Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 55€
Έκπτωση: 42%
Κέρδος: 40€
10€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
86%
60€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Έγκυρες προβλέψεις από το κορυφαίο αστρολογικό κέντρο της Ελλάδας!

Μάθετε άμεσα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον με έγκυρες και ειλικρινείς προβλέψεις ειδικών και έμπειρων αστρολόγων - μελλοντολόγων, που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, από το πιο αξιόπιστο αστρολογικό κέντρο στην Ελλάδα ''W-Line'' (στο κέντρο της Αθήνας) - έκπτωση έως 86%!!!! 
10€ για ένα (1) προσωπικό ραντεβού καφεμαντείας με Μελλοντολόγο - Καφεμάντη, διάρκειας 20' ή για έναν (1) υπερπλήρη προσωπικό αστρολογικό χάρτη, από 70€  
20€ για ένα (1) προσωπικό ραντεβού με Μελλοντολόγο-Αστρολόγο, ενόραση, κρύσταλλος, αστρολογία, αριθμολογία, ταρομαντεία, διάρκειας 60', από 120€
Τι αγοράζετε:
 • Επειδή δεν είναι πάντα εύκολο να κάνετε τις καλύτερες επιλογές μόνοι σας, σας προσφέρουμε μια καταπληκτική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε για ένα προσωπικό ραντεβού με διάσημους, έμπειρους και διακεκριμένους αστρολόγους - μελλοντολόγους που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τη ζωής σας!
 • Έχετε ένα ερώτημα που αφορά γενικά την καθημερινότητά σας και θέλετε απλά να ρίξουμε μια ματιά ή αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα στη σχέση σας και χρειάζεστε μια άμεση απάντηση; Ότι και αν σας συμβαίνει, η W-Line είναι εδώ για να σας βοηθήσει!!!
 • Η W-line αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, διπλωματούχους με βραβεία από σχολές αστρολογίας και παραψυχολογίας και με πολλά χρόνια εργασίας στις προβλέψεις. Έχουν την τεχνογνωσία, το χάρισμα και την πνευματική ικανότητα να σας δώσουν άμεσα την πιο άμεση και έγκυρη πρόβλεψη που είχατε ποτέ και είναι χαρούμενοι που μπορούν να μοιραστούν μαζί σας το θέμα που σας απασχολεί!!!
 • Με επιλογή ανάμεσα σε:
  - ένα (1) προσωπικό ραντεβού καφεμαντείας με Μελλοντολόγο - Καφεμάντη, διάρκειας 20' ή
  - έναν (1) υπερπλήρη προσωπικό αστρολογικό χάρτη για προσωπικά, επαγγελματικά και συναστρίες(έως και 60 σελίδες), μέσω τηλεφώνου ή email ή
  - ένα (1) προσωπικό ραντεβού με Μελλοντολόγο-Αστρολόγο, ενόραση, κρύσταλλος, αστρολογία, αριθμολογία, ταρομαντεία, διάρκειας 60'.
 • Μιλήστε τώρα με τους κορυφαίους ερευνητές αστρολόγους, που θα σας αποκαλύψουν αυτά που κανένας άλλος αστρολόγος δεν μπόρεσε να σας πει με άμεσες, ειλικρινείς και αλάνθαστες προβλέψεις από το πιο αξιόπιστο αστρολογικό κέντρο της Ελλάδας!!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2013
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε: ένα (1) προσωπικό ραντεβού καφεμαντείας με Μελλοντολόγο - Καφεμάντη, διάρκειας 20' ή έναν (1) υπερπλήρη προσωπικό αστρολογικό χάρτη για προσωπικά, επαγγελματικά και συναστρίες έως και 60 σελίδες (κουπόνι των 10€), ή ένα (1) προσωπικό ραντεβού με Μελλοντολόγο-Αστρολόγο, ενόραση, κρύσταλλος, αστρολογία, αριθμολογία, ταρομαντεία, διάρκειας 60' (κουπόνι των 20€)
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 - 3 μέρες πριν στο 2111039350.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για την προσφορά του υπερπλήρη προσωπικού αστρολογικού χάρτη (>60σελίδες) δηλώνετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, μέρος, ημερομηνία και ώρα γέννησης) μέσω τηλεφώνου ή με email στο aggeliki@wline.gr και παίρνετε απάντηση με τον αστρολογικό σας χάρτη είτε με email, είτε περνώντας απο τα γραφεία μας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, είτε με courier- με extra χρέωση- εφόσον το επιθυμείτε.
W-Line

Σοφοκλέους 21
Αθήνα - Aττική
2111039350W-Line
Οι κορυφαίοι αστρολόγοι, μέντιουμ και χαρτομάντες ταρώ της Ελλάδας είναι εδώ!
 
Ειλικρινείς και με 100% επιτυχία άμεσες προβλέψεις από τις αστρολόγους, μέντιουμ και χαρτομάντες ταρώ της W-Line. Τις γνωρίζετε από τις διάσημες προβλέψεις τους, μιλήστε και από κοντά μαζί τους!
 
Η W-line παρέχει τις πιο αξιόπιστες και κατατοπιστικές προβλέψεις. Οι έμπειροι και ταλαντούχοι επαγγελματίες αστρολόγοι, μέντιουμ και χαρτομάντες ταρώ είναι εδώ για να σας δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις για οτιδήποτε αφορά το μέλλον σας!