Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
50%
10€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Ομαδικά μαθήματα Salsa, Bachata, Kizomba, Ευρωπαϊκών χορών & Latin!

Ξεκινήστε ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο του χορού, στο Σύλλογο "Baile Latino" στο Γαλάτσι με καταξιωμένους δασκάλους - έκπτωση έως 57%!!!
- 10€ για 4 ομαδικά μαθήματα Salsa - Bachata - Kizomba διάρκειας ενός μήνα για ένα άτομο, από 20€ 
- 15€ για 8 ομαδικά μαθήματα Latin χορού (International Style) και Ευρωπαϊκών διάρκειας ενός μήνα για ένα άτομο, από 35€
- 20€ για 4 ομαδικά μαθήματα Salsa μαζί με το ταίρι σας (2 άτομα μαζί), από 40€
- 35€ για 8 ομαδικά μαθήματα Latin - Ευρωπαϊκά μαζί με το ταίρι σας (2 άτομα μαζί) από 70€
Τι αγοράζετε:
 • Ο σύλλογος χορού Baile Latino διαθέτει δασκάλους κορυφαίους στο είδος τους με πολλές διακρίσεις στον αθλητικό χορό σε Ελλάδα και εξωτερικό και με πολυετή διδακτική εμπειρία!
 • Αλλάξτε την καθημερινότητα σας, γεμίστε ενέργεια και ανεβάστε τη διάθεση σας μαθαίνοντας τους πιο χαρούμενους και up-tempo  χορούς!
 • Οι latin χοροί δεν είναι απλά ένα τρόπος για να μάθετε σωστές τεχνικές και κινήσεις! Είναι πάνω απ’ όλα προσωπική έκφραση, ελευθερία, πάθος και ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας!
 • Σας περιμένουμε για ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο του χορού, ο οποίος για εμάς είναι χαρά, υγεία, δημιουργία και έκφραση!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε: 
  με το κουπόνι των 10€: 4 ομαδικά μαθήματα Salsa - Bachata - Kizomba διάρκειας ενός μήνα για ένα άτομο (Ημέρες μαθημάτων: Πέμπτες 19.00-20.00)
  με το κουπόνι των 15€: 8 ομαδικά μαθήματα Latin χορού (International Style) και Ευρωπαϊκών, διάρκειας ενός μήνα για ένα άτομο (Ημέρες μαθημάτων: Δευτέρες και Τετάρτες 20.00-21.00)
  με το κουπόνι των 20€: 4 ομαδικά μαθήματα Salsa μαζί με το ταίρι σας (2 άτομα μαζί).
  με το κουπόνι των 35€: 8 ομαδικά μαθήματα Latin - Ευρωπαϊκά μαζί με το ταίρι σας (2 άτομα μαζί).
 • Σημαντικό: Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για νέα μέλη ή για παλιά μέλη τα οποία είναι ανενεργά για τουλάχιστον 2 χρόνια.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για δήλωση συμμετοχής στα 2110127959, 6936926805.
Baile Latino

Δερβενακίων 8
Γαλάτσι - Αττική
2110127959, 6936926805Baile Latino
Ο σύλλογος χορού Baile Latino ξεκινάει πολύ δυναμικά στον χώρο του Latin στερεώματος, προσφέροντάς σας τα καλύτερα εφόδια για να μάθετε γρήγορα και ευχάριστα τους χορούς που επιθυμείτε.

Δάσκαλοι κορυφαίοι στο είδος τους με πολλές διακρίσεις στον αθλητικό χορό σε Ελλάδα και εξωτερικό και με πολυετή διδακτική εμπειρία, καθώς και ο άνετος και ζεστός χώρος μας στις προσφάτως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας είναι τα στοιχεία που θεωρούμε ότι οδηγούν στην επιτυχία.

Σας περιμένουμε για ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο του χορού, ο οποίος για εμάς είναι χαρά, υγεία, δημιουργία και έκφραση!