Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 49€
Έκπτωση: 45%
Κέρδος: 40€
10€
από
έκπτωση
κέρδος

100€
90%
90€

Η προσφορά έληξε
74
Αγορές

10€ για ανάλυση γενέθλιου χάρτη και ωροσκόπιο του 2012 από το Astraorama

10€ για να μάθετε έγκυρες και σωστές αστρολογικές προβλέψεις για εσάς και το μέλλον σας μέσα από μία (1) ανάλυση γενέθλιου χάρτη και ένα (1) προσωπικό ωροσκόπιο με δυναμική ανάλυση του 2012 (40-50 σελιδες), από το Astraorama, αρχικής αξίας 100€.
Έκπτωση 90%!!
Τι αγοράζετε:
 • Απίθανες εκτιμήσεις για το μέλλον σας σε τιμή εναντία στην κρίση!
 • Mε την αγορά 2 κουπονιών θα έχετε δώρο μια συναστρία για το ζευγάρι που θα αποκαλύψει τα μυστικά της συμπεριφοράς του συντρόφου σας και τις επιθυμίες του και σας δίνει το κλειδί για μια ομαλή και διεγερτική σχέση. (σε 40-50 σελίδες αναλύεται η αλληλεπίδραση από την απλή καθημερινότητα έως την σεξουαλική έλξη)!
 • Η αστρολογία μπορεί να μην έχει γίνει επίσημα επιστήμη αλλά μπορούμε να την συμβουλευόμαστε και να αποτελεί ένα βασικό εργαλείο στα χέρια μας δείχνοντας μας τον τρόπο που θα μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας!
 • Ευκαιρία για γνώση σε όλους τους τομείς, για τα οικονομικά, τα επαγγελματικά, αισθηματικά, για την υγεία, την οικογένεια, για κάθε προοπτική!
 • Ο Αθανάσιος  Τρύφωνας είχε προβλέψει τα έκτροπα στον ελλαδικό χώρο τον Δεκέμβριο του 2008 αλλά και την συνεχεία του σκηνικού και τον Αύγουστο του 2009 επίσης την στροφή του κόσμου σε σχέση με τα πολιτικά δρώμενα - εξέγερση σε σχέση με το θέμα των ξένων στην Ελλάδα!
 • Εσείς δεν έχετε παρά να στείλετε ένα email με το όνομα σας, τον τόπο, την ημερομηνία και την ώρα γεννήσεως σας και εντός 3 ημερών θα λάβετε τις παρακάτω αναλύσεις (40-50 σελίδες):
  - Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου που αφορά μία αποκαλυπτική περιγραφή των αστρικών επιρροών που λειτουργούν στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας και σας ακολουθούν σε όλη σας τη ζωή, καθορίζοντας το πεπρωμένο!
  - Δυναμική ανάλυση ολοκλήρου του 2012 είναι μια υπηρεσία που σας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του γενεθλιακού έτους, σε γενική ψυχολογία, οικονομικά, σχέσεις, επαγγελματικά, γάμος, εμπόδια, υγεία κλπ.!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Το Deal περιλαμβάνει: μία (1) ανάλυση γενεθλίου χάρτη, προσωπικό ωροσκόπιο με δυναμική ανάλυση ολόκληρου του έτους 2012 (40 έως 50 σελίδες), ενώ με την αγορά 2 κουπονιών σας δίνεται δώρο μια συναστρία για το ζευγάρι.
 • Απαιτείται αποστολή email στο info@astraorama.com με ονοματεπώνυμο, τόπο γέννησης, ημερομηνία και ώρα ή τηλεφωνική επικοινωνία δίνοντας τα ίδια στοιχεία στο 2384500848.
 • Ώρες εξυπηρέτησης Δεύτερα - Σάββατο 09:00 – 21:00.
 • Οι απαντήσεις δίνονται μέσα στο διάστημα των τριών (3) ημερών.
Astraorama

-
Αριδαία - Πέλλα
2384500848


Astraorama
O Αστρολόγος Αθανάσιος είναι τώρα κοντά σου για να σου δώσει λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν. Η αστρολογία μπορεί να μην έχει γίνει επίσημα επιστήμη αλλά μπορούμε να την συμβουλευόμαστε και να αποτελεί ένα βασικό εργαλείο στα χέρια μας δείχνοντας μας τον τρόπο που θα μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Δεν έχουμε παρά να μελετήσουμε την αστρολογία και να συγκρίνουμε τα γεγονότα για να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα. Αυτό βέβαια απαιτεί χρόνο και υπομονή, όμως έτσι θα δούμε την πραγματική άξια αυτής της τόσο παρεξηγημένης επιστήμης.

Έτσι θα βρούμε πως μέσα σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο παίζουν πολλά πράγματα τον ρόλο τους, για να ολοκληρώσουν το  παζλ μιας προσωπικότητας. Μια προσωπικότητα που δεν ορίζετε απλά και μόνο από το τι ζώδιο είναι καθένας μας. Θα σας συνιστούσα να λαμβάνετε υπόψη σας πως η αστρολογία έρχεται να μας δείξει τον πως και το γιατί και φυσικά τον τρόπο, δε δίνει έτοιμες λύσεις χωρίς να υπάρχει και από τη μεριά μας κάποια δραστηριότητα.

Ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε και την εμπιστοσύνη  προς το πρόσωπο μου και σας υπόσχομαι σύντομα πως θα ετοιμάσουμε μαζί κοινοποιώντας ότι έχουμε πετύχει εσείς και εγώ, δίνοντας  τα αποτελέσματα που δικαιώνουν τις επιλογές μας εκατέρωθεν!