Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 34€
από
έκπτωση
κέρδος

80€
58%
46€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

34€ για 1 τηλεμετρικό τεστ αλλεργιών σε φυσικά στοιχεία & τροφές

Διαγνωστικό τεστ αλλεργιών!
34€ για ένα (1) τηλεμετρικό τεστ αλλεργιών σε φυσικά στοιχεία και τροφές για να μάθετε τι είναι ασύμβατο με τον οργανισμό σας, με δώρο ένα (1) φυσικό αντιαλλεργικό - αντιβακτηριδιακό σπρέϋ για όλους τους χώρους, από την ''Pain Solution Systems'' στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 80€
Έκπτωση 58%!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Μάθετε ποια στοιχεία της φύσης και τροφές δεν συμφωνούν με τον οργανισμό σας και σας προκαλούν αλλεργίες και δυσφορία!
 • Λίγα λόγια για τις αλλεργίες: Οι αλλεργίες αποτελούν μια μη αναμενόμενη αντίδραση του ανοσιακού συστήματος του οργανισμού εναντίον ακίνδυνων ουσιών του περιβάλλοντος. Είναι δηλαδή ένα “λάθος” του οργανισμού.
 • Το ανοσολογικό σύστημα του ανθρώπου είναι από τους βασικότερους μηχανισμούς άμυνας του οργανισμού με την ικανότητα να αναγνωρίζει το “ίδιο” από το “ξένο” και να αντιδρά έναντι του ξένου ώστε να προστατεύεται.
 • Όταν η εισερχόμενη ουσία είναι αβλαβής,όπως συμβαίνει με τους κόκκους γύρεις, με τροφές κ.λ.π., ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ότι αυτές οι ουσίες, αν και ξένες προς αυτόν, είναι ακίνδυνες οπότε τις αναγνωρίζει ως αθώες, αναπτύσσει ανοχή και δεν αντιδρά, υπό φυσιολογικές συνθήκες, εναντίον τους.  
 • Ένα άτομο που πάσχει από αλλεργίες,ουσιαστικά εμφανίζει διαταραχή στην ανάπτυξη αυτού του είδους της ανοχής, με αποτέλεσμα να υπεραντιδρά έναντι κάποιων από αυτούς τους παράγοντες και να εμφανίζει τα αντίστοιχα συμπτώματα. Οι παράγοντες αυτοί ονομάζονται αλλεργιογόνα.
 • Μερικά από τα πιο συνηθισμένα αλλεργιογόνα είναιτα ακάρεα της οικιακής σκόνης, οι κόκκοι γύρης, οι μύκητες της ατμόσφαιρας, τα επιθήλια των ζώων,τα φάρμακα, οι τροφές και τα δηλητήρια εντόμων.
 • Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - ένα (1) τηλεμετρικό τεστ αλλεργιών σε φυσικά στοιχεία και τροφές και
  - ένα (1) φυσικό αντιαλλεργικό - αντιβακτηριδιακό σπρέϋ για όλους τους χώρους.
 • Το σπρέϋ περιέχει προβιοτική Βελγική φόρμουλα και είναι ιδανικό στην αντιμετώπιση αλλεργιογόνων στοιχείων όπως η σκόνη, οι τοξίνες, οι οσμές και άλλες πηγές προβλημάτων και ερεθισμούς από σωματίδια και ακαθαρσίες. 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Μαΐου 2013.
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Η προσφορά ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει:
  - ένα (1) τηλεμετρικό τεστ αλλεργιών σε φυσικά στοιχεία και τροφές, με δώρο
  - ένα (1) φυσικό αντιαλλεργικό - αντιβακτηριδιακό σπρέϋ για όλους τους χώρους με προβιοτική Βελγική φόρμουλα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 6982944330 και 2105769478.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του κωδικού του κουπονιού.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν.
 • Το τεστ πραγματοποιείται στo υποκατάστημα της Pain Solution Systems στο Περιστέρι (Αγίου Ιεροθέου 46Β (2ος όροφος), έναντι Εκθεσιακής Περιστερίου).
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 20:00
Pain Solution Systems

Τσιμισκή 3
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
6982944330


Ιστοσελίδα


Pain Solution Systems
Η καινοτομία της Pain Solution Systems αφορά:

α) στη γνωστοποίηση νέων δραστικών προϊόντων και μηχανημάτων αναλγησίας (διακινούμενων επιλεκτικώς), κλινικά ελεγμένων και πιστοποιημένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αποφυγή ή περιορισμό (κατά περίπτωση) λήψης φαρμάκων.
β) στην επιλεκτική ενοικίαση εξατομικευμένου κατά περίπτωση ιατροτεχνικού εξοπλισμού κατόπιν εκπαίδευσης από ειδικό επιστημονικό σύμβουλο στο σπίτι σας.
γ) στην τακτική αξιολόγηση της εξέλιξης και της αποτελεσματικότητας των προς πώληση ή ενοικίαση ιατροτεχνικών προϊόντων αναλγησίας, με συνδρομή ιατρικής συνεκτίμησης και παρακολούθησης κατ' οίκον, από επιστημονικό συνεργάτη.
Σκοπός των υπηρεσιών της Pain Solution Systems είναι: Η γνωστοποίηση και επίτευξη της αρτιότερης επιλογής και εφαρμογής (κατά περίπτωση) εξελιγμένα δραστικών μέσων αναλγησίας, με δυνατότητα εύκολης, ασφαλούς και ανώδυνης εφαρμογής κατ' οίκον.

Η P.S.S. εγκαινιάζοντας την υπηρεσία υποστήριξης και αξιολόγησης κατ' οίκον φροντίζει κατά την εφαρμογή αναλγητικών προγραμμάτων για την ταχύτερη-αποτελεσματική ανακούφιση, συμπαραστεκόμενη καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής των προγραμμάτων αναλγησίας, με στόχο την βελτίωση ή και διατήρηση της ποιότητας ζωής με λιγότερους πόνους.