Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 39€
από
έκπτωση
κέρδος

200€
81%
161€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Πολεμικές τέχνες με απεριόριστες επισκέψεις για 1 μήνα ή 1 χρόνο!

Mάθετε τις διασημότερες πολεμικές τέχνες, επιλέγοντας σύμφωνα με την δική σας επιθυμία την καταλληλότερη ή τις καταλληλότερες για εσάς, στο σύγχρονο γυμναστήριο πολεμικών τεχνών ''Cross Fighting Fitness Club'', στο Χαϊδάρι - έκπτωση έως 90%!!!!
- 39€ για ένα μήνα απεριόριστες επισκέψεις για kick-boxing, kenpo (αυτοάμυνα), πυγμαχία, ΜΜΑ, από 200€
- 249€ για ένα χρόνο απεριόριστες επισκέψεις για kick-boxing, kenpo (αυτοάμυνα), πυγμαχία, ΜΜΑ, απο 2400€
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να μάθετε τα μυστικά των διασημότερων πολεμικών τεχνών, επιλέγοντας σύμφωνα με την δική σας επιθυμία την καταλληλότερη ή τις καταλληλότερες για εσάς! 
 • Οι πολεμικές τέχνες είναι μέθοδοι αυτοάμυνας και επιβολής επί του αντιπάλου, χρησιμοποιώντας το σώμα μας!
 • Στις σχολές πολεμικών τεχνών “Crossfighting”, η τέχνη ξεφεύγει από τα στενά όρια της μονοδιάστατης εκπαιδευτικής λογικής και γίνεται ένα πολύτιμο βοήθημα ζωής που μπορεί να προσφέρει υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση!
 • Oι πολεμικές τέχνες που μπορείτε να παρακολουθήσετε είναι:
  - kickboxing
  - kenpo (αυτοάμυνα)
  - πυγμαχία
  - ΜΜΑ
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία εγγραφής)
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  Κουπόνι των 39€: ένα μήνα απεριόριστες επισκέψεις για kickboxing, kenpo (αυτοάμυνα), πυγμαχία, ΜΜΑ ή
  Κουπόνι των 249€: ένα χρόνο απεριόριστες επισκέψεις για kickboxing, kenpo (αυτοάμυνα), πυγμαχία, ΜΜΑ.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Crossfighting

Λεωφόρος Αθηνών 296
Χαϊδάρι - Αττική
2105814140


Ιστοσελίδα


Crossfighting
Στο Crossfighting FC μπορείτε να βρείτε τμήματα Αυτοάμυνας Gregy's Kenpo MMA, Kick Boxing, Πυγμαχίας, Point Fight, τμήματα γυμναστικής γυναικών Yoga και Pilates, καθώς και τμήματα Crosstraining, TRX και Personal Training. Διδάσκουν εξειδικευμένοι προπονητές με διακρίσεις τόσο σε Πανελλήνια όσο και σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Στο Crossfighting FC θα βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο προπόνησης που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας. Δεν είναι ένα απρόσωπο γυμναστήριο, αλλά μία μεγάλη οικογένεια που με χαρά θα σταθεί δίπλα σας για όποιο λόγο και αν επιλέξετε να βρεθείτε κοντά μας! Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε να γίνετε μέλη μας εσείς και τα παιδιά σας. Αυτοαυτοάμυνα, πειθαρχία, αυτοπεποίθηση, υγεία, φόρμα, διασκέδαση, είναι μόνο μερικοί από αυτούς. Ο κόσμος μας αλλάζει και πρέπει τα παιδιά μας αλλά και εμείς οι ίδιοι να προετοιμαστούμε για τις προκλήσεις που μπορεί να συναντήσουμε στην πορεία. Οι Πολεμικές Τέχνες αλλά και οι εναλλακτικοί τρόποι γυμναστικής έχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειαζόμαστε για να ολοκληρωθούμε σαν άνθρωποι και να πετύχουμε σε όλους τους τομείς της ζωή μας.