Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 15€
Έκπτωση: 74%
Κέρδος: 54,8€
19€
από
έκπτωση
κέρδος

73,8€
74%
54,8€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Αποδόσεις στο... full για τον υπολογιστή ή το laptop σας!

19€ για 2 υπηρεσίες επαγγελματικής τεχνικής υποστήριξης για τον υπολογιστή ή το laptop σας (PC ή MAC !) με επιλογή των υπηρεσιών που εσείς χρειάζεστε (format - εγκατάσταση hardware - εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών - επισκευή προβλημάτων hardware κ.α.), από την εταιρεία "Hellas Com Help", αρχικής αξίας 73,8€
Έκπτωση 74%!!!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη στον υπολογιστή ή το laptopσας από έμπειρο τεχνικό υπολογιστών!
 • Ιδανική για όλους τους υπολογιστές και laptop PC ή MAC για να λειτουργούν στις μέγιστες αποδόσεις τους!!
 • προσφορά αφορά δύο (2) υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για υπολογιστή ή laptop PC ή MAC με επιλογή από:
  - Format Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ή Laptopδιάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων, εγκατάσταση λειτουργικού, driversκαι ενός προγράμματος της επιλογής σας.
  - Εγκατάσταση / Παραμετροποίηση Hardware & οδηγών συσκευής και εγκατάσταση και ρύθμιση hardware.
  - Εγκατάσταση/Παραμετροποίηση περιφερειακών συσκευών. Εγκατάσταση, ρύθμιση και έλεγχος καλής λειτουργίας όλων των περιφερειακών συσκευών.
  - Έλεγχος σωστής λειτουργίας & προληπτική συντήρηση Η/Υ. Έλεγχος σωστών συνθηκών λειτουργίας (τάση, θερμοκρασία) και καθαρισμός υπολογιστή.
  - Ανίχνευση και Καθαρισμός από Ιούς & Malware.Αντιμετώπιση προβλημάτων με ιούς και malwareπου απειλούν την ασφάλεια και την σωστή λειτουργία του υπολογιστή.
  - Διάγνωση & Επισκευή Προβλημάτων Hardware, εμπεριστατωμένος έλεγχος και αντικατάσταση εφόσον χρειάζεται, ελαττωματικού υλικού.
 • Η εικοσαετής εμπειρία και η ικανοποίηση των πελατών αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών από την "Hellas Com Help"!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαΐου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει 2 υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τον υπολογιστή ή το laptop (PC ή MAC) με επιλογή από: format- εγκατάσταση hardware- εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών - έλεγχο σωστής λειτουργίας με προληπτική συντήρηση - καθαρισμό από ιούς -  επισκευή προβλημάτων hardware.
 • Δεν συμπεριλαμβάνεται τυχόν κόστος ανταλλακτικών η λογισμικών.
 • Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του υπολογιστή στο χώρο σας σε όλη την Αττική, κατόπιν συννενόησης για μικρή επιβάρυνση.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 μέρες νωρίτερα στο 6945541169 (Vodafone cu) ή στο 6980156503 (Whats-up).
 • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν Δευτέρα -Παρασκευή 09:00 - 19:00.
Hellas Com Help

Ηλία Ηλίου 13
Νέος Κόσμος - Αττική
6945541169 - 6980156503Hellas Com Help
Ο  Μ. Χρηστου  μετά από εικοσαετή πείρα στον τομέα της πληροφορικής θέλησε να κάνει ένα βήμα πιο πέρα και να ιδρύσει τη Hellas Com Help.  Η Hellas Com Help, με έδρα το Νέο Κόσμο, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών & της πληροφορικής. Σκοπός της εταιρειας είναι να προσφέρει λύση. Η ακριβής αντίληψη & κατανόηση του πως, γιατί & ποιος πίσω από κάθε πρόβλημα μας οδηγεί να δημιουργούμε λύσεις χρήσιμές & χρηστικές. Λύση για το γραφείο, την επιχείρηση, τον υπάλληλο, για τον προσωπικό μας υπολογιστή στο σπίτι, το μαθητή, τον έφηβο, τον γονέα, λύσεις οριστικές.
Ο γιατρός του υπολογιστή… στην πόρτα σας!