Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 3,5€
από
έκπτωση
κέρδος

7€
50%
3,5€

Η προσφορά έληξε
58
Αγορές

Καθαρισμός και φύλαξη όλων των τύπων χαλιών και μοκετών!!

Καθαρισμός και φύλαξη όλων των τύπων χαλιών και μοκετών, μηχανοποίητων ή χειροποίητων, με παραλαβή τους από το χώρο σας (σε όλη την Θεσσαλονίκη) και φύλαξη τους σε ειδικό χώρο, από την εταιρεία "Τα Δίδυμα", στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας έκπτωση 50%
3,5€ το τετραγωνικό μέτρο για μηχανοποίητα χαλιά από 7€
5€ το τετραγωνικό μέτρο για χειροποίητα χαλιά από 10€
Τι αγοράζετε:
 • Άψογο καθαρισμό των χαλιών σας από ανθρώπους με εμπειρία 30 χρόνων στο χώρο!
 • Την ξεκούραση σας από την καθαριότητα των χαλιών σας καθώς σας παρέχουν τον καθαρισμό και τη φύλαξη τους με παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας!
 • Εγγυημένο αποτέλεσμα για τον καθαρισμό των χαλιών σας με χρήση πιστοποιημένων βιολογικών απορρυπαντικών από πλήρως βιοδιασπώμενα οργανικά συστατικά, φιλικά προς τα χαλιά σας αλλά και προς το περιβάλλον!
 • Ο καθαρισμός και η φύλαξη των χαλιών γίνεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας «Τα δίδυμα», που βρίσκεται στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης!
 • Την εξυπηρέτηση σε όλη την Θεσσαλονίκη!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Προσοχή! Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα τετραγωνικό χαλιού. Αγοράζετε όσα κουπόνια απαιτούνται σύμφωνα με τα τετραγωνικά των χαλιών σας!
 • Το Deal περιλαμβάνει ακριβώς την παραλαβή, καθαρισμό, φύλαξη του χαλιού ή της μοκέτας σε αποθήκες της εταιρείας και παράδοση στο χώρο σας.
 • To Deal ισχύει για το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης (Δήμος Θεσσαλονίκης - Τριανδρίας και οι Δήμοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Νεάπολης-Συκεών-Αγ. Παύλου-Πεύκων, Παύλου Μελά-Σταυρούπολης-Πολίχνης-Ευκαρπίας, Πυλαίας-Χορτιάτης-Πανόραμα), Θέρμης, Περαίας, Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά (παραλαβή και παράδοση).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310910386, περίπου 7 ημέρες νωρίτερα για κλείσιμο ραντεβού και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Πλυντήρια Ταπήτων

Λαγυνά
Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη
2310910386 - 6983182185


Ιστοσελίδα


Πλυντήρια Ταπήτων
Η εταιρία Τα Δίδυμα καθώς διανύει την τρίτη δεκαετία στο χώρο του καθαρισμού και επιδιόρθωσης ταπήτων αισθάνεται ακόμη μεγαλύτερη την ευθύνη να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Η πολυετής πείρα σε συνδυασμό με την οικογενειακή παράδοση στον κλάδο, εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα των υπηρεσιών της επιχείρησης.

Η οικογένεια Μυστακίδη με πρωτοπόρο τον Ευριπίδη Σ. Μυστακίδη ξεκίνησε την μακροχρόνια παράδοση της στον χώρο του χαλιού πριν από 80 χρόνια κατασκευάζοντας χειροποίητα χαλιά. Ο ίδιος υπήρξε και ιδρυτής των πρώτων σχολών ταπητουργίας στην Ελλάδα. Αυτή ακριβώς η μακροχρόνια παράδοσή, έχει προσφέρει στην οικογένεια και τους ανθρώπους της επιχείρησης πολύτιμη γνώση και εμπειρία στον καθαρισμό, τη συντήρηση και την επιδιόρθωση των χαλιών σας.