Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 45€
από
έκπτωση
κέρδος

295€
85%
250€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

45€ για να εκτοξεύσετε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις του Google

45€ για να εκτοξεύσετε την ιστοσελίδα σας στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης με ένα πλήρες πακέτο ποιοτικού ελέγχου που περιλαμβάνει εξέταση των κυριότερων επιμέρους τομέων, βελτιώσεις και διορθώσεις, εγκατάσταση εφαρμογής web analytics report και έναρξη διαφημιστικής καμπάνιας αξίας 50€, από την "Altnet", αρχικής αξίας 295€
Έκπτωση 85%!
Τι αγοράζετε:
 • Εξαιρετικά συμφέρουσα ευκαιρία να βρείτε τους λόγους που η εταιρική ή προσωπική σας ιστοσελίδα δεν έχει αποφέρει τα οφέλη που προσδοκούσατε και να αλλάξετε αυτή την κατάσταση!
 • Πάνω από το 80% των επισκέψεων σε μία εταιρική/επαγγελματική ιστοσελίδα γίνεται μέσω των μηχανών αναζήτησης (google, yahoo, bing κ.α). Φανταστείτε την αύξηση των επισκέψεων στην ιστοσελίδα σας εάν αυτή κατέχει υψηλή θέση στις συγκεκριμένες μηχανές!
 • Το πλήρες πακέτο SEO (Search Engine Optimization) περιλαμβάνει τα εξής βήματα:
  1) Ποιοτικό έλεγχο της ιστοσελίδας με πλήρη αναφορά (report) σχετικά με την απόδοση της στους κυριότερους επιμέρους τομείς! Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος συμβατότητας της σελίδας με όλα τα δημοφιλή προγράμματα πλοήγησης (browsers), έλεγχος εγκυρότητα κώδικα, μέτρηση επίδοσης στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης, αξιολόγηση υπηρεσιών φιλοξενίας και ποιότητας του server και του datacenter, Αξιολόγηση Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) εάν υπάρχει.
  2) Βελτίωση την ιστοσελίδα σας σε όλους αυτούς τους τομείς! Προτάσεις νέων λέξεων-κλειδιά (αν υποστηρίζει η ιστοσελίδα σας), οδηγίες βελτιστοποίησης κειμένων προς αυτές τις λέξεις-κλειδιά (η συγγραφή των κειμένων γίνεται από εσάς), καταχώριση της ιστοσελίδας σε όλες τις διάσημες μηχανές αναζήτησης (εάν δεν είναι ήδη καταχωριμένη), καταχώριση της ιστοσελίδας σε δωρεάν καταλόγους αναζήτησης.
  3) Εγκατάσταση εφαρμογής για web analytics reports σε πραγματικό χρόνο! Το συγκεκριμένο εργαλείο βοηθά ανά πάσα στιγμή να γνωρίζετε ποιος είναι μέσα στην ιστοσελίδα σας και πως βρέθηκε εκεί. Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία ελέγχου της κίνησης που έχει η ιστοσελίδα σας.
  4) Διαφήμιση στο Google αξίας 50 ευρώ μέσω των Google Adwords! (Δεν περιλαμβάνεται η διαχείριση της καμπάνιας και ισχύει για νέους διαφημιζόμενους).

  Για πραγματοποίηση κάποιων από τις ανωτέρω ενέργειες-ελέγχους-βελτιώσεις, απαιτείται να δοθεί δυνατότητα πρόσβασης στο προσωπικό της Altnet από τον κάτοχο της ιστοσελίδας.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην επιχείρηση.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Το Deal περιλαμβάνει τον ποιοτικό έλεγχο και βελτίωση ιστοσελίδας ώστε να εμφανίζεται σε υψηλές θέσεις στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης μαζί με διαφημιστική καμπάνια αξίας 50€ (ισχύει για νέους διαφημιζόμενους)
 • Οι κάτοχοι των κουπονιών έχουν επιπλέον 30% έκπτωση στις τιμές της Altnet για κατασκευή ιστοσελίδας εφόσον το επιθυμούν.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ορισμό ραντεβού και εξαργύρωση του Deal στο τηλέφωνο 2106838954.
Altnet
Altnet

Χαϊμαντά 22
Χαλάνδρι - Αττική
2106838954

Ιστοσελίδα


Altnet
H Altnet, από τη σύστασή της έχει ως κύριο αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών στο διαδίκτυο, με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων. Στόχος των ιδρυτών της είναι να παρέχουν τις κορυφαίες υπηρεσίες στο χώρο. Για να το εξασφαλίσουν αυτό χρησιμοποιούν όλα τα διεθνή πρότυπα για την κατασκευή μίας σωστής ιστοσελίδας.

Ολοκληρώνοντας τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, η Altnet διαγράφει μία συνεχή ανοδική πορεία έχοντας δημιουργήσει ήδη σχέση εμπιστοσύνης με πολλούς πελάτες-συνεργάτες. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν από την Altnet έχουν βοηθήσει στην εδραίωση αυτής της σχέσης μια και είναι εύχρηστες, τεχνικά άρτιες και με υψηλή αισθητική. Η δέσμευση της διοίκησης της εταιρίας είναι αυτή η σχέση να διατηρηθεί και να επεκταθεί στα επόμενα χρόνια.


Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook.