμική ιστοσελίδα, προσωπική ή εταιρική με εντυπωσιακό σχεδιασμό και άριστη λειτουργικότητα που περιλαμβάνει φιλοξενία, domain name, απεριόριστους λογαριασμούς emails, SEO προβολή και πολλές ακόμα παροχές που θα σας φέρουν πιο κοντά και πιο γρήγορα από ποτέ στο κοινό που σας ενδιαφέρει, από την “Ιστοτεχνική”, αρχικής αξίας 1100€
Έκπτωση 87%!!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Τον πιο οικονομικό και σύγχρονο τρόπο για να προβάλλετε την προσωπική ή επαγγελματική σας δουλειά χωρίς περιορισμό στο πού και το πότε!
 • Η ιστοσελίδα είναι ένας άγρυπνος συνεργάτης που υποδέχεται 24τους υποψήφιους πελάτες στον ηλεκτρονικό σας χώρο και τους ενημερώνει σωστά και αποτελεσματικά για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας!
 • Ταυτόχρονα είναι εργαλείο για να προσεγγίσετε στοχευμένα το κοινό σας! Αρκεί να στείλετε με email τη διεύθυνση της σελίδας σας σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν! Τόσο απλά, χωρίς κόστος μπορεί να γίνουν άμεσα οι επόμενοι πελάτες σας!
 • Η Ιστοτεχνική προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη λύση από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό μέχρι την σωστή προβολή της ιστοσελίδας για να εμφανίζεται ψηλότερα στα αποτελέσματα του Google!
 • Η προσφορά περιλαμβάνει:
  - Απεριόριστες ενότητες, φωτογραφίες, κείμενα, video
  - Φιλοξενία σε dedicated server για ένα (1) έτος
  - Απεριόριστους λογαριασμούς e-mail, ftp, χώρο, δικό σας Cpanel
  - Καταχώρηση domain name
  - Δωρεάν διαφήμιση στη Google αξίας 75€
  - Εκπαίδευση διαχείρησης του administrator
  - Ανάρτηση και προώθηση σε μηχανές αναζήτησης
  - Aπεριόριστο bandwidth
  - Optimization της ιστοσελίδας σε λέξεις κλειδιά.
  - SEO για καλύτερες θέσεις στη Google
 • Απολαύστε τις πιο σύγχρονες λύσεις για την προβολή σας και αυξήστε άμεσα το πελατολόγιο! Η επιτυχία είναι μόνο ένα κλικ μακριά!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαΐου 2013
 • Το Deal ισχύει με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του)
 • To Deal περιλαμβάνει την κατασκευή μίας (1) δυναμικής ιστοσελίδας. 
 • Είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 5 ημέρες πριν στο 6989567347 ή στο 2310525007
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
Ιστοτεχνική

Aναγνωστοπούλου 1
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310525007 - 6989567347


Ιστοσελίδα


Ιστοτεχνική
Η Ιστοτεχνική προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής και προώθησης στατικών και δυναμικών ιστοσελίδων βασισμένη στις σύγχρονες τεχνολογίες του web development. Ταυτόχρονα παρέχει εξειδικευμένες λύσεις κατασκευής eshop για την ηλεκτρονική πώληση των προϊόντων αλλά και την αυτοματοποιημένη πληρωμή και διαχείριση τους.
Οι υπηρεσίες δεν περιορίζονται μόνο στο design της σελίδας αλλά εμπλουτίζονται με επιμέρους τομείς, όπως το σωστό στήσιμο του κώδικα και η σωστή ανάπτυξη για τη μέγιστη δυνατή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής mobile εφαρμογών στις πλατφόρμες Android και Iphone
Hαισθητική, το περιεχόμενο, η εύκολη πρόσβαση και πλοήγηση καθώς και οι υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης, αποτελούν κύριο μέλημα κατά τη σχεδίαση, φιλοξενία και βελτιστοποίηση κάθε ιστοσελίδας. Γιατί αυτά είναι τα πιο σημαντικά κλειδιά για τη σωστή προβολή που οδηγεί στην αύξηση της κερδοφορίας και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης!