Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 43€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
39%
27€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

43€ για ένα απαραίτητο ΚΤΕΟ μηχανής

43€ για τον υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ  που πρέπει να πραγματοποιήσετε στην μοτοσυκλέτα σας άνω των 50cc. Η AUTOKTEO εγγυάται υπεύθυνα άμεσα και αποτελεσματικά τη διεκπεραίωση του τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ της μοτοσυκλέτας σας, αρχικής αξίας 70€
Έκπτωση 39%
 
Τι αγοράζετε:
 • Την διεκπεραίωση του τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ της μοτοσυκλέτας σας που ελέγχεται στα εξής σημεία:
  - Φρένα
  - Αμορτισέρ
  - Ηχορύπανση
  - Φώτα
  - Ελαστικά
  - Καυσαέρια
  - Χρώμα
  - Γενική φθορά
  - Όργανα
 • Τον υποχρεωτικό, βάσει υπουργικής απόφασης, έλεγχο ΚΤΕΟ για μοτοσυκλέτες άνω των 50cc! (όλες οι μηχανές πάνω από 50cc που ταξινομήθηκαν μέχρι 30-12-1998 (περιφέρεια Αττικής) πρέπει να περάσουν ΚΤΕΟ μέχρι 31-12-2012)
 • Την αποκλειστική δυνατότητα της AUTOKTEO για παραλαβή και παράδοση της μοτοσυκλέτας με τρέιλερ από τον χώρο σας!
 • Κάντε τον απαραίτητο έλεγχο της μηχανής σας (άνω των 50cc) υπεύθυνα, άμεσα, και αποτελεσματικά με την εγγύηση που σας προσφέρει η πολυετής πείρα, η εξειδίκευση και η άρτια οργάνωση της AUTOKTEO!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για μία μηχανή άνω των 50cc και περιλαμβάνει την διεκπεραίωση ενός τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ (φρένα, αμορτισέρ, ηχορύπανση, φώτα, ελαστικά, καυσαέρια, χρώμα , γενική φθορά και όργανα) με δυνατότητα παραλαβής της μηχανής από τον χώρο σας με τρέιλερ
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Είναι απαραίτητη η έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στα 6948460437, 210-5612600 και 210-9730900.
 • Είναι απαραίτητη η προσκόμιση της άδειας κυκλοφορίας.
 • Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά  8.00 με 21.00. (Λειτουργεί και 31-12 μέχρι τις 17.00)
Auto ΚΤΕΟ

Κοτυώρων 31
Νίκαια - Aττική
2105613634


Ιστοσελίδα


Auto ΚΤΕΟ
Από το 2006 κινεί… κάθε σας επιθυμία, προσφέροντας πρότυπες υπηρεσίες για το αυτοκίνητο σας. Απολαύστε τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο για το αυτοκίνητο ή την μηχανή σας υπεύθυνα, άμεσα και αποτελεσματικά!
 
Ξεχάστε τις πολύωρες καθυστερήσεις και απολαύστε την άνεση του πιο οργανωμένου κέντρου ελέγχου. Απλά με ένα τηλεφώνημα το AutoΚΤΕΟ αναλαμβάνει να παραλάβει από τον χώρο σας το όχημα που είναι προς έλεγχο και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας το παραδίδει την ώρα που επιθυμείτε!
 
Το AutoKTEO αναλαμβάνει ακόμα τη μεταβίβαση του οχήματος σας, αναθεωρήσεις διπλωμάτων, διαγραφή – απόσυρση και πολλές ακόμα υπηρεσίες προσφέροντας προνομιακές λύσεις για να γλιτώνετε σε κόστος και χρόνο χωρίς να χάνετε την άριστη ποιότητα υπηρεσιών!