Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 79€
Έκπτωση: 0%
Κέρδος: -79€
69€
από
έκπτωση
κέρδος

500€
86%
431€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

69€ για κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας

69€ για την άρτια προβολή της επιχείρησης σας με την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας και φιλοξενία για ένα έτος, με απεριόριστες σελίδες, (αρχική - υπηρεσίες - προϊόντα - ενημέρωση - επικοινωνία), φιλοξενία, 10 λογαριασμούς e-mail και πολλές ακόμη δυνατότητες, από την ''Intelligent Services'', αρχικής αξίας 500€
Έκπτωση 86%
Τι αγοράζετε:
 • Η ιστοσελίδα είναι ο πιο οικονομικός και σύγχρονος τρόπος για να προβάλλετε την προσωπική ή επαγγελματική σας δουλειά χωρίς περιορισμό στον τόπο και τον χρόνο!
 • Ένας άγρυπνος συνεργάτης που υποδέχεται 24 ώρες τους υποψήφιους πελάτες στον ηλεκτρονικό σας χώρο και τους ενημερώνει σωστά και αποτελεσματικά για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας!
 • Ταυτόχρονα είναι εργαλείο για να προσεγγίσετε στοχευμένα το κοινό σας με απλή αποστολή email της διεύθυνσης της σελίδας σας σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν! Τόσο απλά και χωρίς κόστος μπορεί να γίνουν άμεσα οι επόμενοι πελάτες σας!
 • Σας προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη λύση από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό μέχρι την σωστή προβολή της ιστοσελίδας για να εμφανίζεται ψηλότερα στα αποτελέσματα του Google!
 • Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει.
 • Οι ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί από την “Intelligent Services” είναι εύχρηστες, τεχνικά άρτιες και υψηλής αισθητικής και έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις για τις οποίες δημιουργήθηκαν!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως και 28 Φεβρουαρίου 2013
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Η προσφορά περιλαμβάνει κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας και φιλοξενία για ένα έτος.
 • Δεν γίνονται δεκτές ιστοσελίδες με περιεχόμενο που αντίκειται στα χρηστά ήθη.
 • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία μετά την αγορά του κουπονιού  στα τηλέφωνα 2117004310 και 6972202306.
Intelligent Services

Μαυρομιχαλέων 31
Χαλάνδρι - Aττική
2117004310 - 6972202306


Ιστοσελίδα


Intelligent Services
Η εταιρεία Intelligent Services ιδρύθηκε με στόχο την παροχή και εκμετάλλευση πάσης φύσεως Υπηρεσιών Διαδικτύου και internet marketing. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων γεμάτοι ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, όραμα και επαγγελματισμό. Αξιοποιούμε τη μοναδική εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Στοχεύουμε στην προβολή και την διαφήμιση της επιχείρησης σας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο διαδίκτυο για κάθε τύπο ιστοσελίδων όπως Ιστοσελίδες Εταιρικής Παρουσίασης, Ηλεκτρονικά Καταστήματα, Portals και Web Applications.
Καλύπτουμε ένα μεγάλο εύρος διαδικτυακών υπηρεσιών όπως την κατασκευή ιστοσελίδων, την διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης, την προώθηση στα social media marketing και το email marketing.
Ο μοναδικός στόχος μας είναι να κατανοήσουμε τις πραγματικές ανάγκες και προσδοκίες του κάθε πελάτη και να προσφέρουμε λύσεις που φέρνουν αποτέλεσμα και αναδεικνύουν τις επιχείρησης σας.