Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 30€
από
έκπτωση
κέρδος

93€
68%
63€

Η προσφορά έληξε
11
Αγορές

Oμαδικά μαθήματα αργεντίνικου τάνγκο 30 ώρες με έκπτωση 50%!

30€ για ομαδικά μαθήματα αυθεντικού Αργεντίνικου Tango, όλων των επιπέδων, ώστε να μάθετε γρήγορα και σωστά τα μυστικά του πιο ερωτικού χορού από εξειδικευμένους καθηγητές της σχολής “TANGart”, κοντά στην στάση μετρό «Ακρόπολη», αρχικής αξίας 93€
Έκπτωση 68%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να γνωρίσετε τα μυστικά του αργεντίνικου tango και να χορέψετε τα πρώτα σας βήματα, γρήγορα και απλά!
 • Αναλυτικά η προσφορά περιλαμβάνει:
  - 12 ώρες ομαδικών μαθημάτων όλων των επιπέδων (Αρχάριο*, Μεσαίο, Προχωρημένο) και 18 ώρες εξάσκησης με την επίβλεψη της διδακτικής ομάδας δηλαδή συνολικά 30 ώρες tango
  *Οι αρχάριοι με μηδενική εμπειρία, παρακολουθώντας το πακέτο των 30 ωρών όπως περιγράφονται παραπάνω, θα γνωρίσουν τα πρώτα βασικά βήματα του χορού, ώστε να μπορούν  να χορεύουν με άνεση!
 • Επιπλέον Βοnus με την αγορά ενός κουπονιού για τα ομαδικά μαθήματα:
  - Δωρεάν Εγγραφή
  - 10% έκπτωση στα ιδιαίτερα μαθήματα
  - 10% έκπτωση για ομαδικά μαθήματα σύχρονου χορού, salsa, pilates, μαθήματα Ισπανικών
  - 10% έκπτωση για την αγορά χορευτικών παπουτσιών practice
  - 10% έκπτωση για την τεχνική γυναικών/ανδρών και μαθήματα μουσικότητας
 • Τι είναι το αργεντίνικο τάνγκο: Το τάνγκο είναι μουσική και χορός μέσα σε μια αγκαλιά, είναι ένας διάλογος ανάμεσα σε έναν άντρα που καθοδηγεί αυτοσχεδιάζοντας και σε μία γυναίκα που εκφράζει τα μηνύματα του καβαλιέρου της! Γεννήθηκε από τους μετανάστες της Αργεντινής και έχει επιρροές από την ισπανική habanera, την ουρουγουανή milonga και το αφρικανικής προέλευσης candombe. Η κίνηση των χορευτών βασίζεται στην αρμονία της αγκαλιάς και την ανταλλαγή ενέργειας με στόχο τον χορευτικό αυτοσχεδιασμό καθώς τα βήματα δημιουργούνται εκείνη τη στιγμή από τους παρτενέρ, ανάλογα με το συναίσθημα της μουσικής και της χορευτικής αγκαλιάς!

Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Oκτωβρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία δήλωσης της συμμετοχής σας). Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά στο www.tangart.gr/coupons.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για νέες εγγραφές.
 • Το Deal ισχύει για όλα τα επίπεδα: αρχάριο, μεσαίο, προχωρημένο.
 • Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις ώρες των μαθημάτων στο www.tangart.gr
 • Τα μαθήματα πρέπει να ολοκληρωθούν έως 30 Νοεμβρίου 2014 και σε διάρκεια 6 εβδομάδων από το πρώτο μάθημα. Ειδικά για τα τμήματα των αρχαρίων με μηδενική εμπειρία, ως πρώτο μάθημα θεωρείται το μάθημα στην ημερομηνία έναρξης του τμήματος και ο κύκλος των 12 μαθημάτων ολοκληρώνεται σε διάστημα 6 εβδομάδων από το μάθημα αυτό (όπου ολοκληρώνεται και το πρώτο μέρος της διδακτικής ύλης).
 • Τα νέα τμήματα αρχαρίων θα ξεκινήσουν σταδιακά στις παρακάτω ημερομηνίες:
  - Δευτέρα & Τετάρτη 19 :00- 20:00
  – από την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου
  - Τρίτη & Πέμπτη 21:00-22:00 – από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου
  - Δευτέρα & Τετάρτη 20:00-21:00 – από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου
  - Δευτέρα & Τετάρτη 22:00-23:00 – από την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου
  - Σάββατο 17:00-18:30 (υπερενταντικό τμήμα 2 ώρες κάθε Σάββατο) – από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Οι εκπτώσεις bonus που παρέχονται σε όσους αγοράσουν το κουπόνι ισχύουν για την περίοδο του κουπονιού και για μία μόνο φορά.
 • Κάθε χρήστης πρέπει να επιλέξει ένα τμήμα και όχι συνδυασμό τμημάτων.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για άλλους αλλά να εξαργυρώσει έως 1 κουπόνι στο ίδιο όνομα.
 • Για διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο 6974067494, ή αποστέλλετε email στο tangart1@gmail.com αναφέροντας τα στοιχεία του κουπονιού σας.
Tangart

Καλλιρρόης 10 ύψος Βουλιαγμένης
Αθήνα - Αττική
6974067494


Ιστοσελίδα


Tangart
H ομάδα «TANGart_reflections of tango», εξειδικεύεται στη διδασκαλία του Αργεντίνικου Tango και δημιουργήθηκε το 2011 από τον Θοδωρή και την Εβελίνα. Με έναυσμα την αγάπη τους για τον πιο ερωτικό χορό της Αργεντινής και με στόχο τη σωστή εκμάθησή του ξεκίνησαν την διδασκαλία τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτή τη στιγμή είναι μια από τις πιο δυναμικές ομάδες tango σε χορευτικό και διδακτικό επίπεδο και αποτελείται από καταξιωμένους χορευτές με πολυετή διδακτική εμπειρία και συνεχόμενες διακρίσεις και εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διδάσκουν οι Αλέξης & Ευγενία, Διονύσης & Χλόη, Θοδωρής & Εβελίνα, Νίκος & Μαρίνα Επίσης διοργανώνουν φεστιβάλ tango σε Ελλάδα και Ευρώπη π.χ. Tango Marathons

Η ομάδα TANGart στεγάζεται στον ΧώροΤέχνης 14Μέρα, Καλλιρόης 10, ύψος Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση μετρό «Ακρόπολη» και ακριβώς απέναντι από τη στάση τραμ «Λ.Βουλιαγμένης».