Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 3€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
85%
17€

Η προσφορά έληξε
164
Αγορές

4 φωτογραφίες διαβατηρίου, διπλώματος, φοιτητικού πάσου με μόλις 3€!

3€ για να αποκτήσετε τις απαραίτητες φωτογραφίες επίσημων εγγράφων με επιλογή για 4 φωτογραφίες διαβατηρίου ή 4 φωτογραφίες διπλώματος ή 4 φωτογραφίες για φοιτητικό πάσο ή 8 φωτογραφίες αστυνομικής ταυτότητας ή 8 φωτογραφίες γενικής χρήσεως,  από το “Photo Plus” στο κέντρο αρχικής αξίας έως 20€
Έκπτωση 85%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Τις απαραίτητες φωτογραφίες για τα πιο σημαντικά έγγραφα σας,σε απίστευτα προνομιακή τιμή που θα σας κάνει …κλικ!
 • Την επαγγελματική φωτογράφηση  και την άριστη ποιότητα εκτύπωσης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των αστυνομικών αρχών!
 • Άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς να απαιτείται ραντεβού!
 • Εύκολη πρόσβαση στο κέντρο κοντά στη στάση Μετρό «Πανεπιστήμιο»
 • Η προσφορά περιλαμβάνει επιλογή από:
  - 4 φωτογραφίες διαβατηρίου ή
  - 4 φωτογραφίες διπλώματος ή
  - 4 φωτογραφίες φοιτητικού πάσου ή
  - 8 φωτογραφίες αστυνομικής ταυτότητας (νέου τύπου) ή
  - 8 φωτογραφίες γενικής χρήσεως
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει και για τις νέες ταυτότητες.
 • Το Deal ισχύει με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του)
 • To Deal είναι ατομικό και περιλαμβάνει: 4 φωτογραφίες διαβατηρίου ή 4 φωτογραφίες διπλώματος ή 4 φωτογραφίες φοιτητικού πάσου ή 8 φωτογραφίες αστυνομικής ταυτότητας (νέου τύπου) ή 8 φωτογραφίες γενικής χρήσεως
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Για την υλοποίηση της προσφοράς δεν απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα & Τετάρτη: 10:00- 17:00, Τρίτη - Πέμπτη & Παρασκευή: 10:00-19:00, Σάββατο: 10:00-14:00.
Photo Plus

Στοά Σταδίου 30 - Κοραή 4 (εντός στοάς)
Αθήνα (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο) - Αττική
6945559704


Ιστοσελίδα


Photo Plus
Το "Photo Plus" είναι ένα ξεχωριστό φωτογραφείο -τρίτης γενιάς-, στο Κέντρο της Αθήνας, με μεγάλη γκάμα φωτογραφικών υπηρεσιών, από φωτογραφίες ταυτότητας και διαβατηρίου, έως και φωτογραφίες γάμου και βάπτισης.

Ειδικότερα, το "Photo Plus" έχει μια τεράστια εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας, αφού λειτουργεί από το 1983, με ιδιοκτήτη τον κ. Πανταζή, φωτογράφο 3ης γενιάς! Ο κ. Πανταζής, έχοντας κλείσει 50 χρόνια στο χώρο της φωτογραφίας, σας περιμένει στο φωτογραφικό εργαστήρι του, στο κέντρο της Αθήνας (στάση μετρό Πανεπιστήμιο), για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και με άψογο επαγγελματισμό, και να ικανοποιήσει τις όποιες φωτογραφικές σας ανάγκες!
 
Επισκεφθείτε το "Photo Plus" είτε χρειάζεστε φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίου και νέου διπλώματος, είτε ενδιαφέρεστε για ψηφιακές εκτυπώσεις, είτε επιθυμείτε επαγγελματική και καλλιτεχνική φωτογράφιση, και βιντεοσκόπηση, προκειμένου να απαθανατίσετε τις πλέον μοναδικές στιγμές της ζωής σας - γάμος, βάπτιση και λοιπές προσωπικές εκδηλώσεις. Στο εν λόγω φωτογραφείο μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τις παλιές σας βιντεοκασέτες σε DVD, αλλά και να διατηρήσετε, σε άριστη μορφή, παλιές αγαπημένες σας ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με το κατάλληλο ρετουσάρισμα. Στο "Photo Plus" θα βρείτε, ακόμα, φωτογραφικά είδη και αξεσουάρ, καθώς και φωτογραφικές μηχανές Kodak, Canon, Pentax, Olympus, Polaroid, Sony. Κι όλα αυτά, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
 
Η φωτογράφιση απαιτεί τέχνη, γνώση και τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό, και το "Photo Plus" μπορεί, αναμφισβήτητα να σας καλύψει σε όλους αυτούς τους τομείς. Εμπιστευτείτε το φωτογραφείο του κ. Πανταζή, που προσδίδει αξία σε κάθε μεγάλη ή μικρή στιγμή της ζωής σας, αφού την... αιχμαλωτίζει με τον πλέον έμπειρο φωτογραφικό φακό!