Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

40€
78%
31€

Η προσφορά έληξε
22
Αγορές

Υπολογιστής που... «τρέχει» σαν καινούργιος χωρίς να τρέχετε εσείς!

Άμεσο και γρήγορο service υπολογιστή (laptop ή desktop), υπηρεσίες back up και format, καθώς επίσης συντήρηση & εγκατάστασης όλων των βασικών προγραμμάτων & του λειτουργικού και επισκευή μηχανικού προβλήματος ή αναβάθμιση του υπολογιστή, από την εταιρία “Παπαδημητρίου Βασίλειος” - έκπτωση έως 78%!!!
- 9€ για service υπολογιστή - laptop με παράδοση και παραλαβή από το χώρο της εταιρείας, από 40€
- 15€ για service υπολογιστή - laptop με παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας (σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής), από 60€
Τι αγοράζετε:
 • Την πιο σημαντική φροντίδα για τον υπολογιστή σας που θα επαναφέρει τις ιδανικές συνθήκες χρήσης και  θα αυξήσει τον «χρόνο ζωής του»!
 • Οι ειδικοί τεχνικοί της «Παπαδημητρίου Βασίλειος» με γνώση και εμπειρία θα αναλάβουν για εσάς όλη τη διαδικασία προσφέροντας σας ένα υπολογιστή που θα τρέχει σαν καινούργιος!
  - Στάδιο 1ο: Θα γίνει ένα απαραίτητο και λεπτομερές backup όλων των αρχείων που θέλετε να κρατήσετε!
  - Στάδιο 2ο: Με το Format θα καθαριστούν όλα τα «σκουπίδια» που αφήνουν οι ιστοσελίδες και κάποια προγράμματα στον υπολογιστή σας, εξασφαλίζοντας την γρήγορη χρήση του, με μεγαλύτερη ασφάλεια από τους ιούς.
  - Στάδιο 3ο: Θα γίνει συντήρηση και εγκατάσταση όλων των βασικών προγραμμάτων και του λειτουργικού για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας.
  - Στάδιο 4ο: Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας θα γίνει επισκευή μηχανικού προβλήματος ή αναβάθμιση του υπολογιστή.
 • Με εξυπηρέτηση είτε στον χώρο του τεχνικού είτε στον δικό σας χώρο!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Αυγούστου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για ένα υπολογιστή και περιλαμβάνει υπηρεσίες backup, format, συντήρηση και εγκατάσταση όλων των βασικών προγραμμάτων και του λειτουργικού στον Η/Υ ή το Laptop και επισκευή μηχανικού προβλήματος ή αναβάθμιση του υπολογιστή σας στο χώρο του τεχνικού (κουπόνι των 9€) ή στον δικό σας χώρο (κουπόνι των 15€)
 • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η αξία των απαραίτητων για την επισκευή ανταλλακτικών. Για να ενημερωθείτε για τις τιμές ανταλλακτικών στέλνετε email στο vaspap.vp@gmail.com
 • Για απομακρυσμένες περιοχές του Νομού Αττικής, υπάρχει extra χρέωση, για οδοιπορικά, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 6980179388.
Παπαδημητρίου Βασίλειος

28ης Οκτωβρίου 21
Χαιδάρι - Αττική
6980179388Παπαδημητρίου Βασίλειος
Ο τεχνικός Η/Υ Παπαδημητρίου Βασίλειος ειδικεύετε στην επισκευή Η/Υ, Αφαίρεση Ιών και Spyware, Εγκατάσταση Windows – Mac - Linux, Ανάκτηση Δεδομένων - Backup Αρχείων, Υπηρεσίες E-mail.

Επίσης θα σας προμηθεύσει με τις καλύτερες συσκευές hardware στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.