Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5,5€
από
έκπτωση
κέρδος

25€
78%
19,5€

Η προσφορά έληξε
30
Αγορές

5,5€ για να μετατρέψετε μία παλιά κασέτα VHS σε εύχρηστο DVD!

5,5€ για να μετατρέψετε μία κασέτα VHS, VHS-C ή MiniDV ή 8mm ή 8mm digital Sony ή Hi8 σε ένα πρακτικό DVD διάρκειας 2 ωρών αναβιώνοντας εύκολα, καρέ-καρέ τις πιο όμορφες στιγμές σας, από το “Photo Plus” στο κέντρο, αρχικής αξίας 25€ 
Έκπτωση 78%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ο γάμος, η βάφτιση του παιδιού σας, το καλύτερο ταξίδι της ζωής σας δεν είναι απλά ...ιστορία!
 • Εύχρηστα DVD για να βλέπετε εύκολα και παντού τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής σας και να τις μοιράζεστε με όλους τους αγαπημένους σας!
 • Όσο παλιά και αν είναι η ιστορία σας... το Photo Plus σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να ξαναζήσετε το χθες σε τεχνολογία του σήμερα!
 • Η μετατροπή γίνεται από κασέτες VHS ή VHS-C ή Mini DV ή 8mm ή 8mm digital sony ή Hi8, σε πρακτικό DVD  που μεταφέρεται παντού και αναπαράγεται εύκολα.
 • Απλά «ξεσκονίστε» τα παλιά σας αρχεία, στείλτε αυτό που επιθυμείτε στο Photo Plus και ετοιμαστείτε για μία 2ωρη cine εμπειρία με πρωταγωνιστές εσάς και τους αγαπημένους σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς
 • παραλαβή του DVD γίνεται στο  Photo Plus στη Στοά Σταδίου-30 – Κοραή 4.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2103310228
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη: 10:00- 17:00, Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 10:00-19:00, Σάββατο: 10:00-14:00
Photo Plus

Στοά Σταδίου 30 - Κοραή 4 (εντός στοάς)
Αθήνα (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο) - Αττική
6945559704


Ιστοσελίδα


Photo Plus
Το "Photo Plus" είναι ένα ξεχωριστό φωτογραφείο -τρίτης γενιάς-, στο Κέντρο της Αθήνας, με μεγάλη γκάμα φωτογραφικών υπηρεσιών, από φωτογραφίες ταυτότητας και διαβατηρίου, έως και φωτογραφίες γάμου και βάπτισης.

Ειδικότερα, το "Photo Plus" έχει μια τεράστια εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας, αφού λειτουργεί από το 1983, με ιδιοκτήτη τον κ. Πανταζή, φωτογράφο 3ης γενιάς! Ο κ. Πανταζής, έχοντας κλείσει 50 χρόνια στο χώρο της φωτογραφίας, σας περιμένει στο φωτογραφικό εργαστήρι του, στο κέντρο της Αθήνας (στάση μετρό Πανεπιστήμιο), για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και με άψογο επαγγελματισμό, και να ικανοποιήσει τις όποιες φωτογραφικές σας ανάγκες!
 
Επισκεφθείτε το "Photo Plus" είτε χρειάζεστε φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίου και νέου διπλώματος, είτε ενδιαφέρεστε για ψηφιακές εκτυπώσεις, είτε επιθυμείτε επαγγελματική και καλλιτεχνική φωτογράφιση, και βιντεοσκόπηση, προκειμένου να απαθανατίσετε τις πλέον μοναδικές στιγμές της ζωής σας - γάμος, βάπτιση και λοιπές προσωπικές εκδηλώσεις. Στο εν λόγω φωτογραφείο μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τις παλιές σας βιντεοκασέτες σε DVD, αλλά και να διατηρήσετε, σε άριστη μορφή, παλιές αγαπημένες σας ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με το κατάλληλο ρετουσάρισμα. Στο "Photo Plus" θα βρείτε, ακόμα, φωτογραφικά είδη και αξεσουάρ, καθώς και φωτογραφικές μηχανές Kodak, Canon, Pentax, Olympus, Polaroid, Sony. Κι όλα αυτά, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
 
Η φωτογράφιση απαιτεί τέχνη, γνώση και τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό, και το "Photo Plus" μπορεί, αναμφισβήτητα να σας καλύψει σε όλους αυτούς τους τομείς. Εμπιστευτείτε το φωτογραφείο του κ. Πανταζή, που προσδίδει αξία σε κάθε μεγάλη ή μικρή στιγμή της ζωής σας, αφού την... αιχμαλωτίζει με τον πλέον έμπειρο φωτογραφικό φακό!