Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
80%
40€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

Tango μαθήματα για 1 μήνα & γνωρίστε τον πιο ερωτικό χορό με μόνο 10€!

10€ για έναν μήνα ομαδικά μαθήματα αργεντίνικου Tango (2 μαθήματα την εβδομάδα), από τους πλέον έμπειρους δασκάλους που θα σας μυήσουν στην αυθεντική φιλοσοφία του πιο ερωτικού χορού, από το ''TangoFix'' στην Αθήνα (κοντά στον σταθμό Συγγρού - Φιξ), αρχικής αξίας 50€
Έκπτωση 80%!!!!!
Τι αγοράζετε:
  • Τα βήματα του πάθους μέσα στο χρόνο, από το χθες μέχρι το πάντοτε..!
  • Μια μυσταγωγική ένωση ανάμεσα στους χορευτές, αλλά και ανάμεσα στους θεατές, μεταξύ διαφορετικών ατόμων και μεταξύ λαών της γης. Αυτό είναι το tango argentino. Ένα ερωτικό χορευτικό μυστήριο, που ξεκινά στα τέλη του 19ου αιώνα στο Buenos Aires και εξελίσσεται μεταξύ του θρύλου και της πραγματικότητας, με γοητεία που δεν παύει να μαγεύει πέρα από το χρόνο και τον τόπο.
  • Το tango δεν είναι μόδα. Ξεκινά ως κάτι τέτοιο και καταλήγει (αν καταλήγει κάπου...κάποτε!) σε μια βαθιά αλληλεπίδραση και διάλογο της παράδοσης και του σήμερα. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει ισχυρές κοινότητες σε όλα τα μέρη του κόσμου, να μιλήσει στην ψυχή και την κουλτούρα πολλών λαών, να παρασύρει εκείνους που ποτέ δεν πίστευαν πως μπορούν να χορέψουν. Οι διαφορετικές προσωπικότητες των ανθρώπων που χορεύουν, οι διαφορετικές ψυχικές και κοινωνικές εκφράσεις, καθώς και οι χορευτικές φόρμες που αλληλεπιδρούν, μετουσιώνουν αυτό το χορό ως μια απόλυτα δυναμική τέχνη.
  • Γνωρίστε τον βήμα προς βήμα και μοιραστείτε τη μαγεία και την αυθεντική φιλοσοφία του με τους έμπειρους δασκάλους του ''Tango Fix''!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2016.
  • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
  • Το Dealισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) μήνα ομαδικά μαθήματα αργεντίνικου tango(2 μαθήματα την εβδομάδα).
  • Τα μαθήματα είναι 2 φορές την εβδομάδα με επιλογή απο 2 γκρουπ: 1. Τρίτη 20.00-21.00 και Πέμπτη 19.00-20.00 ή 2. Δευτέρα και Παρασκευή 21.00-22.00. Η έναρξη κάθε γκρουπ θα γίνεται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
TangoFix

Δηλιάδος 4 & Λεωφ. Συγγρού 66
Αθήνα - Αττική
2130045651


Ιστοσελίδα


TangoFix
To tangoFIX βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο μετρό Συγγρού Φιξ. Είναι ένας πρωτοποριακός χώρος industrial chic αισθητικής, 300τ.μ και τριών επιπέδων.
 
Το tangoFIX είναι για εμάς ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι ο δικός μας χώρος που εκφράζει τη δική μας αισθητική, προσωπικό στυλ και στάση ζωής. Απόλυτα δομικός, ισορροπεί με αρμονία ανάμεσα στο βιομηχανικό ύφος και τη ζεστή ατμόσφαιρα και είναι σχεδιασμένος για εμάς, τους μαθητές μας, τους συναδέλφους και τους φίλους μας.
 
Το tango FIX αποτελείται από:
- ένα κύριο χώρο 130τμ. με αυθεντικό δρύινο πάτωμα και μπαρ
- την επάνω αίθουσα, με εμβαδόν 70τμ.
- την κάτω αίθουσα, με εμβαδόν 70τμ.
 
Ολοι οι χώροι διατίθενται για ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα, σεμινάρια, εικαστικά δρώμενα και practice.
 
Επιπλέον, διαθέτει αποδυτήρια και ντούς, κλιματισμό για χειμώνα / καλοκαίρι και μια μικρή αυλή για τους καπνιστές.

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook