Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 175€
από
έκπτωση
κέρδος

349€
50%
174€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

175€ για εκπαίδευση, συμμετοχή στις εξετάσεις και έκδοση αναγνωρισμένης πιστοποίησης για το δημόσιο σε Word, Excel και Internet

175€ για εκπαίδευση, συμμετοχή στις εξετάσεις και έκδοση αναγνωρισμένης πιστοποίησης σε Word, Excel και Internet, με τη μέθοδο Mentored Learning διάρκειας 30 ωρών,  μαζί με τo πρότυπο Βιβλίο «Μαθαίνετε εύκολα Microsoft Office 2007 (ICBU)», από την «Technoplus» σε Αμπελόκηπους, Παλαιό Φάληρο και Καλλιθέα, αρχικής αξίας 349€.
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
 • Εκπαίδευση, εξετάσεις και πιστοποίηση!
 • Πλήρες πρόγραμμα σπουδών, διάρκειας 30 ωρών, το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες για πιστοποιημένη γνώση των εφαρμογών του Microsoft Office (Word, Excel) και Internet.
 • Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι τα μαθήματα γίνονται με το ρυθμό του εκπαιδευόμενου, μέσω της χρήσης ειδικού προγράμματος στον υπολογιστή.
 • Τη συμμετοχή σας σε εξετάσεις και για τα 3 παραπάνω εκπαιδευτικά αντικείμενα  για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από τον ΕΟΠΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων) πιστοποιητικού  Infotest Certified Basic User (ICBU), αξίας 130€!
 • Στην προσφορά περιλαμβάνεται η αξία έκδοσης πιστοποιητικού και ο εξεταζόμενος δεν έχει καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!
 • Εξασφαλίζετε έκπτωση 30% σε εκπαίδευση και πιστοποίηση, για τις εφαρμογές PowerPoint (Παρουσιάσεις) και Access (Βάσεις Δεδομένων)!
 • To πρότυπο Βιβλίο «Μαθαίνετε εύκολα Microsoft Office 2007 (ICBU) » το οποίο καλύπτει όλες τις εφαρμογές του Microsoft  Office, αξίας 28€!
 • Σε συνεννόηση με το εκπαιδευτικό κέντρο, επιλέγετε τις μέρες και τις ώρες που σας εξυπηρετούν!
 • Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο και για χρήστες προηγούμενων εκδόσεων του Microsoft Office, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και το πιστοποιητικό τους!
 • Για τη διδακτική ύλη πατήστε εδώ.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει από τις από 20 Σεπτεμβρίου μέχρι 30 Νοεμβρίου 2011.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή να προσφερθούν με μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ο αγοραστής επιλέγει εξαρχής το εκπαιδευτικό κέντρο που επιθυμεί χωρίς δικαίωμα αλλαγής και μπορεί να εξαργυρώσει το κουπόνι του μόνο στα εκπαιδευτικά κέντρα τα οποία συμμετέχουν στην ενέργεια. Στο κέντρο που θα εκπαιδευτείτε θα δώσετε και τις εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης. 
 • Οι μέρες και οι ώρες προσέλευσης στο εκπαιδευτικό κέντρο θα οριστούν ύστερα από συνεννόηση με τον υπεύθυνο του εκπαιδευτικού κέντρου.
 • Τα μαθήματα θα γίνονται με την ευέλικτη μέθοδο Mentored Learning και όχι με την παραδοσιακή μέθοδο διδασκαλίας.
 • Για διευκρινήσεις μπορείτε να καλείτε στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο 2104811260 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 έως 18:00), υπεύθυνη επικοινωνίας κα. Δέσποινα Παπαδοπούλου.
 • Το Deal περιλαμβάνει: 30 ώρες μαθημάτων με τη μέθοδο Mentored Learning και συμμετοχής σας στις εξετάσεις πιστοποίησης, μόνο για τις ενότητες Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα και Υπηρεσίες Διαδικτύου και μαζί το βιβλίο «Μαθαίνετε εύκολα Microsoft Office 2007(ICBU)».
 • Έκπτωση 30% για τις εφαρμογές PowerPoint (Παρουσιάσεις) και Access (Βάσεις Δεδομένων). H έκπτωση αφορά τόσο την εκπαίδευση σας με τη μέθοδο Mentored Learning, όσο και το κόστος πιστοποίησης για το πιστοποιητικό Infotest Certified Basic User (ICBU). Για να εξασφαλίσετε την έκπτωση η εγγραφή σας και γι’ αυτές τις εφαρμογές πρέπει να γίνει έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2011. 
 • Η εξαργύρωση των κουπονιών σας μπορεί να γίνει στα Εκπαιδευτικά Κέντρα του Δικτύου σε: Καλλιθέα, Π. Φάληρο & Αμπελόκηπους.
Technoplus

6 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Λεωφόρος Κηφισίας 73
Αμπελόκηποι - Αττική
2106930631-2
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 13 in /var/www/virtual/deals365.gr/deal.php on line 1813

Technoplus
Τα διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα εκμάθησης υπολογιστών Technoplus ξεκίνησαν από τον Καναδά το 1993 και στην Ελλάδα λειτουργούν εδώ και 14 χρόνια. Η υπεροχή τους στηρίζεται στη μοναδική μεθοδολογία που είναι εγκεκριμένη από τη Microsoft, στο απόλυτα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και στη δυνατότητα παροχής έγκυρων πιστοποιήσεων γνώσης.

Τα εκπαιδευτικά κέντρα Technoplus, αναγνωρισμένα διεθνώς για τις υψηλές εκπαιδευτικές υπηρεσίες τους, καινοτομούν και σας προσφέρουν εκπαιδευτικά προγράμματα πληροφορικής και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης που συμβάλλουν στην δυναμική παρουσία σας στον επαγγελματικό στίβο.

Στα κέντρα Technoplus μπορείτε να αποκτήσετε διεθνώς αναγνωρισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις, όπως της Microsoft, Adobe και Comptia, τις οποίες χρειάζεστε για μια επιτυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα. Με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς πληροφορικής και με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας, μαθαίνετε να χειρίζεστε σε προχωρημένο επίπεδο εφαρμογές και λογισμικά που απαιτούνται πλέον από κάθε σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.