Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7,8€
από
έκπτωση
κέρδος

12€
35%
4,2€

Η προσφορά έληξε
29
Αγορές

Συναρπαστική εμπειρία καρτ στην θρυλική πίστα Speed Park σε Ασπρόπυργο

7,8€ για 10' αγωνιστικής οδήγησης Birel-Sodi - 200cc / 8hp & Sodi Mini - 120cc/5hp για μικρούς και μεγάλους (από 7 έως 100 ετών), για να εκτοξεύσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη στην πίστα κάρτ ''Speed Park'' στον Ασπρόπυργο, με θρυλική ιστορία από το 1986, αρχικής αξίας 12€
Έκπτωση 35%!!
Τι αγοράζετε:
 • Η πίστα κάρτ "Speed Park" αποτελεί μία εξαιρετικά τεχνική και συνάμα δύσκολη διαδρομή 840 μέτρων, με εξειδικευμένο προσωπικό και πλήρη ενημέρωση για αρχάριους αλλά και πιο απαιτητικούς οδηγούς, καλύπτωντας σχεδόν όλες τις ηλικίες ξεκινώντας απο την ηλικία των 7 ετών και 1,20 ύψος και πάνω.
 • Με έναν υπερσύγχρονο στόλο από ενοικιαζόμενα καρτ με τα πιο προηγμένα συστήματα χρονομέτρησης των επιδόσεων των οδηγών, καλύπτωντας και τις πιο αυξημένες απαιτήσεις για πλήρη οδηγική απόλαυση αλλά και εκμάθηση.
 • Σε ένα εξαιρετικά φιλικό αλλά και συνάμα αυστηρό στα θέματα ασφαλείας, περιβάλλον είναι ευπρόσδεκτοι όλοι αυτοί που θέλουν να ανακαλύψουν, να μάθουν αλλά και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τις δεξιότητες τους στον απίθανο χώρο του καρτ.
 • Στον χώρο μας παράλληλα μπορούν επίσης να οργανωθούν εταιρικές εκδηλώσεις & πάρτυ γενεθλίων!
 • Το εξειδικευμένο προσωπικό της πίστας θα αναλάβει την επεξήγηση όλων των τεχνικών οδήγησης για αυτό δεν χρειάζεστε να έχετε κάνει καρτ στο παρελθόν.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 1 Ιουλίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: 10' αγωνιστικής οδήγησης Birel-Sodi - 200cc / 8hp & Sodi Mini - 120cc/5hp.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 - 3 ημέρες πριν στο 2105570839. 
 • Στην πίστα σας παρέχονται κράνος ασφαλείας καθώς και χρονομέτρηση κάθε γύρου.
 • Κάθε χρήστης έχει δυνατότητα αγοράς απεριόριστων αγορών για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Σάββατο.
Speed Park

Μεγαρίδος
Συντριβάνι Ασπρόπυργος - Αττική
2105570839


Ιστοσελίδα


Speed Park
Η πίστα καρτ Ασπροπύργου κατασκευάστηκε το 1986 και είναι από τις πρώτες πίστες στην Αττική με θρυλική  ιστορία , πολλούς αγώνες  στο ιστορικό της, και μοναδικές  οδηγικές εμπειρίες και αναμνήσεις σε χιλιάδες οδηγούς.
H ριζική ανανέωση της πίστας ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2005 όταν ιδρύθηκε η εταιρία Speed Park και ανέλαβε να επαναφέρει την πίστα στην θέση που της αρμόζει. Μία πίστα με μία εξαιρετικά  τεχνική αλλά και δύσκολη διαδρομή, που δικαιολογημένα , ονομάστηκε και σχολείο του καρτ στον Ελλαδικό χώρο.
 
Το δυνατό σημείο της Speedpark είναι το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό της και η πλήρη ενημέρωση  που προσφέρουν υπεύθυνα και απλόχερα σε όλους τους μικρούς αλλά και μεγάλους οδηγούς.
 
Σε ένα εξαιρετικά φιλικό αλλά και συνάμα αυστηρό, στα θέματα ασφαλείας ,περιβάλλον  είναι ευπρόσδεκτοι όλοι αυτοί που θέλουν να ανακαλύψουν, να μάθουν, αλλά και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τις δεξιότητες τους στον απίθανο χώρο του καρτ.

Δείτε τη σελίδα μας στο facebook!