Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
55%
11€

Η προσφορά έληξε
12
Αγορές

Tο ιδανικό πάντρεμα χορού & μουσικής με 1 μήνα ομαδικών μαθημάτων salsa!

9€ για ένα πλήρες πακέτο ομαδικών μαθημάτων Salsa για 1 μήνα (12 ωρες συνολικά), για να μάθετε γρήγορα και σωστά τα μυστικά του πιο δυναμικού χορού, με δωρεάν εγγραφή & συμμετοχή σε βραδιές χορευτικής εξάσκησης, στη σχολή “TANGart”, δίπλα στην στάση μετρό ''Ακρόπολη'', αρχικής αξίας 20€ 
Έκπτωση 55%!!
Τι αγοράζετε:
 • H σάλσα είναι ένας δυαδικός και δυναμικός χορός, που ξυπνάει και ξεσηκώνει το κορμί!
 • Αποτελεί έναν λάτιν χορό που δημιουργήθηκε από τους ισπανόφωνους της καραϊβικής και από τους ισπανόφωνους μετανάστες στις ΗΠΑ. Ο χορός Σάλσα αναμιγνύει στοιχεία από διάφορους αφρικάνικους και ευρωπαϊκούς χορούς. Βασικές επιρροές τις Σάλσα είναι οι χοροί Σόν, Ρούμπα, Γκουαράτσα και Μπόμπα.
 • Ο χορός Σάλσα χορεύεται κυρίως σε ζευγάρια, αν και υπάρχουν και σόλο φόρμες, και η Ρουέδα που χορεύεται σε κύκλο όπου τα ζευγάρια ανταλλάσουν τους παρτενέρ τους!
 • Αναλυτικά η προσφορά περιλαμβάνει:
  - Ένας (1) μήνας ομαδικών μαθημάτων των επιπέδων: Αρχάριο, Μεσαίο
  - 4 ώρες τεχνική και 8 ώρες πρακτική εξάσκηση (συνολικα 12 ώρες)
  - 10% έκπτωση στα ιδιαίτερα μαθήματα
  - 10% έκπτωση για ομαδικά μαθήματα σύγχρονου χορού, tango, pilates, μαθήματα Ισπανικών
  - 10% έκπτωση για την αγορά χορευτικών παπουτσιών practice
  - Δωρεάν Εγγραφή
  - Δωρεάν η συμμετοχή σε βραδιές χορευτικής εξάσκησης salsa κάθε Παρασκευή 22:30-00:30
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 28/2/2014 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης μαθημάτων)
 • Η προσφορά ισχύει για τα επίπεδα: αρχάριο, μεσαίο.
  Τα τμήματα ειναι:

  - Μεσαίο: Τετάρτη 19:00-20:00 και Παρασκευή 20:00-21:00
  - Αρχάριο: Παρασκευή 21:30-22:30
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: εγγραφή και ένα (1) μήνα ομαδικών μαθημάτων, 4 ώρες τεχνική και 8 ώρες πρακτική εξάσκηση (συνολικα 12 ώρες), για επίπεδα αρχάριου ή μεσαίου. 
 • Η προσφορά δεν ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές.
 • Οι εκπτώσεις για τα ιδιαίτερα μαθήματα, τους άλλους χορούς, την αγορά παπουτσιών ισχύουν για την περίοδο του κουπονιού και για μία μόνο φορά.
 • Κάθε χρήστης πρέπει να επιλέξει ένα τμήμα και όχι συνδυασμό τμημάτων.
 • Πιθανές απουσίες από τα μαθήματα δεν παρατείνουν τη διάρκεια της προσφοράς.
 • Σε περίπτωση υψηλής ζήτησης θα διαμορφωθούν νέα τμήματα σε νέες ημέρες και ώρες.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για άλλους αλλά να εξαργυρώσει έως 1 κουπόνι στο ίδιο όνομα.
 • Για διευκρινίσεις και έναρξη των μαθημάτων σας μετά την αγορά του κουπονιού επικοινωνήστε στο 6974067494, ή μέσω mail στο tangart1@gmail.com αναφέροντας τα στοιχεία του κουπονιού σας.
Tangart (Μαθήματα Salsa)

Καλλιρρόης 10 ύψος Βουλιαγμένης
Αθήνα - Aττική
6974067494


Ιστοσελίδα


Tangart (Μαθήματα Salsa)
Δανάη Μαλτέζου - μαθήματα salsa
Η πρώτη της επαφή με το χορό και τη μουσική έγινε στην ηλικία των 6 με μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών και πιάνου. Πάντα όμως την μάγευαν οι εξωτικοί ρυθμοί της λατινικής Αμερικής και λίγα χρόνια αργότερα ξεκίνησε μαθήματα λάτιν και ευρωπαϊκών χορών, συμμετέχοντας παράλληλα σε πολυάριθμες εκδηλώσεις και παραστάσεις. Το 2006 ανακάλυψε το πραγματικό της πάθος όταν γνώρισε τη salsa. Μετά από συστηματική παρακολούθηση μαθημάτων και σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό από τους καλύτερους δασκάλους του είδους και από άπειρα χιλιόμετρα στις salsa – πίστες, το 2008 ξεκίνησε η επαγγελματική της πορεία με show σε festival salsa της Ελλάδας και του εξωτερικού (Berlin Salsa Congress, Amsterdam Salsa Festival, Scandinavian Salsa Congress, Athens Spring Salsa Festival κ.α.). Το 2010 μετά από audition έγινε μέρος της ομάδας Salsa Dance Squad υπό την καθοδήγηση των διάσημων χορογράφων Eric Lalta και Liduina Lovert, συμμετέχοντας στις παραγωγές “The History of Salsa” (Toulouse Salsa Festival 2012) και “Baila Mundo” (Enzzo de Cuba 2012). Παράλληλα με τη salsa ασχολείται με άλλα είδη χορού όπως reggaeton, hip hop και aerial silks. Η ενασχόλησή της από μικρή ηλικία με το χορό και τη μουσική, η αγάπη της για την τέχνη σε κάθε της μορφή αλλά και η καθοδήγησή της από τους δασκάλους της, καθιστούν το μάθημά της ιδιαίτερα μεθοδικό, πολύπλευρο, διασκεδαστικό αλλά συνάμα μια πρόκληση.