Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 24€
από
έκπτωση
κέρδος

55€
56%
31€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Απεντόμωση χώρων για πεντακάθαρα δωμάτια χωρίς ενοχλητικούς επισκέπτες!

24€ για μία απαραίτητη απεντόμωση ενός (1) χώρου έως 150.μ. (οικία ή κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικίας ή διαμέρισμα ή γραφείο ή εστιατόριο ή αποθήκη) για να ξενοιάσετε οριστικά από τα έντομα αυτό το καλοκαίρι, με εγκεκριμένα σκευάσματα και χορήγηση πιστοποιητικού από την ''Safe & Clean'', αρχικής αξίας 55€
Έκπτωση 56%!!
Τι αγοράζετε:
 • Ιδανική ευκαιρία να διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα την υγιεινή του χώρου σας και να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα έντομα!
 • Η διαδικασία αφορά την καταπολέμηση ή την πρόληψη από προσβολή, κατσαρίδας, μύγας, κουνουπιού, μυρμηγκιού και άλλων εντόμων υγειονομικής σημασίας.
 • Η εφαρμογή της απεντόμωσης γίνεται παρουσία γεωπόνου, ο οποίος παρέχει πιστοποιητικό στο οποίο αναφέρονται τα παρασιτοκτόνα και οι δραστικές ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τους ενοίκους και τους επισκέπτες του χώρου, όπως ορίζουν οι κανονισμοί ασφαλείας και χρησιμοποιούνται ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης.
 • Όλα τα χρησιμοποιούμενα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων, άοσμα, άχρωμα, δεν αφήνουν λεκέδες και υπολείμματα, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.
 • Το εξειδικευμένο προσωπικό της "Safe Cleanμε την αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων και κανονισμών ασφαλείας μαζί με τον άρτιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό αποτελούν εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 15 Σεπτεμβρίου 2013.
 • Το Deal δεν ισχύει 20-30 Αυγούστου όπου η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: απεντόμωση ενός (1) χώρου έως 150τ.μ. (οικία ή κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικίας ή διαμέρισμα ή γραφείο ή εστιατόριο ή αποθήκη).
 • Σημαντικό: Η απεντόμωση δεν αφορά κοριούς, ψύλλους και ακάρεα.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 5 ημέρες πριν στο  2118000426 ή 6931109970.
 • Εξυπηρετούνται οι περιοχές: Κέντρο, Δυτικά προάστια και Πειραιάς.
 • Για εξυπηρέτηση σε περιοχές των Ανατολικών, Βορείων και Νοτίων προαστίων θα υπάρχει μικρή επιβάρυνση κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την επιχείρηση.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-17:00 
Safe & Clean

Δημητρίου Λιάκου 12
Ασπρόπυργος - Aττική
2118000426 - 6977184533


Ιστοσελίδα


Safe & Clean
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να διατηρήσει τον χώρο σας ασφαλή και καθαρό για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, η αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων και κανονισμών ασφαλείας κι ο άρτιος υλικοτεχνικός μας εξοπλισμός αποτελούν εγγύηση τόσο για την οικία σας όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο. Θα είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προσβολή από παράσιτα.
 
Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η χρήση τους γίνεται με την μέγιστη προσοχή και υπευθυνότητα χρησιμοποιώντας πάντοτε το κατάλληλο τύπο φαρμάκου ανάλογα με την περίπτωση. Εφαρμόζουμε τις σωστές δόσεις έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι εγγυημένο, εντελώς ακίνδυνο για εσάς και τα κατοικίδια σας και χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον.
 
Για την οικία: Ασφαλής και σίγουρη αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που συνήθως εμφανίζονται σε σπίτια και εξοχικά (έρποντα έντομα, τρωκτικά, ιπτάμενα έντομα, ξυλοφάγα, ερπετά, πτηνά).
 
Για την επιχείρηση: Προστασία των πελατών σας, του προσωπικού σας και των προϊόντων σας από τα παράσιτα - Διατήρηση ''καλής φήμης'' της επιχείρησης - Ολοκληρωμένος φάκελος HACCP - Επιλογή κατάλληλου προγράμματος ώστε να αποφεύγονται περιττά κόστη.