Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 49€
από
έκπτωση
κέρδος

160€
69%
111€

Η προσφορά έληξε
13
Αγορές

49€ για να απαλλαγείτε από τα κουνούπια σε εξωτερικούς χώρους

49€ για να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα κουνούπια στους εξωτερικούς σας χώρους (οικιακούς ή επαγγελματικούς) με τη μέθοδο του νεφελοψεκασμού και να απολαύσετε τις καλοκαιρινές βραδιές σας χωρίς το άγχος ενοχλητικών αλλά και επικίνδυνων τσιμπημάτων, από την εταιρεία «ΖHTA Pest Control», αρχικής αξίας 160€
Έκπτωση 69%
Τι αγοράζετε:
 • Ο νεφελοψεκασμός (Fogging) γίνεται με ειδικό μηχάνημα ULV και κατά αυτό τον τρόπο γίνεται διοχέτευση του εντομοκτόνου διαλύματος στις επιφάνειες όπου τα έντομα (υγειονομικής ή μη σημασίας), περπατούν, επικάθονται ή έχουν την φωλιά τους στους χώρους των εγκαταστάσεων σας!
 • Με την χρήση των εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίας που η εταιρεία χρησιμοποιεί επιτυγχάνεται τόσο το βέλτιστο αποτέλεσμα στην καταπολέμηση των παρασίτων όσο και η ασφάλεια των ανθρώπων!
 • Τα χρησιμοποιούμενα υγειονομικής σημασίας εντομοκτόνα είναι προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ασφαλή για τον άνθρωπο, φιλικά στο περιβάλλον ενώ παράλληλα έχουν τοξικότητα για τα ψυχρόαιμα και είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των εντόμων!
 • Μια επίσκεψη από επαγγελματίες που γνωρίζουν απόλυτα τι απαιτείται είναι η καλύτερη λύση για να τελειώσει οποιοδήποτε πρόβλημα βακτηριδίων ή διάφορων εντόμων ή τρωκτικών μπορεί να αντιμετωπίζει ο χώρος σας!
 • Για να δείτε τη διαδικασία του νεφελοψεκασμού πατήστε εδώ.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει από 17 Ιουνίου 2011 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2011.
 • To Deal δεν ισχύει από 5 Αυγούστου μέχρι 20 Αυγούστου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του συγκεκριμένου κουπονιού.
 • Το Deal ισχύει για εξωτερικούς χώρους έως 600 τμ (κήπους, βεράντες, μονοκατοικίες, εξοχικές κατοικίες και εξωτερικούς επαγγελματικούς χώρους), σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.
 • Εκτός λεκανοπέδιου Αττικής υπάρχει επιβάρυνση σε συνεννόηση με την επιχείρηση.
 • Το Deal περιλαμβάνει επίσκεψη στον χώρο σας ειδικών για νεφελοψεκασμό κουνουπιών και εντόμων.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη είτε για τον ίδιο είτε να τα προσφέρει σε φίλους ή συγγενείς.
 • Στους χρήστες παρέχεται έκπτωση 20% για άλλες υπηρεσίες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ορισμό ραντεβού 3 ημέρες νωρίτερα από 08:00 - 20:00 στα 2109802023 & 6974832027.
ΖΗΤΑ Pest Control

Λυκούργου 8
Παλαιό Φάληρο - Αττική
2109802023


ΖΗΤΑ Pest Control
Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο, η ΖΗΤΑ Pest Control σας προσφέρει υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας, μικροβιοκτονίας, απώθησης πτηνών και οφιοαπώθησης, με άριστα και εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε είδους προσβολή από έρποντα έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαράκια, ψύλλοι, κοριοί, τσιμπούρια, αράχνες σκόροι, σκορπιοί, ψωκόπτερα) ιπτάμενα έντομα (κουνούπια, μύγες, σκνίπες, σφήγκες) και τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι).

Κάνουμε χρήση παρασιτοκτόνων σκευασμάτων νέας γενιάς φιλικά προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τα κατοικίδια ζώα. Πρόκειται πάντα για ασφαλείς εφαρμογές που πραγματοποιούνται από υπεύθυνο επιστήμονα γεωπόνο με χορήγηση πιστοποιητικού παρασιτοκτονίας βάσει αριθμού αδείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης δυνατότητα εφαρμογής και μεθόδων βιολογικής καταπολέμησης των παρασίτων, ειδικές εφαρμογές παρασιτοκτονίας για ξυλοφάγα έντομα (σαράκι, τερμίτες) καθώς και εφαρμογές μικροβιολογικής απολύμανσης (μικροβιοκτονίας) με τη σύγχρονη μέθοδο του νεφελοψεκασμού (fogger).

Για οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα, έχουμε την λύση!