Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
83%
25€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

5€ για μια κατ' οίκον αξιολόγηση δυσκολιών λόγου και ομιλίας

5€ για μια κατ' οίκον αξιολόγηση δυσκολιών λόγου, ομιλίας και μαθησιακών προβλημάτων για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, από μέλος της επιστημονικής ομάδας του κέντρου συμβουλευτικής υποστήριξης "Support Center" που θα επισκεφθεί το χώρο σας (σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής), αρχικής αξίας 30€
Έκπτωση 83%!!
Τι αγοράζετε:
 • Τη δυνατότητα εύκολα, άκοπα και κυρίως χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας, να διαπιστώσετε εάν το παιδί σας αντιμετωπίζει οποιαδήποτε δυσκολία στην ομιλία, την αντίληψη ή την κοινωνικότητα!
 • Προβλήματα που συχνά εμφανίζονται στη σύγχρονη καθημερινότητα σε παιδιά,  αλλά μπορούν να αντιμετωπιστούν και να το οδηγήσουν σε ομαλή εκπαιδευτική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη!
 • Η αξιολόγηση γίνεται υπεύθυνα και εγγυημένα από ειδικό επιστήμονα της ομάδας του "Support Center"!
 • Η αξιολόγηση δεν συνεπάγεται ύπαρξη προβλήματος!
 • Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών, οι γονείς συνίσταται να αναζητήσουν βοήθεια από ειδικό για μια τουλάχιστον αξιολόγηση δυσκολιών, σε παιδιά προσχολικής ηλικίας εάν:
  - Έως 2 χρονών:
  Το λεξιλόγιο του παιδιού εκτός από τις λέξεις «μαμά» και «μπαμπά», περιλαμβάνει ελάχιστες λέξεις. Η ομιλία του είναι δυσκατάληπτη. Δεν συνδυάζει 2 λέξεις για να φτιάξει σύντομες φράσεις.
  - Έως 3 ετών: Το παιδί χρησιμοποιεί λίγα (ή καθόλου) ρήματα, άρθρα ή επίθετα. Δεν χρησιμοποιεί πληθυντικό. Δεν σχηματίζει απλές προτάσεις.
  - Έως 4 ετών: Δυσκολεύεται να αρχίσει μια πρόταση. Χρησιμοποιεί μικρές και όχι σωστά οργανωμένες προτάσεις. Δεν μπορεί να διηγηθεί απλά και πρόσφατα γεγονότα. Η ομιλία του δεν είναι πάντα κατανοητή.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 10 Ιουνίου μέχρι 31 Οκτωβρίου 2011 (εξαιρείται ο Αύγουστος που το κέντρο θα παραμείνει κλειστό).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και παράδοση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στον επιστημονικό σύμβολο που θα σας επισκεφθεί
 • Το Deal περιλαμβάνει: Κατ` οίκον επίσκεψη για αξιολόγηση δυσκολιών λόγου, ομιλίας, μαθησιακών προβλημάτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας και άνω
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να προσφερθούν σε μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Στους κατόχους των κουπονιών παρέχεται έκπτωση 30% για κατ` οίκον μαθήματα λογοθεραπείας ή εργοθεραπείας, εφόσον διαπιστωθεί ότι χρειάζονται και επιθυμείτε το παιδί σας να τα παρακολουθήσει.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ορισμό ραντεβού (ή για οποιαδήποτε πληροφορία) στο 2102284802
Support Center

Πατησίων 351
Άνω Πατήσια - Αττική
2102284802


Support Center
Το Support Center είναι ένα σύγχρονο κέντρο που στηρίζει την οικογένεια και βρίσκεται δίπλα σε αυτήν και τις ανάγκες της . Γι` αυτό το λόγο δραστηριοποιείται είτε στο κέντρο μας είτε σε επιλεγμένα ιδιωτικά  σχολεία και πλέον και στα σπίτια σας.
Η ομάδα του Support Center απαρτίζεται από Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές , Ψυχολόγους και Οικογενειακούς Συμβούλους.
 
Η κάθε αξιολόγηση αναλαμβάνεται ξεχωριστά από κάθε θεραπευτή υπεύθυνα και εγγυημένα ανάλογα με την περίπτωση.
 
Το κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς εξέλιξης και ανάπτυξης στην ομιλία , την αντίληψη και την κοινωνικότητα. Υπάρχουν όμως κάποια σταθμισμένα χρονικά περιθώρια  στα οποία τα παιδιά θα πρέπει να έχουν κατακτήσει λόγο, ομιλία, γνώση καθώς και κάποιες δεξιότητες και αν ξεπεραστούν πιθανόν να υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στην ανάπτυξη του παιδιού.
 
Οι έρευνες δείχνουν ότι όσο πιο πρώιμη είναι η παρέμβαση τόσο πιο σημαντικά είναι τα ποσοστά της επιτυχίας της θεραπείας. Συχνά οι γονείς στην ηλικία των 3-4 ετών μια διαταραχή λόγου θεωρούν ότι μπορεί να αποκατασταθεί μόνη της. Σε περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων ισχύει. Στις περισσότερες όμως περιπτώσεις το πρόβλημα επιμένει και γίνεται εντονότερο με την εισαγωγή του παιδιού στο δημοτικό σχολείο όπου αυτομάτως παρουσιάζονται δυσκολίες στην εκπαιδευτική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού.
 
Μέσα από παιχνίδι, υπομονή, χαμόγελο, αγάπη και επιβράβευση γίνεται εφικτή η αποκατάσταση οποιαδήποτε δυσκολίας.
 
Η Εργοθεραπεία αφορά τις κινητικές δραστηριότητες που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητα.
 
Λεπτές κινητικές δραστηριότητες : λεπτούς χειρισμούς δακτύλων και χεριών, σταθερότητα των άκρων, γραφοκινητικές δεξιότητες , χρήση ψαλιδιού.
 
Αδρές κινητικές δραστηριότητες: ισορροπία σώματος, κινητικό συντονισμό, ικανότητα συγκέντρωσης, ακολουθία εντολών, ολοκλήρωση εργασιών, ικανότητα να παίζει με την μπάλα.
 
Γίνονται δεκτά όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.