Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

45€
67%
30€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

12 ώρες μαθημάτων χορού για 1 μήνα στο Havana Nights Dance Studiο!

15€ για 12 ώρες μαθημάτων χορού για 1 μήνα με επιλογή ανάμεσα σε Free style και Kizomba ή Bachata και Kizomba ή Free style και Bachata στην ολοκαίνουρια σχολή χορού "Havana Nights Dance Studio" στο Κολωνάκι, αρχικής αξίας 45€ 
Έκπτωση 67%!!!
Τι αγοράζετε:
 • 12 ώρες μαθημάτων χορού για 1 μήνα στην ολοκαίνουρια σχολή χορού Havana Nights Dance Studio στο Κολωνάκι!
 • Επιλογή ενός συνδυασμού από τους παρακάτω:
  - free style & kizomba  ή
  - bachata & kizomba ή
  - free style & bachata
 • Η Kizomba είναι ένας χορός που έρχεται από την Αγκόλα με ιδιαίτερα και πολύ εύκολα βήματα. Χορεύεται σε αισθησιακό ρυθμό που συνδυάζει ρομαντισμό με αφρικάνικο beat. Είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική καθώς είναι πολύ εύκολο σε κάποιον να μάθει να την χορεύει!
 • Το Free Style είναι σφαιρικός χορός με επιρροές από jazz, latin, hip hop, σε γρήγορη ή αργή μουσική και για όλες τις ηλικίες. Επιτρέπει στους χορευτές μαθητές να εκφραστούν ελεύθερα και να δημιουργήσουν ένα προσωπικό στυλ!
 • H Bachata αποτελεί ένα είδος Latin χορού της Δομινικανής δημοκρατίας, με ρυθμικό και έντονα αισθησιακό στοιχείο. Κινήσεις ξαφνικές και ζωηρές, απότομες αλλαγές θέσεων, στροφές και φιγούρες με έντονη δυναμική κίνηση. Έγινε γνωστός και αγαπήθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια, από όλο τον κόσμο από ένα τραγούδι των "Aventura"!
   
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 23 Φεβρουαρίου 2016 (ημερομηνία εγγραφής και έναρξης μαθημάτων).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει: 12 ώρες μαθημάτων χορού για 1 μήνα με επιλογή ανάμεσα σε Free style και Kizomba ή Bachata και Kizomba ή Free style και Bachata.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες μαθημάτων: 
  - Free-Style κάθε Τετάρτη 7-9 και Πέμπτη 8-9
  - Bachata κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9-10 
  - Kizomba κάθε Τρίτη 8-9.
   
Havana Nights Dance Studio

Aκαδημίας 34
Κολωνάκι - Αττική
2103648230 - 6983615283


Havana Nights Dance Studio
Χορός, Έκφραση, Ζωή, Χαμόγελα, Τέχνη στο Havana Nights Dance Studio!!!

Η Kizomba είναι ένας χορός που έρχεται από την Αγκόλα με ιδιαίτερα και πολύ εύκολα βήματα. Χορεύεται σε αισθησιακό ρυθμό που συνδυάζει ρομαντισμό με αφρικάνικο beat. Είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική καθώς είναι πολύ εύκολο σε κάποιον να μάθει να την χορεύει Το Free Style είναι σφαιρικός χορός με επιρροές από jazz, latin, hip hop, σε γρήγορη ή αργή μουσική και για όλες τις ηλικίες. Επιτρέπει στους χορευτές μαθητές να εκφραστούν ελεύθερα και να δημιουργήσουν ένα προσωπικό στυλ.

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook