Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 29€
από
έκπτωση
κέρδος

100€
71%
71€

Η προσφορά έληξε
24
Αγορές

Τεστ δυσανεξίας με -71%!!!!

Αποκτήστε ένα (1) τεστ δυσανεξίας και μάθετε ποιες τροφές μεταβολίζετε χωρίς πρόβλημα και ποιες πρέπει να αποφεύγετε, από την Pain Solution Systems στο Περιστέρι, κερδίζοντας έκπτωση έως 71%!!
- 29€ για ένα (1) ηλεκτρονικό τεστ τροφικής δυσανεξίας, αρχικής αξίας 100€
- 39€ για ένα (1) ηλεκτρονικό τεστ τροφικής δυσανεξίας στο σπίτι σας, αρχικής αξίας 130€
Τι αγοράζετε:
 • Μια μοναδική ευκαιρία να έρθετε σε πλήρη αρμόνια με τον μεταβολισμό σας και μάθετε ποιες τροφές ευνοούν τον οργανισμό σας επιλέγοντας από αυτές που βρίσκονται ήδη στην διατροφή σας!
 • Τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα κάνετε το τεστ στα γραφεία της Pain Solution Systems ή στον χώρο σας!
 • Με το ηλεκτρονικό τεστ τροφικής δυσανεξίας προφυλάσσεστε από τις τοξίνες των τροφών που καταναλώνετε, ελαττώνετε την συσσώρευση λίπους ενώ με τον αποκλεισμό των ασύμβατων τροφών από το διαιτολόγιο οδηγείστε σε απώλεια βάρους και σε γενικότερη ευεξία!
 • Αυτό έχει ως άμεσα αποτελέσματα: απώλεια βάρους, ελάττωση της κυτταρίτιδας, αναζωογόνηση του δέρματος (στιλπνότητα, φωτεινότητα), μείωση της αποθήκευσης τοπικού λίπους και εξάλειψη τοξίνωσης των ιστών!
 • Ευκαιρία να ανακαλύψτε το τυχόν πρόβλημα με μία επίσκεψη και πραγματοποίηση του τεστ με την βοήθεια του απολύτως καταρτισμένου προσωπικού που διαθέτουν τα Pain Solution Systems!
 • Η κατ’ οίκον εφαρμογή γίνεται με ηλεκτρονικό υπολογιστή Pain Solution Systems, με την εκτίμηση να πραγματοποιείται μέσω Η/Υ κατ’ οίκον με ανίχνευση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του σώματος σας!
 • Κατόπιν σε διάστημα μιας εβδομάδας λαμβάνετε αναλυτικά κατάσταση με τις τροφές που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και τις τροφές που βοηθούν και ευνοούν τον μεταβολισμό και αναζωογονούν τον ιστό σας!
 • Ένα εξαιρετικό βοήθημα υγείας που θα ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες του οργανισμού σας και δώστε λύση και ποιότητα στη ζωή σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά των Pain Solution Systems.
 • Το Deal περιλαμβάνει: επιλογή από ένα (1) ηλεκτρονικό τεστ δυσανεξίας ή ένα (1) ηλεκτρονικό τεστ δυσανεξίας στο σπίτι σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 19:00.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν στα 2105769478, 6982944330 και 6938754958.
Pain Solution Systems

Αγίου Ιερόθεου 46Β
Περιστέρι ( πλησίον Μετρο Ανθούπολη) - Αττική
2105769478


Ιστοσελίδα


Pain Solution Systems
Η καινοτομίατης Pain Solution Systems αφορά:

α) στη γνωστοποίηση νέων δραστικών προϊόντων και μηχανημάτων αναλγησίας (διακινούμενων επιλεκτικώς), κλινικά ελεγμένων και πιστοποιημένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αποφυγή ή περιορισμό (κατά περίπτωση) λήψης φαρμάκων.
β) στην επιλεκτική ενοικίαση εξατομικευμένου κατά περίπτωση ιατροτεχνικού εξοπλισμού κατόπιν εκπαίδευσης από ειδικό επιστημονικό σύμβουλο στο σπίτι σας.
γ) στην τακτική αξιολόγηση της εξέλιξης και της αποτελεσματικότητας των προς πώληση ή ενοικίαση ιατροτεχνικών προϊόντων αναλγησίας, με συνδρομή ιατρικής συνεκτίμησης και παρακολούθησης κατ' οίκον, από επιστημονικό συνεργάτη.
Σκοπός των υπηρεσιών της PainSolutionSystems είναι: Η γνωστοποίηση και επίτευξη της αρτιότερης επιλογής και εφαρμογής (κατά περίπτωση) εξελιγμένα δραστικών μέσων αναλγησίας, με δυνατότητα εύκολης, ασφαλούς και ανώδυνης εφαρμογής κατ' οίκον.

Η P.S.S. εγκαινιάζοντας την υπηρεσία υποστήριξης και αξιολόγησης κατ' οίκον φροντίζει κατά την εφαρμογή αναλγητικών προγραμμάτων για την ταχύτερη-αποτελεσματική ανακούφιση, συμπαραστεκόμενη καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής των προγραμμάτων αναλγησίας, με στόχο την βελτίωση ή και διατήρηση της ποιότητας ζωής με λιγότερους πόνους.