Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 14€
από
έκπτωση
κέρδος

25€
44%
11€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

Χορεύετε Tango; Μάθετε τα πάντα με ιδιαίτερα μαθήματα από μόλις 14€!

Iδιαίτερα μαθήματα αυθεντικού Αργεντίνικου Tango (από 14€ ή 17€ για ζευγάρι), όλων των επιπέδων, ατομικά ή για ζευγάρια, ώστε να μάθετε γρήγορα και σωστά τα μυστικά του πιο ερωτικού χορού, από εξειδικευμένους καθηγητές της σχολής “TANGart”, δίπλα στην στάση μετρό «Ακρόπολη», με έκπτωση έως 53%!!
Τι αγοράζετε:
 • Χορός και μουσική σε μία αγκαλιά!
 • H προσφορά περιλαμβάνει ένα πακέτο ιδιαίτερων μαθημάτων 4 ή 8 ωρών, ατομικό ή για ζευγάρι όλων των επιπέδων: Αρχάριο, Μεσαίο, Προχωρημένο, με επιλογή από:
  1 ιδιαίτερο μάθημα ατομικό (τελική τιμή 14€)
  1 ιδιαίτερο μάθημα για ζευγάρι (τελική τιμή 17€)
  4 ιδιαίτερα ατομικά μαθήματα (τελική τιμή 55€)
  4 ιδιαίτερα μαθήματα για ζευγάρι (τελική τιμή 66€)
  8 ιδιαίτερα ατομικά μαθήματα (τελική τιμή 95€)
  8 ιδιαίτερα μαθήματα για ζευγάρι (τελική τιμή 114€)
 • Επιπλέον Βοnus με την αγορά ενός κουπονιού:
  - 10% έκπτωση στα ομαδικά μαθήματα
  - 10% έκπτωση για την αγορά χορευτικών παπουτσιών practice
  - 10% έκπτωσηγια το TANGOPLUS(τεχνική γυναικών/ανδρών και μαθήματα μουσικότητας)
  - Δωρεάν Εγγραφή
  - Δωρεάν η πρώτη συμμετοχή σε milonga ή βραδιά χορευτικής εξάσκησης!
 • Το τάνγκο είναι μουσική και χορός μέσα σε μια αγκαλιά, είναι ένας διάλογος ανάμεσα σε έναν άντρα που καθοδηγεί και σε μία γυναίκα που εκφράζει τα μηνύματα του καβαλιέρου της!
 • Γεννήθηκε από τους μετανάστες της Αργεντινής και έχει επιρροές από την ισπανική habanera, την ουρουγουανή milonga και το αφρικανικής προέλευσης candombe.
 • Η κίνηση των χορευτών βασίζεται στην αρμονία της αγκαλιάς και την ανταλλαγή ενέργειας με στόχο τον χορευτικό αυτοσχεδιασμό. Τα βήματα δημιουργούνται εκείνη τη στιγμή από τους παρτενέρ, ανάλογα με το συναίσθημα της μουσικής και της χορευτικής αγκαλιάς!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Aπριλίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία πραγματοποίησης του πρώτου μαθήματος).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Στο μάθημα είναι παρόν ένας (1) εκ των δασκάλων της tangart με βάση τη διαθεσιμότητα τους.
 • Τα μαθήματα γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με τον εκάστοτε δάσκαλο.
 • Το Deal δεν ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές στην σχολή.
 • Οι εκπτώσεις για τα ομαδικά μαθήματα, tangoplus και την αγορά παπουτσιών και η δωρεάν συμμετοχή σε milonga ή βραδιά χορευτικής εξάσκησης ισχύουν για την περίοδο του κουπονιού και για μία μόνο φορά.
 • Σημαντικό: Από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον ένα μάθημα ανά εβδομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση θα αφαιρείται από το σύνολο των μαθημάτων.
 • Το μάθημα έχει διάρκεια 45λεπτά.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για άλλους αλλά να εξαργυρώσει έως 4 κουπόνια στο ίδιο όνομα
 • Για διευκρινίσεις ή για τον προσδιορισμό των ημερών για τα ιδιαίτερα μαθήματα επικοινωνήστε στα 6974067494, ή μέσω mail στο tangart1@gmail.com αναφέροντας τα στοιχεία του κουπονιού σας.
 • Tα μαθήματα πραγματοποιούνται στον Χώρο Τέχνης 14Μέρα, Καλλιρρόης 10, ύψος Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση μετρό «Ακρόπολη» και ακριβώς απέναντι από τη στάση τραμ « Λ.Βουλιαγμένης».
Tangart

Καλλιρρόης 10 ύψος Βουλιαγμένης
Αθήνα - Αττική
6974067494


Ιστοσελίδα


Tangart
H ομάδα «TANGart_reflections of tango», εξειδικεύεται στη διδασκαλία του Αργεντίνικου Tango και δημιουργήθηκε το 2011 από τον Θοδωρή και την Εβελίνα. Με έναυσμα την αγάπη τους για τον πιο ερωτικό χορό της Αργεντινής και με στόχο τη σωστή εκμάθησή του ξεκίνησαν την διδασκαλία τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτή τη στιγμή είναι μια από τις πιο δυναμικές ομάδες tango σε χορευτικό και διδακτικό επίπεδο και αποτελείται από καταξιωμένους χορευτές με πολυετή διδακτική εμπειρία και συνεχόμενες διακρίσεις και εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διδάσκουν οι Αλέξης & Ευγενία, Διονύσης & Χλόη, Θοδωρής & Εβελίνα, Νίκος & Μαρίνα Επίσης διοργανώνουν φεστιβάλ tango σε Ελλάδα και Ευρώπη π.χ. Tango Marathons

Η ομάδα TANGart στεγάζεται στον ΧώροΤέχνης 14Μέρα, Καλλιρόης 10, ύψος Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση μετρό «Ακρόπολη» και ακριβώς απέναντι από τη στάση τραμ «Λ.Βουλιαγμένης».