Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 20€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
71%
50€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Μάθετε τα μυστικά του Ταντρικού Μασάζ με 5ωρο εξειδικευμένο σεμινάριο!

20€ για ένα σεμινάριο Ταντρικού Μασάζ "Η τέχνη του ερωτικού αγγίγματος", διάρκειας 5 ωρών, το Σάββατο 8 Μαρτίου, για να μάθετε την ανάπτυξη του αισθησιασμού και τα ευαίσθητα σημεία του σώματος, στην Σχολή "Εξέλιξη" στο Χαλάνδρι, αρχικής αξίας 70€
Έκπτωση 71%!!!
Το σεμινάριο θα εμπεριέχει ένα υπέροχο μασάζ πολλαπλών χεριών για κάθε συμμετέχοντα!
Τι αγοράζετε:
 • Ένα σεμινάριο, για την ανάπτυξη του αισθησιασμού και τις γνώσεις για τα ευαίσθητα σημεία του σώματος, προσφέροντας στους αγαπημένους σας αξέχαστες εμπειρίες!
 • Μάθετε την αφύπνιση των αισθήσεων, ενδυνάμωση της έλξης και της πόλωσης μεταξύ της γυναίκας και του άνδρα!
 • Ενίσχυση της ευχαρίστησης στο σώμα, εξαγνισμός από εντάσεις και αρνητικές εμπειρίες αποθηκευμένες στο ενεργειακό επίπεδο του σώματος!
 • Το σεμινάριο συνολικής διάρκειας 5 ωρών αφορά:
  - Τεχνικές για την ενδυνάμωση της ενεργείας στην περιοχή των γενετικών οργάνων της γυναίκας και του άνδρα!
  - Πώς να αναπτύξουμε το ερωτικό άγγιγμα.
  - Περισσότερη οικειότητα, επαφή, επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα.
  - Εμβάθυνση της σχέσης σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο.
 • Το Σεμινάριο θα εμπεριέχει και ένα υπέροχο μασάζ πολλαπλών χεριών για κάθε συμμετέχοντα!
 • Το σεμινάριο θα ακολουθήσει αυστηρά επαγγελματικούς μεθόδους διδασκαλίας και σε κάποιους τομείς η διδασκαλία θα είναι μόνο θεωρητική.
 • Το σεμινάριο θα λάβει μέρος, το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 17.00.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει αποκλειστικά για το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014. στις 17:00
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο σεμινάριο Ταντρικού Μασάζ - Η τέχνη του Αγγιγματος.
 • Το σεμινάριο θα εμπεριέχει ένα υπέροχο μασάζ πολλαπλών χεριών για κάθε συμμετέχοντα. Τα άτομα που θελήσουν το μασάζ, θα πρέπει να φέρνουν μαγιό και μια μεγάλη πετσέτα.
 • Για κάθε απορία και για δήλωση της κατοχής του κουπονιού σας επικοινωνείτε στο 6942828494.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 στον καθένα).
Εξέλιξη - Διεθνές Ινστιτούτο Yoga Και Πνευματικών Επιστημών

Αθανασίου Διάκου 6
Χαλάνδρι - Aττική
6942828494


Ιστοσελίδα


Εξέλιξη - Διεθνές Ινστιτούτο Yoga Και Πνευματικών Επιστημών
H σχολή ''Εξέλιξη'' στο Χαλάνδρι προσφέρει ένα σύνθετο πρόγραμμα προόδου, που περιλαμβάνει τις πιο υψηλές τεχνικές που υπάρχουν μέχρι σήμερα για την εξέλιξη του ανθρώπου. Από το κλασικό σύστημα της Ράζα Yoga του Πατανζάλι, της Χάθα Γιόγκα (σωματικές στάσεις συντονισμού με τις μακροκοσμικές ενέργειες), και τις υψηλές τεχνικές διαλογισμού με σπάνια μάντρας, μέχρι την Πραναγιάμα που εξασφαλίζει τέλεια υγεία και ανανέωση του σώματος, και την Κουνδαλίνι Yoga, ο κατάλογος των μεθόδων που διδάσκονται και εφαρμόζονται στην Εξέλιξη είναι μακρύς.

Με μαθήματα Ζνάνα Yoga, που θεωρείται η γιόγκα της γνώσης και αυτογνωσίας και μαθήματα Ατμάν Yoga που δίνουν πρόσβαση στην έμπνευση και την τεράστια δύναμη που πηγάζουν από το Κέντρο και τον Άξονά μας, θεωρούνται μαζί τα απολύτως απαραίτητα για όσους στοχεύουν στην αυτοβελτίωσή τους. Παράλληλα η σχολή ''Εξέλιξη'' διδάσκει και το σύστημα της Τάντρα Yoga, μια μέθοδο που βοηθά την εξέλιξη μέσα από την ευτυχία και την δύναμη του ερωτισμού, αυξάνοντας εντυπωσιακά τη σεξουαλική ζωτικότητα.