Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 40€
από
έκπτωση
κέρδος

110€
64%
70€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

Ιδιαίτερα μαθήματα αργεντίνικου τάνγκο σε deal στο κέντρο της Αθήνας!

Ιδιαίτερα μαθήματα αυθεντικού Αργεντίνικου Tango, ατομικά ή για ζευγάρια, ώστε να μάθετε γρήγορα και σωστά τα μυστικά του πιο ερωτικού χορού, από τους εξειδικευμένους καθηγητές της σχολής ''Tango Steps'' στην Αθήνα, με έκπτωση έως 64%!!
- 40€ για 5 ιδιαίτερα μαθήματα tango για ένα άτομο, από 110€ 
- 50€ για 5 ιδιαίτερα μαθήματα tango για ζευγάρι, από 135€
Τι αγοράζετε:
 • Το αργεντίνικο tango είναι τόσο μοναδικό, όσο ο καθένας μας. Το όνομά του προέρχεται από την πορτογαλική λέξη tangere που σημαίνει «αγγίζω». Αποτελεί ένα γνήσιο είδος αυτοσχεδιαστικού χορού που διαρκώς εξελίσσεται από τη στιγμή που γεννήθηκε, στο Buenos Aires προς το τέλος του 19ου αιώνα. Βασίζεται στην επικοινωνία του ζευγαριού μέσα από την αγκαλιά, το συντονισμό του καβαλιέρου και της ντάμας που τους κάνει να κινούνται ρυθμικά σαν ενιαία οντότητα. 
 • Ο κάθε μαθητής μαθαίνει το σώμα του, βελτιώνει την κίνηση του και συνδυάζει τη μουσική με την ανάγκη για σωματική έκφραση. Έτσι προετοιμάζεται για χορευτική έκφραση που βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό και την προσωπική φαντασία.
  Στόχος είναι ο μαθητής να κατανοήσει ότι χορεύοντας δεν επαναλαμβάνει μηχανικά μια χορογραφία. Διδάσκεται την τεχνική βάσει της οποίας θα μπορεί συνεχώς να εξερευνεί, να εμβαθύνει και να εξελίσσεται χορευτικά στον κόσμο του tango κι όχι να πραγματοποιεί την αυτοματοποιημένη αναπαραγωγή βημάτων.
 • Με επιλογή ανάμεσα σε:
  - 5 ιδιαίτερα μαθήματα tango για ένα άτομο ή
  - 5 ιδιαίτερα μαθήματα tango για ζευγάρι
 • Η σχολή "Tango Steps" λειτουργεί στο δικό της χώρο στο κέντρο της Αθήνας και σας περιμένει να γνωρίσετε και να αγαπήσετε το Αργεντίνικο Tango!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2015. (ημερομηνία ολοκλήρωσης μαθημάτων)
 • Το Deal ισχύει για 1 μήνα από το 1ο μάθημα.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  Κουπόνι των 40€: 5 ιδιαίτερα μαθήματα tango για ένα άτομο
  Κουπόνι των 50€: 5 ιδιαίτερα μαθήματα tango για ζευγάρι
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 3315997.
 • Δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων εδώ.
Tango Steps

Αγίου Μάρκου 11 (6ος Όροφος)
Αθήνα - Αττική
6973610268, 210 3315997


Ιστοσελίδα


Tango Steps
Χριστοδουλόπουλος Μιχάλης:
Έκανε το πρώτο του μάθημα Αργεντίνικου Tango τον Ιανουάριο του 2003. Από τότε, με την παρακολούθηση μαθημάτων και σεμιναρίων, η ζωή του συνδέθηκε με το χορό αυτό.
Ασχολείται με τη διδασκαλία του αργεντίνικου Tango τα τελευταία 6 χρόνια, σε διάφορες σχολές και σε πολιτιστικούς οργανισμούς δήμων της Αττικής, καθώς και με τη διοργάνωση milongas.
Η παρακολούθηση μαθημάτων και σεμιναρίων με μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες και Αργεντίνους δασκάλους του χώρου, διαμόρφωσε και καθόρισε τη χορευτική και διδασκαλική του ταυτότητα και κουλτούρα.
Στόχος της διδασκαλίας του Μιχάλη είναι η κατανόηση των βασικών στοιχείων του χορού και ο εφοδιασμός των μαθητών με τις απαραίτητες βάσεις, ώστε μέσα από την προσωπική τους προσπάθεια να διαμορφώσουν το δικό τους στυλ, ταυτότητα και χορό.
Κύρια επιδίωξη της διδασκαλίας του είναι η μετάδοση της μαγείας του Αργεντίνικου Tango σε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους χορευτές.
 
Μαρίτα Κοροπούλη:
Η Μαρίτα ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο σε ηλικία 8 ετών. Το 2003 άρχισε να ασχολείται με τη Jazz και τους Latin χορούς και ήρθε σε επαφή με το ευρωπαϊκό Tango.
Από το 2006 ασχολείται με το Αργεντίνικο Tango παρακολουθώντας μαθήματα και σεμινάρια από σημαντικούς δασκάλους του χώρου. Τα επόμενα χρόνια συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις και shows καθώς και στη διδασκαλία του χορού αυτού ως βοηθός.
Από τον Οκτώβριο του 2014 χορεύει και διδάσκει με το Μιχάλη.
 
Ο χώρος μας:
Από τον Ιούλιο του 2015 η TangoSteps λειτουργεί στο δικό της χώρο στο κέντρο της Αθήνας και σας περιμένει να γνωρίσετε και να αγαπήσετε το Αργεντίνικο Tango.