Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 24€
από
έκπτωση
κέρδος

120€
80%
96€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

24€ για 3 συνεδρίες αξιολόγησης μαθησιακών δυσκολιών, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας για παιδιά

24€ για 3 συνεδρίες αξιολόγησης μαθησιακών δυσκολιών, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, στο πρότυπο κέντρο μαθησιακής και ψυχολογικής υποστήριξης "Διαπαιδαγώγηση" αρχικής αξίας 120€.
Έκπτωση 80%
Τι αγοράζετε:
  • Τη δυνατότητα να βοηθήσετε το παιδί σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην ανάγνωση, γραφή, ομιλία ή και στα προβλήματα συμπεριφοράς.
  • Μέσω της ενημέρωσης και της συνεργασίας με τους δασκάλους και τους εκπαιδευτικούς επιτυγχάνεται η ολοκληρωμένη μαθησιακή αποκατάσταση του παιδιού, αλλά και η καλλιέργεια της αυτοεκτίμησής του.
  • Το κέντρο μαθησιακής και ψυχολογικής υποστήριξης "Διαπαιδαγώγηση" εφαρμόζοντας εξατομικευμένα παιδαγωγικά προγράμματα στηρίζει και ενισχύει τους μαθητές με δυσλεξία.
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει από 21 Μαρτίου 2011 μέχρι 30 Ιουνίου 2011.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Μπορεί να αγοραστεί 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς!
  • Το Deal είναι για τρεις (3) συνεδρίες.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2109960690.
  • Το Deal αφορά ηλικίες 4 ετών μέχρι 16 ετών.
Διαπαιδαγώγηση

Λεωφόρος Κύπρου 10
Αργυρούπολη - Αττική
2109960690


Διαπαιδαγώγηση
Κέντρο μαθησιακής και ψυχολογικής υποστήριξης

Εργοθεραπεία είναι η επιστήμη η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση των παραγωγικών δραστηριοτήτων με την ευρεία έννοια του όρου, και να επιτρέψει στους ανθρώπους να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής.

Η εργοθεραπεία δεν ταυτίζεται με την απασχολησιοθεραπεία και μόνο οι εργοθεραπευτές έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για αξιολόγηση και εφαρμογή κατάλληλα επιλεγμένων δράσεων με σκοπό, στόχο και κατ\' επέκταση θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Η Εργοθεραπεία προάγει την υγεία των ανθρώπων καθιστώντας τους ικανούς να εκτελέσουν σκόπιμες και ουσιαστικές δραστηριότητες. Αυτές περιλαμβάνουν την εργασία, την ψυχαγωγία, την αυτοφροντίδα, τις δραστηριότητες στο σπίτι αλλά και στην κοινότητα. Οι Εργοθεραπευτές εργάζονται με άτομα, οικογένειες, ομάδες και κοινότητες για να διευκολυνθεί η υγεία και η ευημερία μέσω της συμμετοχής ή την εκ νέου εμπλοκή τους με τη δραστηριότητα.

Οι Εργοθεραπευτές ασχολούνται ολοένα και περισσότερο στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων των κοινωνικών, πολιτικών και περιβαλλοντικών παραγόντων που συμβάλλουν στον κοινωνικό και επαγγελματικό αποκλεισμό.