Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 99€
Έκπτωση: 63%
Κέρδος: 170€
132€
από
έκπτωση
κέρδος

219€
40%
87€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

132€ για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος E-Shop

132€ για να δείτε τις πωλήσεις της επιχείρησης σας να εκτοξεύονται με την κατασκευή ενός έτοιμου ολοκληρωμένου πακέτου ηλεκτρονικού καταστήματος E-Shop, με την εγγύηση και την ποιότητα της SigmaWeb, αρχικής αξίας 219€
Έκπτωση 40%
Τι αγοράζετε:
 • Ξεκινήστε τις πωλήσεις σας άμεσα! Διευρύνετε την πελατειακή σας βάση, πέραν της φυσικής σας τοποθεσίας και αξιοποιήστε τις δυνατότητες του internet!
 • Αναμφισβήτητα το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πλέον η προτεινόμενη λύση, για την προβολή των προϊόντων, χωρίς σύνορα, χωρίς όρια, ξεφεύγοντας από τα χιλιομετρικά όρια στην βάση του φυσικού καταστήματος!
 • Επωφεληθείτε από την ανάγκη του καταναλωτή να μπορεί να αγοράσει κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας, από το σπίτι του, το γραφείο του, το κινητό του τηλέφωνο στο δρόμο!
 • Η SigmaWeb προσφέρει τη λύση του έτοιμου ηλεκτρονικού καταστήματος, παρέχοντας ένα “προκατασκευασμένο” ηλεκτρονικό κατάστημα, με τη χρήση του βραβευμένου ανοιχτού κώδικα ecommercescript, Opencart (δείτε demo), έτοιμο με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που χρειάζεται κανείς, για να ξεκινήσει τις πωλήσεις.
 • Απλά θα βάλετε τα προϊόντα σας και… θα ξεκινήσετε να πουλάτε!
 • Με πολύ ευκολότερη διαχείριση και δύο γλώσσες προεγκατεστημένες (ελληνικά – αγγλικά) το e-shopδιαθέτει 16 διαφορετικούς χρωματισμούς που καλύπτουν όλα τα γούστα!
 • Μερικές από τις ιδιότητες του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι:
  - 16 επιλογές χρωματικών αποχρώσεων
  - Διαχείριση απεριόριστων προϊόντων και κατηγοριών
  - Γρήγορη αναζήτηση για προϊόντα, κατηγορίες και κατασκευαστές
  - Διαθεσιμότητα προϊόντων: εμφάνιση πιθανής ημερομηνίας αποστολής προϊόντων
  - Πολυγλωσσικό σύστημα σε ελληνικά και αγγλικά προεγκατεστημένο
  - Λίστα επιθυμιών (wishlist)
  - Στατιστικά καταστήματος / Πίνακας ελέγχου με σύνολα νέων πελατών, νέων παραγγελιών κ.ο.κ.
  - Διαχείριση κατάστασης παραγγελίας
 • Για περισσότερες λεπτομέρειες για το e-shop μπορείτε να δείτε εδώ 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαΐου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: την κατασκευή και την αγορά ενός ολοκληρωμένου e-shop.
 • Το Deal δεν περιλαμβάνει την ετήσια φιλοξενία (71€- απαραίτητη προϋπόθεση) και την κατοχύρωση ονόματος (domain) αξίας 23,5€. Αν έχετε ήδη κατοχυρώσει ένα όνομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό που έχετε επιλέξει.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2109609489 για την διαδικασία δημιουργίας ή με αποστολή e-mail στο info@sigmaweb.gr.
 • Ώρες επικοινωνίας: Δεύτερα – Παρασκευή 09:00 – 17:00.
SigmaWeb

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85
Γλυφάδα - Αττική
2109609489

Ιστοσελίδα


SigmaWeb
Η SigmaWeb δημιουργήθηκε το 2005 από μια ομάδα ανθρώπων με εξειδίκευση στις υπηρεσίες διαδικτύου και πολυετή πείρα στη φιλοξενία ιστοσελίδων και διαχείριση webservers. Hαγάπη και αφοσίωση στην συγκεκριμένο τομέα, πολύ σύντομα, εκτόξευσαν τη Εταιρεία στην κορυφή της βιομηχανίας του WebHosting, πανελλαδικά, αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας αναγνώριση από μεγάλα ευρωπαϊκά datacenters όπως το EvoSwitch στην Ολλανδία, εδραιώνοντας μια σημαντική θέση στον τομέα φιλοξενίας ιστοσελίδων, είτε σε shared hosting επίπεδο, είτε σε επίπεδο dedicated hosting services.
Από το 2005 έως και σήμερα, η SigmaWeb διαχειρίζεται τη φιλοξενία χιλιάδων ιστοχώρων, με μεγάλη επιτυχία, δίνοντας λύση ακόμα και σε ειδικές περιπτώσεις όπου ο ανταγωνισμός δεν μπόρεσε να δώσει λύση.
Τα στελέχη της SigmaWeb συνδυάζουν την εμπειρία και τεχνογνωσία με την ζωντάνια, τον ενθουσιασμό και το όραμα και αποτελούν τη κινητήρια δύναμη της εταιρείας προς την κατάκτηση των στόχων της, που μέχρι τώρα εκπληρώνει επί σειρά ετών με απόλυτη επιτυχία.
Η υψηλού επιπέδου εξειδίκευση του προσωπικού διατηρεί την εταιρεία στην αιχμή των τεχνολογιών πληροφόρησης και συμβάλλει αποφασιστικά στην μεταφορά τεχνογνωσίας και την ενσωμάτωση νέων μεθόδων στην διεκπεραίωση των έργων που αναλαμβάνει.
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας εκπαιδεύεται συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα παρακολουθώντας σεμινάρια και παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι συνεχείς επενδύσεις στον τομέα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης πραγματοποιούνται τόσο με την αύξηση του αριθμού των ατόμων για την αποτελεσματική στελέχωση της εταιρείας, όσο και με την διαρκή εκπαίδευση τους όπως απαιτεί η πολύ απαιτητική αγορά της Πληροφορικής.
Η SigmaWeb ήταν, είναι και θα είναι πάντα κοντά σας, να καλύψει όλες σας τι διαδικτυακές ανάγκες παρέχοντας το 100% της ποιότητας σε ότι αφορά στις υπηρεσίες διαδικτύου.